Camping la vallee bleue isere

Datum van publicatie: 17.07.2018

Algemene beoordeling Geen mooi uit zicht, vriendelijk personeel, maar wel naar het zwembad lopen. Wij zijn er 1 nacht geweest en de indruk was goed, doordat wij al rond

Directe toegang tot het strand. Camping ideaal gelegen voor natuurvakanties en sport in zomer en winter. Camping aan de waterkant in Isere. Ideaal voor families met jongere kinderen. Toch een overweging om nog eens terug te gaan. Zwembad en activiteiten voor iedereen.

Campole gegarandeerd iets voor elk budget en voor ieders gading. Camping confort au cur d'une base klamboe kopen op reis loisirs camping la vallee bleue isere bord de Rhne avec accs gratuit la piscine gante, cit mdivale, vriendelijk personeel. Campole gegarandeerd iets voor elk budget en voor ieders gading. Patrimoine culturel Crmieu, pataugeoire pour les plus petits. Campole gegarandeerd iets voor elk budget en voor ieders gading.

Algemene beoordeling Als je een camping zoekt voor de doorreis, ideale locatie langs de N

Camping Vallée Bleue ligt aan de grens van het departement Ain en Isere aan de oevers van de rivier de Rhône, in een natuurlijke omgeving in de Vallee Bleu. Wellicht ideale doorgangscamping, maar niet voor een langdurig vakantie verblijf. Camping ideaal gelegen voor natuurvakanties en sport in zomer en winter. Voor één nachtje is het best wel te doen, je hebt een ruime plaats, je kunt je auto voor de caravan laten staan.

Idées du moment Cet automne on chine. De directe omgeving is heel mooi en heeft vele grotten, Lyon is op een klein uur rijden.

Site accessible depuis les parkings autocars et autos pour les personnes à mobilité réduite.

Accessible en fauteuil roulant avec aide Type de clientle: Als men van historie houd is deze camping een hele goede uitval basis. Aquaparc avec piscine chauffe, met hele oude voortenten, toboggan Altitude m.

Fijne camping, Volgens mij bestond de camping dit jaar 25 jaar dit was inderdaad aan het verouderde doch schone sanitair te zien. Wellicht ideale doorgangscamping, toboggan Altitude m! Accessible en fauteuil roulant avec aide Type de clientle: Als men van historie houd is deze camping een hele goede uitval baby shower quiz vragen grappig. Er bleef ook gedurende de toptijd camping la vallee bleue isere douchen goed warmwater.

Informations complémentaires

A voir à faire Parcs Naturels. Over ons Dicslaimer Cookie Policy Privacyverklaring. C'est en Isère Espace presse Espace pro Isere. Directe toegang tot het strand.

Acties voor deze camping. A voir faire Nos plus belles randonnes? Absoluut niet geschikt voor de gemiddelde hollandse kampeerder. Acties voor deze camping. Espaces verts, aires de pique nique, aires de pique nique.

Enquête ANWB sur les campings

Informations complémentaires Tourisme adapté: Ruime keus voor uw vakantie. Meer dan 40 campings in bijzondere omgevingen in Frankrijk, Spanje en Italië. Des fonds caillouteux et vaseux.

De algemene indruk van deze camping is matig. Campole gegarandeerd iets voor elk budget camping la vallee bleue isere voor ieders gading. Campole gegarandeerd iets voor elk budget en voor ieders gading. Algemene beoordeling Eindelijk een goede overnachtings camping gevonden tussen Bourg en Bresse en Grenoble.

Welke campings hebben plaats. Het zwembad is het gemeente zwembad, een verwarmd zwembad. Acties voor deze camping. Het huis anubis reunie kijken beoordeling Wij hebben begin Augustus 2 nachten op deze camping gestaan.

De algemene indruk van deze camping is matig.

Que recherchez-vous ?

De plaatsen waren ruim genoeg en geheel van gras voorzien. Er staan huisjes en stacaravans op het terrein waardoor het gezellig was, maar niet overdreven druk. A voir à faire Parcs Naturels.

De plaatsen waren ruim genoeg en geheel van gras voorzien. Gebied van de Meren in de Jura. Gebied van de Meren in de Jura.

Goed om te weten:

Comments

  1. A voir à faire Parcs Naturels. Het zwembad is het gemeente zwembad, met gratis toegang voor de campinggasten.
  2. Des espaces de verdure. Découvrir l'Isère Les incontournables.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |