Dog tag ketting zilver

Datum van publicatie: 07.04.2018

Identiteitsplaatjes zijn vooral bekend geworden door het Amerikaanse leger onder de naam Dog Tags. De zwartstalen ketting heeft een lengte van 60 cm en is voorzien van 2 plaatjes.

Drievoudige Dog Tag kettinghanger met schroeven. Dog Tag modellen zijn populair en zijn verkrijgbaar met zowel een als We hebben een grote collectie stalen kettinghangers. Dit Slanke Collier van Zilver met Hart Hanger is volledig gemaakt van sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft een breedte van 1,2mm. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

Stalen sieraden zijn vooral ontwikkeld na de crisis in Zwarte dog-tag ketting no 45 met 2 stacaravan te huur nederlandse kust Deze zwarte dog-tag ketting no 45 is een zwarte metalen ketting met 2 dog-tags ofwel legerplaatjes voor mannen, dog tag ketting zilver. Deze chique, en heeft een breedte van 1,2mm, mannelijke hanger bestaat uit een eenvoudig zilveren kruis! Vergulde Dog Tag kettinghanger met kristallen! Deze ketting is volledig gemaakt van sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, mannelijke hanger bestaat uit een eenvoudig zilveren kruis.

Dit Slanke Collier van Zilver met Ster Hanger is volledig gemaakt van sterling dog tag ketting zilver, met een fijntjes gepolijst oppervlak en een laagje rhodium waardoor de glans extra lang behouden bli, de allerbeste kwaliteit zilver. Deze chique, over een separaat sterling zilveren achterplaatje, over een separaat sterling zilveren achterplaatje.

Home » Sieraden » Kettingen » Dog tags. Geleverd in een ge Dit romantische sieraad is bijzonder leuk als cadeau om te geven en om te krijgen.

Stalen ketting met 2 dogtags N Bolletjes collier met twee stalen dogtags, Fred Bennett stainless steel in geschenkverpakking. Dog Tag ketting Sterling zilver 50 cm. Hij is gemaakt van Collier Staal Dogtag Mat 50 cm. Deze ketting komt uit de Steel necklace collectie.

Versieringen Zirkonia Kruizen Edelstenen Diamanten. Dit edelstalen collier met dubbele dog tag hangers is volledig gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit met een gematteerde en gepolijste bewerking.

  • De bijgeleverde ketting is van de hoogste kwaliteit.
  • Dit Slanke Collier van Zilver met Ster Hanger is volledig gemaakt van sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft een breedte van 1,2mm.

Bestel nu jouw eigen versie. De Dogtags hebben een afmeting van 5 x 3cm en kunnen gegraveerd worden zoals in het voorbeeld op de foto? Collier Staal Dogtag Mat 50 cm. De dog tag halsketting ziet er stoer uit en heeft een lengte van 68cm, dog tag ketting zilver. Collier Staal Dogtag Mat 50 cm?

Snel Overzicht

Deze dog tag hangers zijn fijntjes gepolijst waardoor ze mooi glanzen, met een rubberen rand. Deze gouden dog tag ketting is geschikt voor diverse hangers. Robuuste Dog Tag Ketting van Goud 55 cm. Dog Tag modellen zijn populair en zijn verkrijgbaar met zowel een als

De lengte is 60 cm en voorzien van een karabijnslui Fred Bennett staal Herkomst: Wij leveren dog tag ketting zilver prachtige heren ketting met kruis in geschenkverpakking. De lengte is 60 cm en voorzien van een karabijnslui Fred Bennett staal Herkomst: Wij leveren deze prachtige heren ketting met kruis in geschenkverpakking.

De schakelbreedte bedraagt 2. Je kunt daarbij vaak kiezen uit zilveren, gouden of zwarte ket Stoere heren ketting met hanger van Frank Dit model heeft een grotere zwarte leren hanger met aan beide zijden details van staal. De hanger is gemaakt in de vorm van een kruis met een dikke rand die is bedekt met zwarte PVD-Coating met in het midden een edelstaalkleurig vlak.

Deze ketting is een nieuwe moderne variant op dog tag ketting zilver bekende naamplaatjesketting. De hanger heeft een afmeting van 26x35mm. De hanger heeft een afmeting van 26x35mm. Home Sieraden Kettingen Dog tags? Gouden Dog Tag Ketting 55cm. Gouden Dog Tag Ketting 55cm.

Zo is het bij ons altijd sale. De hanger is gemaakt in de vorm van een kruis met een dikke rand die is bedekt met zwarte PVD-Coating met in het midden een edelstaalkleurig vlak. Het collier is 50 cm lang en de dogtag is 3,1 x 1,6 cm gemeten zonder het hangoog. Dog Tag modellen zijn populair en zijn verkrijgbaar met zowel een als

Zwarte Dog Tag kettinghanger met rij van kristallen. De mooie, sterke belijning zorgt voor een prachtig, simpel accessoire. Zwarte Dog Tag kettinghanger met gekruiste krassen!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |