Camping le domaine de ker ys bretagne

Datum van publicatie: 04.03.2018

Netheid en aanplanting van de camping is heel mooi. Speels aangelegd zwembad, echt Bretons sfeertje. Vaak is er zelfs een verse bakkerij aanwezig voor een vers ontbijt.

In 't Ven Accommodatietype: De camping is mooi gelegen dichtbij het strand. Stacaravan was niet helemaal schoon. Dit is nou wat je zegt een top camping, we hebben elke dag ons verbaasd over de drukte en de doorloop op de camping, zelfs zo tegen het einde van het seizoen waren de meeste plekken en stacaravans wel bezet.

Je kunt WiFi bijkopen, deze is wel goed, maar zeer prijzig!

Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid! Deze informatie is aan verandering onderhevig. Talenkennis van het personeel was zeer goed op orde, zelden in Frankrijk iemand zo goed Engels horen spreken. Spreken beter Engels dan ik Frans dus dat kwam goed uit. Spreken beter Engels dan ik Frans dus dat kwam goed uit.

Votre camping-village en Bretagne

Het kan voorkomen dat er ter plaatse kosten in rekening worden gebracht of dat activiteiten in het laagseizoen zijn gesloten. U kunt kiezen uit allerlei verschillende uitstapjes in de omgeving!

De ontvangstbijeenkomst en de animatie was puur Franstalig zodat de kinderen hier niets aan hebben. Voor boodschappen moet je wel een eindje rijden, maar dat heeft ook wel weer wat. Het reisgezelschap kan uit max. In de omgeving zijn talloze uitstapjes mogelijk. In 't Ven Accommodatietype:

Hieronder vindt u een selectie van de activiteiten op de camping voor kinderen. Zeer rustige camping, direct aan zee en strand. Brest BES - 54 km. Mobil-home Villa 6 - 3 bedroom 3  Chambres 6  Personnes! Mobil-home Villa 6 - 3 bedroom 3  Chambres 6  Personnes.

Camping Domaine de Ker Ys

Direct aan het strand. Deze prijs is gebaseerd op de prijzen van en nog niet de definitieve prijs van uw boeking. Stacaravan Fiji Waardering:

Er is een boules-baan, direct aan zee en strand. Er is een boules-baan, spelletjes en meer Gesproken talen: Afvoer in de douche vol zand en spoelde slecht door! Kitsch en kunst rotterdam dicht bouwen, spelletjes en meer Gesproken talen: Afvoer in de douche vol zand en spoelde slecht door.

Zandkastelen bouwen, een spelletjesruimte en een sportveld. La disponiblit ne nous est pas encore connue et la pr-rservation est sur demande.

Bezoek bijvoorbeeld de stadjes Quimper of Brest of maak een boottrip naar het Ile d'Ouessant. Wij gingen eerste weken van juni. Zwembad in orde, stacaravan vrij nieuw en proper. Vaak is er zelfs een verse bakkerij aanwezig voor een vers ontbijt. Normaliter zijn wij positief over Vacansoleil accomodaties.

De jonge gasten kunnen hun energie scotch and soda home alone dress op het multisportveld en in het hoogseizoen is er een actief animatieteam aanwezig. De WiFi van de camping is zeer slecht. Het is een prachtige omgeving met een verzorgde camping.

Het zandstrand aan de overkant van de weg is perfect en loopt superlangzaam af waardoor erg geschikt voor kinderen! De jonge gasten kunnen hun energie kwijt op het multisportveld en in het hoogseizoen is er een camping le domaine de ker ys bretagne animatieteam aanwezig. De jonge gasten kunnen hun energie kwijt op het multisportveld en in het hoogseizoen is er een actief animatieteam aanwezig. Het is een prachtige omgeving met een verzorgde camping. Het zandstrand aan de overkant van de weg is perfect en loopt superlangzaam af waardoor erg geschikt voor kinderen.

Les services proposés par le camping

Het reisgezelschap kan uit max. Op slechts 20 meter van de camping ligt een mooi zandstrand waar u een verkoelende duik in de zee kan nemen en in de kleine badplaats Saint- Nic is een watersportcentrum aanwezig.

Achter de camping wacht een breed, aantrekkelijk zandstrand.

Barbecue informatie Gratis houtskoolbarbecue aanwezig! Vaak is er zelfs een verse bakkerij aanwezig voor een vers ontbijt. Barbecue informatie Gratis houtskoolbarbecue aanwezig. Op moment dat je ook maar 1 dag buiten het Franse vakantieseizoen daar bent, is er niks meer te beleven of te krijgen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Angélica
    De camping is qua ligging fantastisch, vanuit de camping loop je zo het, bij eb, brede zandstrand op.
  2. Kluisjes aanwezig Gratis te gebruiken. Lichtpuntje is dat Bretangne wel heel mooi is!
  3. Abdelhakim
    Strand vlakbij, ruim en vrij rustig.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |