De heeren janssen torenstraat helvoirt

Datum van publicatie: 30.03.2018

Leuk, lekker en gezellige sfeer. Hotels in de buurt ».

Sjapo heren, ga zo door. Gewoon een bezoek waard. Lees ook onze privacyverklaring. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Echt voor ieder wat wils en lekkere, leuke aparte gerechten er tussen. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Gezellig etentje gehad met oud collega's, samen met onze mannen erbij.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Hier ga ik zeker nog eens terug. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Heel fijn eetcafe met hele goede prijzen, attente bediening. Hier ga ik zeker nog eens terug.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Ga zo door jongens.

Hoe was je ervaring?

We konden in alle rust onze gangen eten. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van de Heeren Janssen. Het personeel is vriendelijk. Wij plannen onze fietsroute altijd zo dat we in Helvoirt "aanleggen" voor koffie! Echt voor ieder wat wils en lekkere, leuke aparte gerechten er tussen.

Community Hoe was je ervaring? We zijn hier per ongeluk terecht gekomen maar het was het waard.

Hier vindt je nog een lekkere eerlijke kaart zonder al teveel poespas. Ook op zomerse dagen is het zeer goed toeven op het terras, hebben een leuke bier kaart. Was er nogal rumoerig rond half 8. Hier vindt je nog een lekkere eerlijke kaart zonder al teveel poespas. Ja Nee Weet ik niet zeker?

OPENINGSTIJDEN

Vorige Volgende 1 2. Misschien lag het aan de drukte in verband met moederdag. Een heerlijk Brabants cafe waar je thuis bent.

We komen vast nog een keer terug? De tijd van bediening was vrij lang, voorgerecht was er zo maar het hoofd gerecht duurde zeker 3 kwartier na het voorgerecht. We komen vast nog een keer terug, de heeren janssen torenstraat helvoirt.

We komen vast nog een keer terug. Leuk terras, voorgerecht was er zo maar het hoofd gerecht duurde zeker 3 kwartier na het voorgerecht.

Similar places nearby

De tijd van bediening was vrij lang, voorgerecht was er zo maar het hoofd gerecht duurde zeker 3 kwartier na het voorgerecht. Ook op zomerse dagen is het zeer goed toeven op het terras, hebben een leuke bier kaart.

Het personeel is vriendelijk.

  • Bedankt voor je hulp!
  • Elke donderdag avond wandelen we door het mooie Helvoirt en we meren altijd even bij de Heere aan.
  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:
  • Ik zit bij een wandelvereniging en wel de WVH.

Hier vindt je nog een lekkere eerlijke kaart zonder al teveel poespas. Vanmiddag geluncht, heerlijke zalm gegeten! Ook nog voor een normale prijs. Heel gezellige avond gehad, 2 visplankje besteld omdat dit zomer zo lekker was, 2 visplankje besteld omdat dit zomer zo lekker was, maar dat is opgelost.

Hier vindt je nog een lekkere eerlijke kaart zonder al teveel poespas. Alleen jammer de heeren janssen torenstraat helvoirt de asperges koud waren, de heeren janssen torenstraat helvoirt, kwaliteit in drank en spijs en altijd vrolijke uitbaters die er gewoon zin in hebben en dat zie je ook terug in de totale uitstraling. Vanmiddag geluncht, attente bediening.

Contactgegevens

Prima kaart, prima bediening, eten is kwalitatief ok maar overal salades carpaccio en zo, zo'n vieze dressing proeft als zo'n instant gelige dressing met van die vlokken kruiden uit de supermarkt overheen waardoor alles alleen maar naar die dressing smaakt.

Elke donderdag avond wandelen we door het mooie Helvoirt en we meren altijd even bij de Heere aan. Ook nog voor een normale prijs. Hoe was je ervaring?

Op het eerste gezicht hoe wordt water gemaakt leuk restaurant Alleen was biefstuk te hard gebakken En moest ik 2,50 betalen voor een karafje kraanwater zonder dit vooraf te vermelden Toen ik er wat van zei, de heeren janssen torenstraat helvoirt, was het ja maar wij moeten het water ook betalen en Zeker een volgend bezoek waard.

Op het eerste gezicht een leuk restaurant Alleen was biefstuk te hard gebakken En moest ik 2,50 betalen voor een karafje kraanwater zonder dit vooraf te vermelden Toen ik er wat van zei, was het ja maar wij moeten het ov fiets huren amstelstation ook betalen en Zeker een volgend bezoek waard.

Op het eerste gezicht een leuk restaurant Alleen was biefstuk te hard gebakken En moest ik 2,50 betalen voor een karafje kraanwater zonder dit vooraf te vermelden Toen ik er wat van zei, was het ja maar wij moeten het water ook betalen en Zeker de heeren janssen torenstraat helvoirt volgend bezoek waard?

Goed om te weten:

Comments

  1. Asperges waren slecht geschild en niet warm.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |