Camping de twee bruggen winterswijk

Datum van publicatie: 30.04.2018

Mooie camping met een fantastische accomodatie. Het zwembad en vooral de glijbanen vonden de kinderen geweldig. Nette goede camping en voor gezin met jonge kinderen genoeg te doen.

Bij het bowlen werd niet gekeken op een paar minuten. Accomodatie was prima in orde. Van Der Linden Accommodatietype: De gemoedelijke sfeer van de Achterhoek ontdekken? Jammer dat je smorgens in de rij moet staan voor de broodjes.

Zwembaden met glijbanen uit de kunst voor groot en klein! Krijg als eerste een overzicht van ons laatste nieuws en beste aanbiedingen.

Zwembad is leuk maar beetje klein voor de grote van de campingde speeltuintjes zijn erg leuk en er is genoeg te doen. Het is een nette camping. Het is een nette camping.

Het is een nette camping.

Zon kwam pas aan 's avonds gedeeltelijk ons terras op.
  • Het eten in het restaurant was geweldig. De camping is top met 2 kids; 2 en 4 , alles wat je nodig hebt bij de hand!
  • Nette stacaravan en speeltuin in de nabijheid. Van Den Ham Accommodatietype:

Accommodatie is prima bevallen. Referentie van zonzijde is niet vervuld. Van Der Rijt Accommodatietype: Wilt u comfortabel kamperen in Winterswijk in de Achterhoek?

Gezellige binnenkomst bij receptie. Je kan veel fietsen huren en skelters dat is erg leuk! Ik heb het prima naar mijn zin gehad.

Leuke, grote, grote. Pitch Prices in EUR per night per accommodation. Leuke, grote, nette camping voor vooral kleinere kinderen. Leuke, nette camping voor vooral kleinere kinderen, nette camping voor vooral kleinere kinderen. De actuele korting en eventuele gratis nachten zijn niet doorberekend in de prijs. Leuke, grote, grote.

Für welche herrliche Unterkunft entscheiden Sie sich?

Ouders kunnen bij de tent blijven en de kinderen kunnen spelen. Fijn om te wandelen. Lang wachten om binnen te mogen in binnen zwembad via deurbel. Bungalowtent Navajo Waardering:

Het is een mooie camping? Mooie camping met een fantastische accomodatie. En geen last had van buren of overburen. En geen last had van buren of overburen.

Maar geen commentaar op de schoonmaak!.

Camping De Twee Bruggen

Zeker met kleinere kinderen Bedden te kort en matras mag van betere kwaliteit zijn. Hele mooie en ruime camping! We houden van de netheid en vooral de vriendelijkheid op de camping.

Boek n van onze aantrekkelijke vakantie arrangementen voor een heerlijk verblijf op Vakantiepark? Goede tot uitstekende camping. Wij komen zeker en vast terug. Boek n van onze aantrekkelijke vakantie arrangementen voor een heerlijk verblijf op Vakantiepark, camping de twee bruggen winterswijk.

Boek n van onze aantrekkelijke vakantie arrangementen voor een heerlijk verblijf op Vakantiepark. Mooie stacaravan met grote ramen en veel ruimte rondom. Goede tot uitstekende camping. We hadden een enorm grote plaats, struiken.

Nederland - Gelderland - Winterswijk

Vriendelijk geholpen bij de receptie en heerlijk gegeten bij restaurant de Schoppe! De Twee Bruggen is echt een aanrader! Een matras van de eenpersoonsbedden was extreem hard, terwijl het andere matras erg smal was. Accomodatie vanuit verantwoording Vacansoleil slecht.

Ouders kunnen bij de tent blijven en de kinderen kunnen spelen. Stacaravan Fiji Waardering: Zeker een aanrader voor met kleine kinderen want er is vanalles te doen. Ouders kunnen bij de tent blijven en de kinderen kunnen spelen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |