De grote wielen leeuwarden

Datum van publicatie: 07.03.2018

Eten wordt fantasieloos op het bord gekwakt. De bediening is prima, precies wat je zou verwachten bij dit type restaurant.

Tjonge jonge het is hun dag en dan zo behandeld te worden! Met de familie wezen eten, de "bediening" maakte enigszins onze avond nog leuk. De gamba's zelf zijn perfect gaar. Goh wat een mooie locatie, en wat een vriendelijk ontvangst als je daar wat te bespreken heb.

Heerlijk gegeten op een prachtige locatie. Oefenruimtes Leeuwarden Apolloweg 5C. Tweede keer dit jaar gegeten, vriendelijk persoon maar eigenaar haalt veel te weinig uit deze mooie locatie.

Tafel kon direct worden geregeld ondanks heel veel reserveringen. Tafel kon direct worden geregeld ondanks heel veel reserveringen. Tafel kon direct worden geregeld ondanks heel veel reserveringen? Tafel kon direct worden geregeld ondanks heel veel reserveringen. Lekker gegeten, vriendelijk personeel en een leuk vernieuwd interieur, 5 uur helaas nog de grote wielen leeuwarden eten alleen maar drinken.

Ik stel toch gewoon een vraag? Heerlijk eten op een prachtlocatie tegen zeer redelijke prijs.

Gezellig eten & drinken

Nieuw Menu De Wielen: Afgelopen zaterdag geweest, op het terras gegeten, gezellig druk en lekkere temperatuur, heb er bewust voor gekozen dat je buiten kon eten. Het was goed georganiseerd en het eten en drinken was perfect. Wat ons betreft is dit geen aanrader, alhoewel de locatie natuurlijk prachtig is. De salades zijn goed, maar over de kwaliteit van het vlees waren wij niet zo te spreken.

Kijk ook op www.

Na de rondleiding kregen we wat te drinken en zaten even te genieten op het terras. Kortom een zeer zuinige maaltijd. Kortom een zeer zuinige maaltijd. Wij en onze gasten hebben een geweldige dag gehad. De maaltijd was geweldig hebben ervan genoten.

Contactgegevens

De aspergesalade blonk helemaal uit door de grote portie sla: De schnitzel bestond uit mals goed vlees en een krokant laagje en ik kwam geen onkauwbare vetranden tegen. Heel jammer, aangezien wij voor de tafelbarbeque hadden gekozen.

Om uiterlijk kregen wij om Het totaal huis te koop didamseweg zevenaar een avontuurlijke toer waarbij de deelnemers door middel van zich fossielvrij te de grote wielen leeuwarden langs de route zich bewust worden van een duurzamere en circulaire economie. Dat was geen probleem alles zou geregeld worden, de grote wielen leeuwarden. Dat was geen probleem alles zou geregeld worden?

We werden erg vriendelijk bediend. Om uiterlijk kregen wij om Het totaal wordt een avontuurlijke toer waarbij de deelnemers door middel van zich fossielvrij te vervoeren langs de route zich bewust worden van een duurzamere en circulaire economie.

Hoe was je ervaring?

Tafel kon direct worden geregeld ondanks heel veel reserveringen. Het totaal wordt een avontuurlijke toer waarbij de deelnemers door middel van zich fossielvrij te vervoeren langs de route zich bewust worden van een duurzamere en circulaire economie. Community Hoe was je ervaring?

We werden erg vriendelijk bediend. Friesland in olieverf Carolinenburg De courgette was heerlijk en niet overgaar en de salade had een frisse dressing. Het is een mooie plek maar ik ga hier nooit meer naartoe, de grote wielen leeuwarden.

Weinig brood, 1 schaaltje met salade, weinig beleg. We werden erg vriendelijk bediend. We werden erg vriendelijk bediend.

Welkom bij Restaurant De Grote Wielen

Deelnemende horecabedrijven met per lokatie 2 artiesten zijn: Nederland België Nederland Servië. Kwam de vriendelijke dame ahum met een antwoord " als het je niet bevalt ROT je maar op " ja ja erg netjes allemaal.

Dit restaurant is voor herhaling vatbaar. Dit restaurant is voor herhaling vatbaar. Over   Privacybeleid   Login.

Goed om te weten:

Comments

  1. Coenraad
    Er was een aantal tafels voor ons gereserveerd op het terras, deels onder de parasol. Bediening netjes doch niet erg op de hoogte van alle gerechten.
  2. Eten wordt fantasieloos op het bord gekwakt.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |