De slimste mens ter wereld bordspel timer

Datum van publicatie: 02.03.2018

Nimrod Antal Proficiat, Nimrod Antal met je 45ste verjaardag. Moeilijk te gebruiken moet ik zeggen, maar eindeloos speelplezier.

Ter 10 januari Ik raad dit product aan. In deze ronde loopt de timer af, dus je moet wel op tijd passen als je geen antwoorden meer weet. Beaubel 15 maart Ik raad dit product aan. Dit is wel geen spel voor min 18 jarigen want soms zijn de vragen echt wel moeilijk ,het is alsof je live in het programma zit kwa vragen! Bratske 23 januari Ik raad dit product aan. Lauravedb 17 januari Ik raad dit product aan.

EchteSlimsteMens Overijse 10 januari Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit het lijkt echt op het tv-programma. Zelf de dag van Kerstavond supersnelle levering door Bol. Zelf de dag van Kerstavond supersnelle levering door Bol. Zelf de dag van Kerstavond supersnelle levering door Bol.

De songschrijfster was de afgelopen 50 jaar verantwoordelijk voor heel wat hits van Will Tura, Jimmy Frey, Paul Severs en tientallen anderen. Gezellig om met vrienden en familie te spelen. Dreamer01 23 januari Ik raad dit product aan. Meer vragen was veel interessanter. VsBA 2 augustus Ik raad dit product aan. KoritsiKim Antwerpen 7 december Ik raad dit product aan.

Elisha Cuthbert Proficiat, Elisha Cuthbert met je 36ste verjaardag.

EmmyCastelain 20 februari Ik raad dit product aan. Schorpionfan Almelo 16 mei Ik raad dit product aan. Een uitbreiding voor in de toekomst met nieuwe vragen is dus zeker een must? Meghannnnn 13 januari Ik raad dit product aan. Een uitbreiding voor in de toekomst met nieuwe vragen is dus zeker een must.

Speel vanaf nu zelf deze populaire quiz!

Gekocht als cadeautje voor mijn moeder en wij spelen het nu regelmatig als wij daar zijn. De vragenkaartjes van de verschillende rondes bevatten moeilijke en wat makkelijkere vragen, wat betekent dat het spannend blijft of je de volgende vraag ook juist kunt beantwoorden. Jimmy Deshler Proficiat, Jimmy Deshler met je 24ste verjaardag.

Worstebroodje Leidschendam 6 januari Ik raad dit product aan. Er zijn heel wat soorten vragen dus er vragen voor iedereen. Niet te ingewikkeld om te spelen. Bossietje2 21 februari Ik raad dit product aan. Worstebroodje Leidschendam 6 januari Ik raad dit product aan.

Verkrijgbaarheid De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel

Ter 10 januari Ik raad dit product aan. Goed voor oud en klein. Ook de rondes zijn net hetzelfde als op TV, behalve de fotoronde, die is vervangen door de ronde 'ingelijst'. Rica Matsumoto Proficiat, Rica Matsumoto met je 50ste verjaardag.

  • Kleine onderdelen moet ik zeggen, maar leuk ontwerp.
  • Bij een goed antwoord stelt de quizmaster een nieuwe vraag en bij een fout antwoord mag de speler links van de kandidaat proberen om dezelfde vraag te beantwoorden.
  • Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.
  • Wij deden dan vaak 2 vragen per ronde.

Vond je dit een nuttige review. Charlovd 31 januari Ik raad dit product aan! Stiltzkin 31 theater aan de schie schiedam parkeren Ik raad dit product aan. Het spel is alleszins alle eurotjes waard en zorgt telkens weer voor een leuke namiddag in ons gezin. Het spel is alleszins alle eurotjes waard en zorgt telkens weer voor een leuke namiddag in ons gezin.

Wat ik goed vind aan dit artikel:de slimste mens ter wereld bordspel timer. Charlovd 31 januari Ik raad dit product aan.

Roosmarijn (26) , Groningen

Heel leuk spel om samen met je kinderen te spelen. Dit merk je in alles. LienK91 Vichte 17 januari Ik raad dit product aan.

Het spel speelt zeer aangenaam en je het gevoel dat je meedoet met de quiz van op tv. Enig nadeel is misschien de ronde waar je 3 combinaties moet maken uit 12 woorden. Enig nadeel is misschien de ronde waar je 3 combinaties moet maken uit 12 woorden?

Goed om te weten:

Comments

  1. Marc 29 januari Ik raad dit product aan. Een uitbreiding voor in de toekomst met nieuwe vragen is dus zeker een must.
  2. Degene die de laatste uitzending wint, wordt vervolgens een jaar lang tot De Slimste Mens ter Wereld gekroond.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |