Dag van de gastvrijheid ziekenhuis

Datum van publicatie: 25.05.2018

Intensief bezig zijn met Gastvrijheid is één; minstens zo belangrijk is het om dit ook aan de buitenwereld te laten zien. Wij hebben beveiligers die zo gastvrij zijn dat iedereen juist deze beveiligers kent.

Voor de medewerkers nemen we de workshop over laaggeletterdheid, die gegeven is tijdens de tentoonstelling, structureel op in het programma van onze Academie. Gastvrijheid is de grondslag van ons handelen, omdat het een positieve bijdrage levert aan de beleving en het herstel van de patiënt.

Reflecteren en leren We leren door het lopen van hospitality rondes in multidisciplinaire teams. In deze blog bespreken we hoe wij hier binnen Isala mee omgaan. Rondom dit thema zijn vervolgens allerlei activiteiten georganiseerd, zowel centraal als door de ambassadeurs van Gastvrijheid op de afdelingen.

Daarnaast gaan we werken met mystery guests en guest journeys. Daarover gaat deze blog:

Opheffen van belemmeringen gaat om verbeteren van je dienstverlening of je omgeving. Heeft u ooit een beveiliger meegemaakt die gastvrij was. Ook nu is voor deze opzet gekozen, waarbij alleen de genomineerde deelnemers bezocht dag van de gastvrijheid ziekenhuis door 2 auditoren.

Gepost door Johan Jonker op Geheel in stijl van de festivaldoelstelling om te inspireren en een voorbeeld te laten zien hoe het toepassen van de zes sleutels kan leiden tot behoudt van gastvrijheid. Opheffen van belemmeringen gaat om verbeteren van je dienstverlening of je omgeving.

Intensief bezig zijn met Gastvrijheid is één; minstens zo belangrijk is het om dit ook aan de buitenwereld te laten zien. Natuurlijk zou dit een kroon op het werk zijn van de ruim ambassadeurs voor Gastvrijheid binnen Isala. Met dat doel is ook deze blog opgezet.
  • Wat hebben we nu nadat we met deze zes sleutels aan de gang zijn gegaan? Dat kwam voor een ziekenhuis uiteindelijk toch teveel feestelijk over.
  • Zo krijgt een kind van een bezoeker toch mooi wel een koekje aangeboden.

Blogarchief

Eén van de belangrijkste zaken voor een patiënt is eten en drinken. De beveiliger als open en toegankelijk persoon zorgt dat je je welkom voelt en dat je vertrouwd raakt met het ziekenhuis.

Tot slot zorgden we voor mystery guests voor de dienstverlening in de centrale ontvangsthal en andere facilitaire onderdelen zoals de catering, schoonmaak en beveiliging. Was u toevallig bij ons in Isala op 3 november ? De doelgroepen zijn cliënten, familieleden, medewerkers en vrijwilligers. We leren van de evaluaties van de afgelopen jaren en betrekken al vroeg in het jaar onze ambassadeurs en medewerkers hierbij, zodat deze dag steeds meer van henzelf wordt.

De vrijwilligers staan nu ook bij de spoedeisende hulp SEH voor de opvang van patinten en familieleden. Binnen Isala willen we oprechte aandacht schenken aan de patint en de bezoeker.

Voorbeelden zijn gastvrijheid tekstkaartjes of het bieden van een extra vruchtendrankje dat niet besteld was. Daarnaast gaan we werken met mystery guests en guest journeys.

Daarnaast gaan dag van de gastvrijheid ziekenhuis werken met mystery guests en guest journeys.

Ondersteunen

Onze dag van Gastvrijheid in was gevuld met muziek, wat lekkers en bij afscheid kregen onze bezoekers een witte bloem mee. Als Isala besteden we veel aandacht aan de audit om zoveel mogelijk vragenlijsten ingevuld te krijgen. Krijgt Isala 5 sterren?

En een placemat met woordpuzzel vandaag maken we een groot huis klein en een boekje. Natuurlijk geldt dat voor alle dagen van het jaar.

En een placemat dag van de gastvrijheid ziekenhuis woordpuzzel vandaag maken we een groot huis klein en een boekje. Stond u even stil bij de projecttafel van Stadkamer bibliotheek Zwolle of van de bibliotheek Meppel.

En van de belangrijkste zaken voor een patint is eten en drinken.

Herstelproces

Kreeg u een goed advies van de culturele boekenapotheek? Toch hadden we het gevoel dat er nog niet altijd goed en eenduidig invulling gegeven werd aan Gastvrijheid binnen het Facilitair bedrijf. In de afgelopen jaren is Gastvrijheidszorg met Sterren uitgebreid met onderwerpen als services, ambiance en klachtenafhandeling en wordt bovendien gekeken naar duurzaamheid en innovatie.

De relatie met beveiliging lijkt wat minder natuurlijk De centrale vraag voor deze blog is dan ook:. De doelgroepen zijn clinten, medewerkers en vrijwilligers, familieleden. De doelgroepen zijn clinten, familieleden, zowel egmond aan zee restaurant de klok als door de ambassadeurs van Gastvrijheid op de afdelingen.

Was u ook verrast door een warm welkom bij de ingang door studenten van Deltion, dag van de gastvrijheid ziekenhuis. Voorbeelden zijn gastvrijheid tekstkaartjes of het bieden van een extra vruchtendrankje dat niet besteld was! De vraag is natuurlijk: Rondom dit thema zijn vervolgens allerlei activiteiten georganiseerd, familieleden. Muziek aan bed wordt steeds gewoner dankzij contact van ambassadeurs met dag van de gastvrijheid ziekenhuis.

Daarnaast kunnen patiënten binnenkort luisterboeken gebruiken. Met dat doel is ook deze blog opgezet. Een Raad van Bestuur die het belangrijk vindt om mee te doen met Gastvrijheidszorg met Sterren.

Dat kwam voor een ziekenhuis uiteindelijk toch teveel feestelijk over. Verder hebben we onlangs voor de dag van de gastvrijheid ziekenhuis en schoonmaak een pilot uitgevoerd met de Gastvrijheidsbarometer van IFC http:.

Verder hebben we onlangs voor de patintenvoeding en schoonmaak een pilot uitgevoerd met de Gastvrijheidsbarometer van IFC http:. Dat kwam voor een ziekenhuis uiteindelijk toch teveel feestelijk over.

Goed om te weten:

Comments

  1. Patiënten vragen we naar tips en tops.
  2. Maar zegt wel veel over de beleving van de patiënt en dit rechtvaardigt de energie die wij als Isala in deze audit stoppen. Dit wordt hogelijk gewaardeerd, u bent in van harte welkom.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |