De oude pastorie beek openingstijden

Datum van publicatie: 31.03.2018

Ik vindt het een gezellige mooie plek. Eenmaal in de Pastorie beland raken de verhalen u subtiel aan.

Oude Pastorie 25 HW Beek - 05 60 info oudepastoriebeek. Correcte bediening en heerlijk genoten van de gerechten! Heeft dit restaurant zitgelegenheid? Een aantal delen werden afgebroken en opgeruimd, waaronder de hoofdvleugel en de noordoostelijke vleugel. Het was niet druk. Een groep van enthousiaste vrijwilligers Vrienden van de Oude Pastorie organiseert knutselmiddagen voor kinderen! Ik vind dat vies.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox! Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Koeienstal Begane grond Ca. Koeienstal Begane grond Ca. Wij zijn graag uw uitvalsbasis voor een leerzame route door de Limburgse geschiedschrijving.

  • De poort tot Zuid-Limburg, dat willen we voor u zijn.
  • Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. Een goeie en snelle bediening.

Contactgegevens

Het is een leuke en gezellige plek om een wandeling te eindigen. Regelmatig geweest nu en ik blijf terug komen. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid? De laatste weken een paar keer op het terras gezeten voor lunch, diner en borrel. Eenmaal in de Pastorie beland raken de verhalen u subtiel aan. Hotels in de buurt ».

  • Serveert dit restaurant alcohol?
  • De drankjes werden snel gebracht en mooi gepresenteerd met een mini stukje vlaai als koekje.

Nederland Belgi Nederland Servi? Deel nog een ervaring voordat je gaat! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Dit was een grote plank met nogal wat vlees en een beetje kaas. Nederland De oude pastorie beek openingstijden Nederland Servi. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Dit was een grote plank met nogal wat vlees en een beetje kaas.

Hoe was je ervaring?

Prachtige locatie, leuke kaart en vlotte bediening. Geert op 4 juni Resultaat is een prachtig gebouw, een dito tuin en aldus een nieuwe parel in Beek.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Bedankt voor je hulp. Geert op 4 juni. Bedankt voor je hulp. Pastoor Kerkhofs realiseerde dit. Geert op 4 juni ?

De Oude Pastorie

De andere vleugel werd verbouwd. Helaas leek onze tafel genegeerd. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

De bediening is jong, maar wel snel en attent, we De oude houten stoelen. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid. De bediening is jong, we De oude houten stoelen, maar wel snel en attent. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. De bediening is jong, maar de oude pastorie beek openingstijden snel en attent, we De oude houten stoelen.

Je kunt er een heerlijk biertje drinken, "Pastorieke"!!!! Zondagmiddag 6 augustus heerlijk gegeten met drankje en zo buiten in het zonnetje in dit deel van het Limburgs landschap. Toen de kinderen bijna uitgespeeld waren heb ik de bediening maar gevraagd of ik iets mocht bestellen, want het duurde mij te lang tot er iemand kwam vragen of we misschien iets wilden nuttigen.

Voor het afrekenen ben ik uiteindelijk maar naar de bar gelopen.

Serveert dit restaurant alcohol. Serveert dit restaurant alcohol. Al in de 13e eeuw werd de Pastorie geschonken aan de Duitse Orde.

Goed om te weten:

Comments

  1. De poort tot Zuid-Limburg, dat willen we voor u zijn.
  2. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Altijd genieten, mooi uitzicht, aardige bediening etc
  3. Mireille
    Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Ze deden waarschijnlijk hun best maar ze hadden het niet.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |