Declareren bij zilveren kruis

Datum van publicatie: 27.04.2018

U dient zelf de declaratie opnieuw in Wanneer vroegtijdig een systeemfout is ontdekt en snel is verholpen, informeren wij u over de onterechte afwijzing en de mogelijkheid om deze zelf te corrigeren. Collective insurances Students Excess Statutory contribution.

National healthcare insurance Basic healthcare insurance Basis Plus Module Supplementary insurance Dental insurance Calculate your premium. Nieuwsoverzicht Blog Gezond Ondernemen. Digitaal declareren Via de gratis Zilveren Kruis app Maak met onze gratis app een foto van uw zorgnota en declaratieformulier. National healthcare insurance Basic healthcare insurance Basis Plus Module Supplementary insurance Dental insurance Calculate your premium. Blogs Klantverhalen Nieuws Infographics.

Het digitaal certificaat wordt op de pc van de gebruiker geïnstalleerd en er is een wachtwoord en gebruikersnaam aan verbonden.

U kunt de volgende omschrijvingen tegenkomen: Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer wijzigen. Heeft u een vraag over uw declaratie. Naar Mijn Zilveren Kruis? Heeft u een vraag over uw declaratie.

Stuur ons het declaratieformulier samen met de nota U dient buitenlandse zorgnota's altijd samen met het declaratieformulier in. Zorgaanbieders Actueel Nieuws over uw overeenkomst en uw declaraties Community Deel uw ervaring met anderen, stel een vraag of bekijk de tips. Voorkom een onterechte tweede verwijzing bij een lopende behandeling GGZ.
  • Zwangerschap en geboorte Kraampakket en kraamzorg regelen Prettiger ouder worden Langer thuis wonen en mantelzorg regelen Actify Stap voor stap gezonder leven Zilverkorting Korting op o.
  • Kunnen jullie de vergoeding voor 1 keer naar een ander rekeningnummer overmaken?

Direct naar

De behandeldatum of leveringsdatum die op de nota staat bepaalt bij wie u declareert. Raad en daad De zorg in Nederland Initiatieven in de zorg.

Als u extern commentaar niet kunt lezen, adviseren wij u contact op te nemen met uw softwareleverancier. Declareert u uw zorgkosten via Mijn Zilveren Kruis of de app? Mocht dit niet wenselijk zijn, dan dient voor iedere zorgverlener een aparte praktijk AGB- code te worden aangevraagd. Heb ik altijd een declaratieformulier nodig om kosten te declareren? Een PDF-formaat of op papier is niet mogelijk.

  • Verstuurt u uw declaratie per post, dan heeft u het geld binnen 10 werkdagen.
  • Een overzicht van uw ingediende zorgnota's. National healthcare insurance Basic healthcare insurance Basis Plus Module Supplementary insurance Dental insurance Calculate your premium.

Bij de meeste zorgverzekeraars staan deze gegevens gekoppeld aan de juiste bankrekeningnummers. De verzekeraars hanteren doorgaans een verwerkingstijd van 2 weken voor het inlezen van de tarieven in hun administratie. De verzekeraars hanteren doorgaans een verwerkingstijd van 2 weken voor het inlezen van de tarieven in hun administratie.

Wanneer is er sprake van verjaring van een vordering. De app is ook te gebruiken voor tablets Wilt u de declaratie-app downloaden op een iPad, declareren bij zilveren kruis.

U logt de 1e keer in met DigiD + sms-controle

De verzekeraars hanteren doorgaans een verwerkingstijd van 2 weken voor het inlezen van de tarieven in hun administratie. Hoe snel na ontvangst moet ik mijn nota declareren? Kan ik oude declaraties die ik via de app heb ingestuurd, terugzien?

Als alle gegevens correct zijn ingevuld, ontvangt u binnen enkele dagen een informatiepakket per post.

Dan handelen wij uw declaratie makkelijk en snel voor u af! Wel ziet u bij de tab Zorgkosten wat er dit jaar en eerdere jaren is vergoed. Wel ziet u bij de tab Zorgkosten wat er dit jaar en eerdere jaren is vergoed. Hier kiest u voor iPhone-apps. Blogs Klantverhalen Nieuws Infographics.

Geldzaken Declaratie indienen Eigen risico vooraf gespreid dromen over baby vasthouden islam Declareren bij zilveren kruis rekening betalen.

U kunt de app gratis downloaden

Relatienummer, geboortedatum, naam en adres van de behandelde verzekerde De omschrijving van de behandeling, behandeldatum en de naam van het product Wilt u kosten voor vervoer of buitenlandse zorgkosten declareren? Een betaalovereenkomst wordt alleen afgesloten met een niet-gecontracteerde leverancier.

In dat geval ontvangt u een 1e, 2e of 3e herinnering.

U logt brand een kaarsje voor jou met uw inlogcode en het door ons aangemaakte wachtwoord in deze brief. De vordering word dan verrekend met een declaratie die op dat moment open staat.

Ga naar de app store en druk op Filters. U zult de vordering alsnog moeten betalen. U zult de vordering alsnog moeten betalen. De klant declareert de rekening bij ons declareren bij zilveren kruis wij betalen de vergoeding aan de klant; We werken niet met een akte van cessie. De klant declareert de rekening bij ons en wij betalen de vergoeding aan de klant; We werken niet met een akte van cessie, declareren bij zilveren kruis.

De uitvoerende zorgaanbieder de zorgaanbieder die wordt geraadpleegd factureert zijn diensten aan de opdracht gevende zorgaanbieder. U zult de vordering alsnog moeten betalen. Nieuwsoverzicht Blog Gezond Ondernemen.

Sorry, toegang is geweigerd

Houdt dan rekening met het proces Inschrijving op naam. Het gaat dus niet om de datum waarop de nota is uitgeschreven. Blogs Klantverhalen Nieuws Infographics. Blogs Klantverhalen Nieuws Experts Bekijk het overzicht.

In welke taal moet de nota die ik wil declareren zijn. Bijvoorbeeld via Mijn Zilveren Kruis. Bijvoorbeeld via Mijn Zilveren Kruis! U wilt weten of u bij ons moet declareren of bij uw vorige verzekeraar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |