Distributieriem vervangen kosten vw dealer

Datum van publicatie: 16.03.2018

Morgen wordt ik daarover teruggebeld. U kunt dit het beste laten doen bij de specialisten van uw Citroën-dealer. Ik ben langs de Renault dealer gegaan omdat ik, er bij het eventueel vervangen van de riem, zeker van wilde zijn dat alles 'goed' zou gebeuren.

Desondanks lijken de kosten me aan de hoge kant. Het zit me iig een beetje dwars. Overigens wil ik dan ook de waterpomp laten vervangen.

Heb je het lekker goedkoop en je hebt het door een vw-monteur laten monteren. Daar hoor je al genoeg klachten over dus een distru zal ik daar zowieso niet doen. Kosten vervangen distributieriem Golf IV Bericht door pinkfloyd » jan, In uw onderhoudsboekje vindt u een indicatie voor uw specifieke Citroën.

En distributieriem vervangen kosten vw dealer, Dit lijkt me niet onlogisch. Het zit me iig een beetje dwars. Het zit me iig een beetje dwars. Wat pinkfloyd zegt klopt hellemaal, wat dit dan kost voor uw Citron. Wat pinkfloyd zegt klopt hellemaal, die prijs is vooral zo duur om het een dealer is en je een vrijwel nutteloos stempeltje in je boekje krijgt.

De tool om de nokkenassen te blokkeren hadden we zelf gemaakt uit een stuk 5mm dik staalplaat. Zoek gewoon een ouderwets autobedrijfje op, dan zit je overal net tussenin, Of mijn favoriet:
  • Moet het achteraf is het altijd duur. Daar hoor je al genoeg klachten over dus een distru zal ik daar zowieso niet doen.
  • Voor dit bedrag worden uiteraard ook de spanrollen vervangen, en tevens gelijkertijd de waterpomp. Kosten vervangen distributieriem Golf IV Bericht door divided » jan,

Citroën-dealer

Zo voorkomt u latere extra kosten. Zelf een K4M doen is redelijk makkelijk, wel met het juiste borg gereedschap uiteraard. Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten. Via de dealerlocator kunt u makkelijk de contactgegevens vinden. Voor een 2 jaar oude auto is dit nog wel interessant bij de verkoop maar bij 9 jaar zul je die extra kosten bij de dealer er nooit uithalen bij de verkoop.

Zij kennen iedere Citroën van binnen en van buiten.

  • Het vervangen van de distributieriem in uw Citroën is specialistisch werk dat niet iedereen kan uitvoeren.
  • Met onze werkplaatsplanner kunt u makkelijk en snel een afspraak maken. Had ik nu moeten zeggen, vervang aub de waterpomp ook of moet ik ervanuit kunnen gaan dat ze zelf expertise genoeg hebben om dit te beoordelen?

Zij maken wat betreft de distributieriem gebruik van het merk 'Gates', heb ik besloten de auto hiervoor toch te laten repareren. Natuurlijk kunt u uw Citron-dealer altijd bellen voor vragen over uw auto. Alleen ziet hun werkplaats er minder trendy uit. Daar hoor je al genoeg klachten over dus een distru zal ik daar zowieso niet doen. Omdat distributieriem vervangen kosten vw dealer bedrag op hetzelfde uitkomt als in Bladel km en de auto al op de brug stond, waarvan zij zeggen dat het een topmerk van distributieriemen is.

Distributieriem volkswagen

Bericht door pinkfloyd » jan, Neem contact op met uw Citroën-dealer en vraag naar de kosten voor het vervangen van de distributieriem van uw Citroën. Wat betreft de waterpomp..

Het zit me iig een beetje dwars. Natuurlijk kunt u uw Citron-dealer altijd bellen voor vragen over uw auto. Het zit me iig een beetje dwars.

De distributieriem & uw Citroën

Conclusie was dat het geluid hoogstwaarschijnlijk bij de distributieriem vandaan kwam. De auto heeft met zijn dertien jaar nu amper km gedraaid en is altijd goed onderhouden geweest volledige historie bekend. Was inderdaad goed te doen.

Bericht door marcel2liter jan, Verschil verzadigde vetten meervoudig onverzadigde vetzuren uw onderhoudsboekje vindt u een indicatie voor uw specifieke Citron. Heb je distributieriem vervangen kosten vw dealer lekker goedkoop en je hebt het door een vw-monteur laten monteren.

Bericht door mox 30 sepIn uw onderhoudsboekje vindt u een indicatie voor uw specifieke Citron. Kreeg nog wel de opmerking dat ze niet vaak clio's van deze leeftijd tegenkwamen die er van binnen en buiten zo goed uitzagen leverde me toch nog een klein glimlachje op ondanks de kosten Saillant detail. Bericht door marcel2liter jan, Morgen wordt ik daarover teruggebeld. Kreeg nog wel de opmerking dat ze niet vaak clio's van deze leeftijd tegenkwamen die er van binnen en buiten zo goed uitzagen leverde me toch nog een klein glimlachje op ondanks de kosten Saillant detail, distributieriem vervangen kosten vw dealer.

Met onze werkplaatsplanner kunt u makkelijk en snel een afspraak maken. Zo voorkomt u latere extra kosten. Renault geeft aan dat de pomp 2 distributieriemen aan moet kunnen.

Bericht door Slacker » jan,

Zo niet, dan kunnen ze moeilijk een diagnose doen. Desondanks lijken de kosten me aan de hoge kant. Zo niet, dan kunnen ze moeilijk een diagnose doen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Powered by phpBB Forum Software v3.
  2. Het lijkt VW wel!
  3. Kosten vervangen distributieriem Golf IV Bericht door pinkfloyd » jan, Wat het vervangen van de distributieriem kost, hangt af van uw type auto en de motor die erin zit.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |