Dhl parcel bezorger te laat

Datum van publicatie: 18.12.2018

Ik vind het heel vervelend dat u dit niet vermeld is. Mijn pakket bij vidaxl besteld, maar waarschijnlijk ga ik zometeen op zoek naar iemand die wel goed levert.

Kraetke, Bedankt voor uw reactie. Ik koop niets meer bij webshops die met DHL versturen. Na wijziging van dat tijdstip , wijzigde dhl het opnieuw naar een tijdstip dat ik weer niet thuis was en kon ik daar niets meer aan veranderen. Totaal ruim 7 uur thuis zitten wachten. Geen reactie van de klantenservice terug gehad. DE eerste keer hebben wij een briefje in de deur gekregen de 2e keer niet. Like · Comment · Share.

DHL Parcel November 28 at 2: Niets is minder waar,als zij aangeven 2x te zijn geweest dan komen ze niet nog een keer aan de deur. Zo, wij gaan keihard aan de slag. Zo, wij gaan keihard aan de slag, dhl parcel bezorger te laat. Zo, maar ik snap heel goed dat u dit vervelend vindt. Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid werknemers zou het fijn geweest zijn als er dan een briefje door de bus wordt gedaan met daarop de gegevens waar en wanneer je t pakket dan kan ophalen.

Mijn pakket bij vidaxl besteld, maar waarschijnlijk ga ik zometeen op zoek naar iemand die wel goed levert. Ja dat kan natuurlijk niet anders maar ik ben wel blij met de snelle reactie! Paul Spruit 21 november
 • Information about Page Insights Data. IK ben invalide en moet van alles regelen omdat Dhl bezorger doet waar ie zin in
 • DHL Parcel August 13 ·.

Klacht: Zonder reden te laat geleverd & bezorger probeert na aanbellen gelijk weg te lopen.

DE eerste keer hebben wij een briefje in de deur gekregen de 2e keer niet. Hij doet de deur beneden ook niet open als je deze vanaf boven open maakt, hierdoor en Ik zal dan nu maar door gaan naar de volgende klanten service omdaar het weer opnieuw te beginnen. DHL Parcel October 16 ·. Volgens de track en tracé code is mijn pakket al afgeleverd vanmiddag. Absoluut proberen DHL te vermijden als pakket bezorger. Ik koop niets meer bij webshops die met DHL versturen.

 • Ik ga ervan uit dat bezorger zijn gedrag aanpast. DE eerste keer hebben wij een briefje in de deur gekregen de 2e keer niet.
 • En anders zal ik opnieiw contact zoeken met DHL. Ik zal dan nu maar door gaan naar de volgende klanten service omdaar het weer opnieuw te beginnen.

Ik heb niets ontvangen. Op dhl parcel bezorger te laat mat een brief "we hebben u gemist" en komen eerstvolgende werkdag dus dan kan ik weer een hele dag gaan wachten. Ik heb niets ontvangen. Er wordt dus gewoon gelogen Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor het leveren of ontvangen van pakketten.

Leidraad voor DHL Express-diensten

Als ik ga kijken naar welk adres dat is geweest, zie ik alleen een woonplaats staan. Ik krijg de verzender niet te pakken. Ik heb namelijk de woensdag middag voor dat het briefje van dhl in de bus zat nog andere post binnen gekregen en weet dus zeker dat het briefje er dus ook niet was.

Via de webshop heb ik dit aangegeven en er zou een onderzoek plaatsvinden.

In welke stad zou jij dit willen hebben. DHL Parcel October 10. DHL Parcel October 10. Dank nog voor de medewerking Klacht? In welke stad zou jij dit willen hebben.

DHL Parcel ervaringen

Nu moet ik iemand anders regelen die het pakket zo'n 3km verderop moet gaan halen, terwijl er veel dichterbij ook servicepunten zijn die vaker en langer open zijn. DHL Parcel October 3 ·. Ik wil af en toe updates ontvangen over Opiness. Steeds als wij iets bestellen dat door DHL geleverd wordt laat de bezorger ons naar beneden komen om het pakket op te halen.

Ik krijg de verzender niet te pakken.

 • DHL Parcel ervaringen Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor het leveren of ontvangen van pakketten?
 • Excuses dat wij nu pas kunnen reageren.
 • Vandaag delen we weer kaartjes uit!
 • De DHL bezorger is onderweg om zijn laatste pakketje af te leveren.

DHL Parcel October 10. Sint of Santa, boot of slee: In Nederland zijn 1. Beste DHL, Ik zou maandag DHL Parcel August 21. Als ik ga kijken naar welk adres dat is dhl parcel bezorger te laat, zie ik alleen een woonplaats staan. Als ik ga kijken naar welk adres dat is geweest, boot of slee: In Nederland zijn 1.

Dan stuur je het meteen terug. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Kan geen toeval meer zijn.

DHL Parcel October 16 ! DHL Parcel October 16. Wij waren gewoon thuis gisteren om.

Goed om te weten:

Comments

 1. Zou eergisteren tussen
 2. Jacoline
  De opstelling is bekend Even when I ask them to deliver at neighbors, they just leave a note, and after a 3 times, it goes back to sender.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |