E mailadres verwijderen android

Datum van publicatie: 02.05.2018

Voer in Google Chrome de volgende stappen uit: Door op de knop 'Verwijder uit Recent' te tappen zal het e-mailadres worden verwijderd uit de lijst met recente e-mail adressen.

Wesley Fabry 28 september om Een Google-account verwijderen Een Gmail-adres verwijderen. Als je Gmail gebruikt met je account, is het momenteel niet mogelijk je Gmail-gebruikersnaam te wijzigen nadat je je hebt geregistreerd. Een update stel ik erg op prijs. Als u een Chromebook gebruikt U kunt kosteloze en betaalde Chrome-apps of -extensies voor het verwijderde account niet meer gebruiken.

Google oder Gmail Accounts lschen , Portugus:. Ronald 16 juni om Wesley Fabry 28 september om Gesproken tekst toevoegen en handmatig aanpassen De weergave van de Agenda widget aanpassen Trucje om snel e mailadres verwijderen android gekopieerde link te bezoeken of een zoekopdracht uitvoeren Kleine wijzigingen in iOS 12 3 Al je Instagram vind-ik-leuks bekijken in gefeliciteerd met je vader in de hemel app Bekijk alle iOS tips?

Google oder Gmail Accounts lschen , Portugus:. Ronald 16 juni om Wesley Fabry 28 september om Gesproken tekst toevoegen en handmatig aanpassen De weergave van de Agenda widget aanpassen Trucje om snel een gekopieerde link te bezoeken of een zoekopdracht uitvoeren Kleine wijzigingen in iOS 12 3 Al je Instagram vind-ik-leuks bekijken in de app Bekijk alle iOS tips.

Was dit artikel nuttig? Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

U raakt contacten kwijt die alleen in uw Google-account zijn opgeslagen en niet afzonderlijk op uw apparaat. Dit zijn onder andere foto's die met uw apparaat zijn gemaakt of bestanden die via e-mails zijn gedownload. Je account zal nu gemarkeerd worden om verwijderd te worden, wat kort nadat je op 'Account verwijderen' geklikt hebt zal gebeuren.

Of je doet het via je Mac PC of Mac laptop. Probeer om een verwijderd account te herstellen. Als u van gedachten verandert, kunt u het mogelijk niet meer herstellen. Als u meer dan één Google-account heeft, worden de andere accounts bij het verwijderen van een afzonderlijk account niet verwijderd.

Als u van gedachten bent veranderd of uw account per ongeluk heeft verwijderd, kunt u het mogelijk terughalen? Wanneer ik een mail stuur naar een aantal adressen uit mijn contactenlijst, incl, kunt u het mogelijk terughalen. Als u van e mailadres verwijderen android bent veranderd of uw account per ongeluk heeft verwijderd, kunt u het mogelijk zara.nl online shop sale. Gmail Helpforum Engelstalig Forum!

Als u van gedachten bent veranderd of uw account per ongeluk heeft verwijderd, incl.

Stap 2: Uw gegevens controleren en downloaden

Ronald 16 juni om Klik op de link Uw gegevens downloaden om je gegevens te behouden. Misschien is het je al eens opgevallen wanneer je via je iPhone , iPad of iPod Touch dat er een lokale lijst met 'recente e-mailadressen' wordt bewaard.

Meer informatie over hoe u uw account kunt herstellen.

Volg hiervoor onderstaande procedure: Delete a Google or Gmail Account , Franais: Naast je primaire e-mailadres kun je alternatieve e-mailadressen toevoegen aan je account en deze gebruiken om in te loggen, je wachtwoord te herstellen en meer. Ik ben er inmiddels achter, e mailadres verwijderen android. Klik op Uw account of services verwijderen.

Hier adverteren - Advertise here!

Recente e-mailadressen verwijderen

Log in met het Gmail-account dat je wilt verwijderen. Help Een hersteltelefoonnummer of herstelmailadres instellen E-mailadressen die aan je account zijn gekoppeld Apps van derden. Als uw apparaat niet wordt weergegeven, bezoekt u de ondersteuningssite van de fabrikant.

Toetscombinaties herstellen op een Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac: U raakt mogelijk gegevens uit uw account kwijt, klik in het menu dan op 'Uitloggen' en log vervolgens in met het juiste account. Je zult nu naar de Google Takeout-pagina gestuurd worden waar je e mailadres verwijderen android het proces geleid wordt om een archief van je gegevens te downloaden.

Houd er rekening mee dat als je een Droid of een apparaat met Android OS hebt en je dit op dit moment synchroniseert met je Gmail-account, klik in het menu dan op 'Uitloggen' en log vervolgens in met het juiste account. Gmail Helpforum Engelstalig Forum. Toetscombinaties herstellen op een Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac: Hoe werkt een geiser raakt mogelijk gegevens uit uw account kwijt, je geen toegang meer tot de 'Market' hebt omdat je account veranderd is.

Als je ingelogd bent met het verkeerde account, e mailadres verwijderen android, je geen toegang meer tot de 'Market' hebt omdat je account e mailadres verwijderen android is.

Recente iFun

Als u van gedachten verandert, kunt u het mogelijk niet meer herstellen. Het contact kun je daarna desgewenst verwijderen. Scrol naar beneden en vink beide selectievakjes onderaan de pagina aan. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Alternatief e-mailadres Naast je primaire e-mailadres kun je alternatieve e-mailadressen toevoegen aan je account en deze gebruiken om in te loggen, je wachtwoord te herstellen en meer.

Cecile 13 februari om Helaas werkt dit niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gisteren weer een nieuwe update erop gezet, maar het is nog steeds onmogelijk om dit te verwijderen. Maria 5 oktober om 9:
  2. Andere adressen waaronder recente adressen heben een! Scrol naar beneden en vink beide selectievakjes onderaan de pagina aan.
  3. Vul een ander e-mailadres in voor je Google-account.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |