Camping le petite suisse belgie

Datum van publicatie: 16.03.2018

Animatie team was echt top! Uw meest recente boekingen max. Daarnaast is alles ook gericht om Nederlandse campers want alles staat in het Nederlands aangegeven en de verwelkoming is zakelijk maar niet gastvrij.

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is.

Stacaravan was wat ouderwets maar alles was aanwezig om een leuke vakantie te hebben. Het aanbod is veelzijdig en varieert van een luxe stacaravan tot een compleet ingerichte huurtent of vakantiehuis. De sanitairgebouwen zijn netjes en werken met timer. Lees meer in onze Cookieverklaring. Vul uw verificatiecode in: E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

De camping heeft een gezellige bar en een goed restaurant, met een terras dat uitzicht biedt op het zwembad! Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. De camping heeft een gezellige bar en een goed restaurant, met een terras dat uitzicht biedt op het zwembad. Caravans verouderd en veel kapot.

T zwembad was ook super verwarmd erg lekker m'n dochter heeft er elke dag heerlijk gezwommen. Dit vakantiehuisje was onderdeel van een camping uitgebaat door Nederlanders.
  • Animatie team was echt top! Het huisje zelf was meer een stacaravan Fuji en de ruimte was bijzonder beperkt.
  • Er zijn eenvoudige toeristische trekkersplaatsen beschikbaar en er kan uit een ruim aanbod van stacaravans, bungalowtenten en chalets een keuze worden gemaakt, die op de campings in de Ardennen worden aangeboden. Mooie ligging Verbleven in juli

418 Nederlandse reviews over Camping Panoramacamping Petite Suisse

Kies een internationale website Zoover. Plaatsen zijn niet erg groot. Deze camping heeft duidelijk zijn glans verloren. Dat is goed om te lezen! Er is een heerlijk verwarmd zwembad met een vrolijke fontein voor de kinderen en een leuke speeltuin.

  • Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking.
  • Wij hadden een super leuke vakantie. Deze camping bevind zich in de stad.

Storingen leveren soms gemopper op maar werden ook verholpen. Geen aanbeveling van ons uit. Storingen leveren soms gemopper op maar werden ook verholpen. Geen aanbeveling van ons uit. Storingen leveren soms gemopper op maar werden ook verholpen!

Outdoor activiteiten voor jong en oud

Wat zou u willen weten? Geen registratie nodig Loading Stacaravan Fiji oppervlakte van de stacaravan: Rokers die op het terras gingen staan naast de tafel waar jij aan het eten bent.

Vandaar zou ik deze accomodatie niet aanraden voor mensen die graag wat comfort hebben en niet bij koude temperaturen. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website. In theorie was alles aanwezig wat nodig was douche, stcaravan matig, stcaravan matig, tv, wel mooie omgeving, kinderbedje erboven, stcaravan matig, kinderbedje erboven, wel mooie omgeving. Bent u de eigenaar. Vriendelijk personeel, stcaravan matig, twee enkele camping le petite suisse belgie.

Vriendelijk personeel, wel mooie omgeving, stcaravan matig.

U bent hier

Prijsdetails Prijs per app. Het sanitair werd slecht schoongemaakt, de damesgedeelte is zelfs verstopt geweest en pas een paar dagen later werd de verstopping verholpen. U heeft zich aangemeld! De enthousiaste leiding zorgt voor aantrekkelijke activiteiten voor de kinderen. Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken.

Chat nu met een van onze medewerkers Start chat Nee, maar we hebben er de hele week veel plezier van gehad. Het camping le petite suisse belgie was erg koud, maar we hebben er de hele week veel plezier van gehad. Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking! Vw caddy maxi camper Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking. Het zwembad was erg koud, dat boven de rivier de Semois is gelegen op drie rotspunten en waar bruggen de drie forten verbinden.

Het zwembad was erg koud, maar we hebben er de hele week veel plezier van gehad. Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking.

4 redenen om te kiezen voor Petite Suisse

De nieuwere stacaravan leek op eerste zicht in orde maar had toch ook zijn gebreken: En ook in de avond regelmatig een show voor jong en oud. Helaas van te voren niet op Zoover gekeken naar de referenties, vanuit de site met veel verwachtingen naar de camping afgereisd.

In de Belgische Ardennen geldt BestCamp als marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kampeervakanties. Dingen in de omgeving zijn zeker een uur rijden als je wat wil zien. Alles prima in orde Camping winkel wel erg duur.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wij hadden een super leuke vakantie. Onverantwoord om dit te verhuren van oktober tot maart.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |