Chromecast verbinden zonder wifi

Datum van publicatie: 28.11.2018

Wat kan ik doen om weer te kunnen kijken via chromecast. Ik wil op de vrachtwagen via mijn telefoon streamen hoe krijg ik dat voor elkaar????

The initial steps are for first-time Google Home app users. Chromecast is welk te zien op tv maar via tablet of telefoon is deze niet te vinden, niet in home niet in apps. Dat vraag ik mij dus ook af bij de aanschaf zeiden ze van wel maar is mij nog niet gelukt. Met vriendelijke groeten, Eric. Alvast bedankt voor uw reactie. Hij is net nieuw..

Het nadeel van deze helpdesk is dat deze alleen in het Engels beschikbaar is, de nieuwe Chromecast. Wat moet ik nog meer doen, chromecast verbinden zonder wifi. Wat moet ik nog meer doen. Eventueel een filmpje van de telefoon op de tv bekijken is dus niet mogelijk zonder wifi. Het nadeel van deze helpdesk is dat deze alleen in het Engels beschikbaar is, de nieuwe Chromecast.

Gelukkig zijn er voor deze routers oplossingen om ze toch werkend te krijgen. Ik heb een Google Chrome cast gekocht,aangesloten. Your Chromecast uses your Google Account to personalize your experience.

Plaats de oplossing in een reactie onder dit artikel, dan zal ik deze oplossing ook aan het artikel toevoegen. Ik heb chromecast vandaag gekocht en meteen geinstalleerd op de hdmi aansluiting mijn tv, vervolgens de app gedownload op mijn samsung mini.

Heeft eerder wel op de tv gewerkt. Maar ik krijg het niet voor elkaar omdat ik niks zie op de app?

  • Op het moment dat ik casten stopzet, gaat direct het programma waar ik naar kijk op mijn telefoon verder.
  • Hallo, Ik heb een chromecast gekocht en geprobeerd om het op mijn laptop en mijn telefoon aan te sluiten maar het lukt niet. Werkt je Chromecast niet, of lukt het niet om verbinding met de Chromecast te maken vanaf je telefoon, tablet of laptop?

Er wordt maar geen verbinding gemaakt met mijn wifi waardoor er geen connectie met de chromecast kan ontstaan. De iPad of de mobiel hangen dan uiteraard wel aan de WiFi in die ruimte. En werkt dat ook, chromecast verbinden zonder wifi. Er wordt maar geen verbinding gemaakt met mijn wifi waardoor er race against the machine wiki connectie met de chromecast kan ontstaan.

Niet aan beginnen ik heb een iPad doffe ellende hij gaat zo de vijver in heb het helemaal gehad.

21 gedachten over “Heb je WIFI nodig voor de Chromecast?”

Ik zie ook geen chromecast wifi verbinding op de ipad waarmee ik verbinding zou kunnen maken. Op het moment dat ik casten stopzet, gaat direct het programma waar ik naar kijk op mijn telefoon verder.

Het kan er aan liggen dat de verbinding van de WIFI niet sterk genoeg is.

Waar ligt dit aan en hoe kan ik dit oplossen? Weet je zeker dat het juiste password is gebruikt, die ook wordt gebruikt om in te loggen om de WIFI met bijvoorbeeld je telefoon.

Alvast bedankt voor een reactie. Ik heb alles genstalleerd, chromecast verbinden zonder wifi. Daarna de power kabel verwijderen voor een paar seconden en vervolgens opnieuw aansluiten. Vragen over het installeren van de Chromecast.

Set up Chromecast or Chromecast Ultra

Misschien heeft iemand anders hier ervaring mee? Hoe moet ik dan het wachtwoord van deze andere modem instellen. Mijn wifi doet het prima. The app will now connect your phone to your new Chromecast so that you can configure it.

Snap er niets vanheb het goede WiFi netwerk ingesteld. Snap er niets vanmaar dat helpt niet. Hebben al geprobeerd om de tv uit- en aan te zetten en de HDMI-ingang even te switchen en terug te zetten, heb het goede WiFi netwerk ingesteld. Ik heb Chromecast in de tv geplugd. Alleen achter me computer lukt chromecast verbinden zonder wifi. Ik krijg op mijn i-pad de melding: If one device is found, maar dat helpt niet, chromecast verbinden zonder wifi. Ik krijg op mijn i-pad de melding: If one device is found, tap Next.

7 gedachten over “Chromecast aansluiten zonder wifi”

Waar ligt dit aan en hoe kan ik dit oplossen? En hoe moet ik dat doen als dat kan? Log in with your credentials. Lukt het nog niet om de Chromecast juist in te stellen, dan kun je contact opnemen met de helpdesk.

Dat vraag ik mij dus ook af bij de aanschaf zeiden ze van wel maar is mij nog niet gelukt. If you didn't see a code, move closer to the Chromecast device and tap Try again     Scan for devices. Er zitten grote verschillen tussen een Chromebook en een normale laptop, chromecast verbinden zonder wifi.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het instellen lukt dan niet omdat de telefoon geen verbinding kan maken met de Chromecast.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |