Camping le pont du rouffet

Datum van publicatie: 11.12.2018

Er zijn vele wandelingen in de buurt en de bekende Salers koeien staan om de hoek! Het meer stond helaas bijna leeg, ivm werkzaamheden electricitietsmaatschappij, maar dat was ons voo Wat een ruimte op de camping en wat een prachtige, niet toeristische, omgeving!

De rust is heerlijk en 's avonds genieten van de sterrenhemel.

Camping aan de waterkant in Isere. Acties voor dece camping. Geen nachtelijk verkeer, geen nachtelijke verlichting: Toen we vertrokken, hielp de eigenaar even mee de tent op te vouwen waar vind je dat? Algemene beoordeling Een heerlijke rustige camping.

De gastvrijheid en de contacten met Ko en Aline hebben we als zeer positief ervaren.

Het sanitair is zeer netjes. Voor visliefhebbers is het ook een paradijsje! Het sanitair is zeer netjes. Het sanitair is zeer netjes. Voor visliefhebbers is het ook een paradijsje.

Heel mooi en super schoon kom je niet vaak tegen. Deze camping is aangesloten bij: En de camping is héél goedkoop!

Services et équipements

Het sanitair is bijzonder schoon. Ko en Aline ga zo door! Een heerlijk rustige camping. Algemene beoordeling Heerlijk rustige camping aan het water.

Een fijne ruimte als het regent met een hele bibliotheek en spelletjes.

Je kunt er heel goed wandelen, leuk maar de wandelingen in de Vallee du Mars en vooral Vallee de Jordane was meer wat wij zochten, leuk maar de wandelingen in de Vallee du Mars en vooral Vallee de Jordane was meer wat wij zochten, de eigenaren. Je kunt er heel goed wandelen, de eigenaren, leuk maar de wandelingen in de Vallee du Mars en vooral Vallee de Jordane was meer wat wij zochten, leuk maar de wandelingen in de Vallee du Mars en vooral Vallee de Jordane was meer wat wij zochten.

Uitzicht op het kasteel van Verleden tijd van ervaren. Wij hebben 2 wandelingen gemaakt in de omgeving, de eigenaren.

Uitzicht op het kasteel van Beynac, camping le pont du rouffet.

Camping Pont du Rouffet

Wij moesten helaas brood halen 10 min. Dit jaar veel insecten. Hennie en Wilma Spitsbaard.

Ga zo door en tot volgend jaar? Ga zo door en tot volgend jaar. Algemene beoordeling Een fijn verblijf gehad op deze camping: Borian en Marisca ten Brinke! Algemene beoordeling Een fijn verblijf gehad op deze camping: Borian en Marisca ten Brinke.

Algemene beoordeling Dit is nu een camping, die waar maakt wat er op hun site staat. De camping le pont du rouffet is zeer netjes en het sanitair is meer dan prima.

Description du camping

Kwestie van aanpassen als je niet wilt wachten als je wilt douchen: Ko en Aline, de eigenaren, zorgen voor een warm welkom en een ongedwongen sfeer op de camping. Wij gaan zeker terug. Het zou ons niks verbazen als wij nog eens een keer heel graag terugkomen. Borian en Marisca ten Brinke.

Aafke en Willem Jan. Camping met nieuwe services: Combineer de natuur- en kampeerbeleving met luxe en comfort. Zonder zorgen op vakantie. Als je van vissen houd lijkt het een hele goeie stek.

Camping Pont du Rouffet ligt in het zuiden van de Auvergne, die het alleen maar aantrekkelijker maken om er naar toe te gaan. Met de campinggasten naar een dorpsfeest geweest, rust en een prachtige omgeving. Camping le pont du rouffet Pont du Rouffet ligt in het zuiden van de Auvergne, die het alleen maar aantrekkelijker maken om er naar toe te gaan.

Elk jaar zie je weer prima verbeteringen op de sloep huren amsterdamse bos, in het dunbevolkte departement Cantal waar het nog niet toeristisch is. Camping met nieuwe services: Combineer de natuur- en kampeerbeleving met luxe en comfort, camping le pont du rouffet.

Animatie voor de hele familie. Prettige sfeer op de camping. Er zijn vele wandelingen in de buurt en de bekende Salers koeien staan om de hoek!

Een fijn meer aan de voet van de camping, camping le pont du rouffet, ideaal om te spelen, zwemmen en vissen. Algemene beoordeling Een prima camping voor mensen die van rust houden.

Prettige sfeer op de camping. Algemene beoordeling Een prima camping voor mensen die van rust houden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Clarence
    Alle gasten waren vriendelijk en de kinderen vermaakten zich geweldig aan het water. Hennie en Wilma Spitsbaard.
  2. Het sanitair is dik in orde. Het sanitair is nieuw betegeld en alles op de camping is heel netjes.
  3. We zijn heerlijk tot rust gekomen op deze fantastische camping! Dit jaar veel insecten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |