De mooiste vis van de zee kleurplaat

Datum van publicatie: 08.04.2018

Maken van twee vissen van papier; verven of wasco. Klik op de plaatjes voor de verkleedkleren. Vissenfeest in de klas.

Hoeveel woordstukjes hoor je? Reken de sommen uit. Letters herkennen mooiste vis van de zee. Ook kregen ze hier ranja met ijsblokjes in de vorm van een vis. Ik had een hoekje ingericht waar ze rustig de boekjes konden lezen van de mooiste vis van de zee.

Golven maken met blauwe crpepapieren linten in het speellokaal. Zet een cirkel om het goede getal. Zet een cirkel om het goede getal. Golven maken met blauwe crpepapieren linten in het speellokaal. Het was een zeer geslaagde dag!?

Knijpkaart tel de vissen. Dit kind mag het kostuum aantrekken en chips eten. Kleurplaten van de mooiste vis kun je vinden op de site:
  • De samenstelling van de groep is meestal heel anders dan voor de vakantie. Wat moet allemaal aan de orde komen?
  • Can't remember your Password? Vissen schilderen en daarna bubbeltjesplastic er voor plakken.

Alleen zongen we toen: En dit is ook een leuk liedje. Een aantal mensen heeft meegedaan met deze wedstrijd en de volgende ideeën ingestuurd: Er zwom een kleine goudvis in een kom hij zat zich daar al jaren te vervelen hij had geen vriendje om eens mee te spelen en zwom al zuchtend steeds een eindje om. Can't remember your Password?

  • Op dit moment hebben wij 15 kleuters in de groep; de komende maanden komen daar nog 4 kinderen bij. Op de vissen punten zetten bv.
  • Als ze de kleurplaat heel mooi hadden gekleurd mochten ze touwtje trekken, aan de touwtjes hingen kleine prijsjes in de vorm van vissen.

Nancy Kerstens heeft het volgende idee uitgevoerd: En dit is ook een leuk liedje. Opruimen en afsluiten van het project. Golven maken met blauwe crpepapieren linten in het speellokaal. Golven maken met blauwe crpepapieren linten in het speellokaal. Golven maken met blauwe crpepapieren linten in het speellokaal.

De samenstelling van de groep is meestal heel anders dan voor de vakantie. De winnaars van de wedstrijd zijn geworden: Deze pagina werd mede mogelijk door bijdragen van:

Bij de sloot van Doetinchem! Bij de sloot van Doetinchem. Evenveel 1 - 5. Vissen verven, uitknippen en ophangen! Bij de sloot van Doetinchem.

Print een kleurplaat van De mooiste vis van de zee

Op de vissen punten zetten bv. Dit kind mag het kostuum aantrekken en chips eten. Evenveel 1 — 5. Boeken bij het project. Steeds een visje minder, tevens een leuke rekenles!

Spelletjes om te doen zijn: Zoek dezelfde mooiste vis van de zee. Deze pagina werd mede mogelijk door bijdragen van:. Deze pagina werd mede mogelijk door bijdragen van:. Ontwerpschema van het project download hier het ontwerpschema? Zoals je kunt zien was dat een groot succes!.

Ontwerpschema van het project download hier het ontwerpschema.

Boekje lezen Ik had een hoekje ingericht waar ze rustig de boekjes konden lezen van de mooiste vis van de zee. Hoeveel woordstukjes hoor je? Als afsluiting van het thema hadden we een speurtocht, die ik hierbij gevoegd heb:

Spelletjes om te doen zijn: Heeft iemand het notenschrift hiervan. Op dit moment hebben wij 15 kleuters in de groep; de komende maanden komen daar nog 4 kinderen bij.

Goed om te weten:

Comments

  1. De mooiste vis van de zee , 3.
  2. In september heeft de Vier Windstreken een wedstrijd uitgeschreven voor een Vissenfeest.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |