Camping klein zwitserland burgum

Datum van publicatie: 05.08.2018

Het doel van de avond. Bedankt voor het invullen, U ontvangt een email om uw inschrijving te bevestigen. Of je nu een weekendje weg gaat, een aantal weken op vakantie of gewoon een dagje er tussen uit, iedereen houdt van lekker eten.

Voldoende activiteiten op en rond de camping. Tijdens onze activiteitenmiddag beginnen we met een gezellig. Bent u op zoek naar een gezellig personeelsfeest? Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een oergezellig ouderwets Hollands bedrijfsfeest in Friesland?

Mooie schone en prettige camping. Dat vindt u bij partycentrum Klein Zwitserland met de Hollandse Avond! De camping was netjes.

Een gezellig avondje uit eten, maar dan met een twist. Minute to Win it. Minute to Win it. Met Bubbelvoetbal heeft u gegarandeerd een unieke en hilarische dag. Met dit camping klein zwitserland burgum arrangement kunt u het sportief tegen elkaar opnemen.

Welke optie u ook kiest:

Wat wij jammer vonden is dat erop de camping zelf geen bar of iets dergelijks aanwezig is alleen het restaurant.. Bedrijfsfeest Barbecue avond met live zanger. Bent u op zoek naar een locatie voor uw trouwdag , familiefeest of bedrijfsuitje? In de eigen haven van de camping kunt u een plekje vinden voor uw boot.

Onze locatie is betaalbaar en prachtig gelegen aan het Burgumermeer in Friesland.

Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren. Restaurant Camping klein zwitserland burgum Zwitserland is hier prachtig nabij gelegen. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bruiloft of receptie. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bruiloft of receptie.

In ons casino kunt u naar hartelust Black Jack en Roulette spelen.

Nederland - Friesland - Suameer

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest? Van Der Heijden Accommodatietype:

Zeer leuke en fijne camping. We houden natuurlijk ook rekening met vegetarische eters. We houden natuurlijk ook rekening met vegetarische eters.

Zeer leuke en fijne camping. Of vindt u gewoon dat u uw familie te weinig ziet.

Vakantiepark Friesland

Ga dan mee op onze kickbike en kanotocht! Mooi park aan het water. Stacaravans zijn goed en mooi gelegen. We bieden buffetten met huisgemaakte vleesspiesjes tot lamsfilet en kalfs entrecôte.

Hieronder vindt u ons assortiment, mocht iets willen wijzigen dan kan dat in overleg, camping klein zwitserland burgum. De tent voldeed prima! Want er is iets mysterieus aan de hand in onze herberg… Onze uitbaatster Rosie heeft een diepgaand verleden.

Voor groepen hebben we leuke wapens te koop zonder vergunning duitsland. Vooral in de zomer hoeft u maar een straat in te lopen om de geuren van gebakken, mocht iets willen wijzigen dan kan dat in overleg. U geniet van het buffet met een camping klein zwitserland burgum uitzicht over het Bergumermeer. Voor groepen hebben we leuke outdooractiviteiten.

De tent voldeed prima! De tent voldeed prima.

Meest gekozen activiteit

Heeft u zin om een dagje lekker sportief bezig te zijn op het water? Met paintball combineert u spanning, sensatie en adrenaline met elkaar. Bedrijfsfeest Diner Monte Carlo. Toen het Hoendiep w.

Of bent u op zoek naar een locatie om met een groep te lunchen. Een familiedag is de uitgelezen kans om elkaar weer ee? Of bent u op zoek naar een locatie om met een groep te lunchen, camping klein zwitserland burgum.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |