Camping lago di levico anwb

Datum van publicatie: 11.04.2018

Het is een middelgrote camping met zwembad en eenvoudig restaurant. Locale VVV daarin zeer actief. En lekker dicht in de buurt van dolomieten.

De camping is van alle gemakken voorzien. Het strandje dat bij de camping hoort aan het meer is niet echt om over naar huis te schrijven. Een goed werkende airco en koelkast is dan wel heel belangrijk. Campingbepalingen Campingbepalingen Honden altijd toegestaan Campers toegestaan Vouwwagens toegelaten Caravans toegelaten Houtskoolbarbecue niet toegestaan.

We hebben verona bezocht, moutainbikes gehuurd en in de omgegeving gefietst. Voor ons, 2 volwassenen en en kind van 6, zeer prettig.

Er zijn voldoende speelgelegenheden voor jonge kinderen. Veel lawaai op de camping dus. Leuk om naar het meer te gaan niet vanaf de camping, maar stukje naar dorp gereden. Home Mijn favorieten 0. Home Mijn favorieten 0.

Hier zijn de plekken niet afgeschermd en heb je weinig privacy. Naast de camping zit een goed restaurant.

Camping Caldonazzo

Spartaanse springveermatras in mobile home Fiji kan echt niet. Super omgeving,van alles te doen,redelijke camping wel mooie ligging,als je een bali caravan huurt zit er geen veranda aan ,goed opletten.

Speeltuintje simpel maar voldoet wel. De regio heeft heel veel te bieden, we gaan zeker terug naar de bergen van noord Italië, maar niet naar Due Laghi. Sanitair meerdere keren per dag gekuist! Nette accomodatie met groot terras, airco en goede horren. Locale VVV daarin zeer actief.

  • De camping heeft mooi uitzicht op de meeste velden naar de bergen of het groen,sanitair is mooi en schoon. Sanitair meerdere keren per dag gekuist!
  • Hier zijn de plekken niet afgeschermd en heb je weinig privacy.

Wij nemen, zo spoedig mogelijk contact met je op, binnen openingstijden. Hierdoor is het nogal vol in de 'straat'. Wij nemen, zo spoedig mogelijk contact met je op, zo spoedig mogelijk contact met je op. Familie Huizinga 20 augustus Prima vakantie gehad in een prettige ambiantie.

Camping Due Laghi

De regio heeft heel veel te bieden, we gaan zeker terug naar de bergen van noord Italië, maar niet naar Due Laghi. Mooie omgeving en de horeca en het animatieteam zijn super. Geen gezellig horeca pleintje.

Waterpret Totaal aantal zwembaden: Daarnaast biedt de prachtige omgeving nog veel meer. Heel schoon en netjes en actieve animatie. Daar echter geen last van gehad. Daar echter geen last van gehad.

9590 campings in 28 landen

Er wordt weinig geinvesteerd. De wegen in de omgeving kun je wel horen. Vlakbij ligt het Caldonazzomeer, ook al zo mooi beschut door de Dolomieten.

Leuke, zijn er wel regelmatig aan het poetsen ligt dus meer aan de gasten zelf, nette camping met alle voorzieningen vlakbij supermarkt. Leuke, nette camping met alle voorzieningen camping lago di levico anwb supermarkt, zijn er wel regelmatig aan het poetsen ligt dus meer aan de gasten zelf. Sanitair mag wat schoner, zijn er wel regelmatig aan het poetsen ligt dus meer aan de gasten zelf.

Wifi Wifi Gratis wifi. Van Der Kous Accommodatietype: Prima mobilhome met een prachtige overdekte veranda. Van Der Kous Accommodatietype: Prima mobilhome met een prachtige overdekte veranda?

Er zijn meerdere zwembaden en sportvelden.

Italië - Trentino/Zuid-Tirol - Levico Terme

Nederlandse animatie en veel Nederlandse kinderen. De Pizza's waren voortreffelijk. De service van Vacansoleil was uitmuntend.

Rondom het meer ligt een grandioos aanbod van fiets- en wandelroutes. Camping zelf viel tegen, weinig faciliteiten en geen gezellig terras, veel bomen, niet direct aan het meer. Wel goed verzorgd allemaal, veel bomen, veel bomen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Huur een kano of roeiboot en ga het meer op.
  2. Goed om naar Rome te gaan maar al veel met Vacansoleil gereisd maar nog ooit zo'n vieze slechte tent gehad.
  3. Faciliteiten Buitendouche Glijbanen Hydromassage Waterspeeltuin.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |