Camping de maashorst zoover

Datum van publicatie: 19.03.2018

De Bedafse Bergen, de Munheide, de Rijsvennen en Herperduin maken deel uit van het gebied en in het gehucht Slabroek is een bezoekerscentrum met museum. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Would you like to know what other people thought of Natuurgebied De Maashorst in Schaijk? Prachtig terrein, midden in de mooie natuur. You can look at 45 vacation photos van Natuurgebied De Maashorst. Je kunt er verschillende dieren tegenkomen die voor de begrazing zorgen.

Kies een internationale website Zoover. We bewonderen jullie dat jullie zo iets compleets hebben weten te realiseren en dat jullie aanwezigheid, inzet en liefde voor alles en iedereen voelbaar is.

Door op Zoover een review achter te laten, groot en klein. Door op Zoover een review achter te laten, groot en klein. Door op Zoover een review achter te laten, bepaalt de vakantieganger wie er wint. Click here for camping de maashorst zoover information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options? Joep en Alice dankjewel voor jullie gastvrijheid. De ligging is fantastisch.

  • De staanplaatsen zijn omzoomd met struikgewas en bomen bestaande uit soorten welke in het gebied voorkomen, en zijn voorzien van water en electriciteitsaansluitingen en bieden parkeerruimte voor Uw auto.
  • Tot in de details: Ook de aangrenzende boshut is een goede aanvulling op de beleving.

Daarna wat gespeeld op de kleine speeltuin aan het natuurcentrum. Een centrale woonkamer met koffie en thee. Van de natuur en de activiteiten in de omgeving werden we helemaal blij.

Met zwemplas, geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 4. De Maashorst is een gebied dat het gehele jaar door interessant is voor een bezoek.

  • Prachtige wandeling met veel afwisseling. En dit alles op uitnodiging van een heel dierbaar vriendinnetje.
  • We komen zeker terug!

We hadden zware klus in het engels ruime plek met veel schaduw. Wel vinden we dat de communicatie echt beter mag. Er is een mooie woonkamer waar je gratis koffie en thee kan zetten, camping de maashorst zoover, van zwemmen en camping de maashorst zoover tot modderkeuken en skelters te leen. Wel vinden we dat de communicatie echt beter mag. Super leuk ingericht en helemaal van nu. Super leuk ingericht en helemaal van nu.

Er is een mooie woonkamer waar je gratis koffie en thee kan zetten, echter wordt dit nooit schoongemaakt waardoor het echt vies is. Tussenstand top 3 De reviewcijfers van de topaccommodaties in de provincie Noord-Brabant liggen redelijk dicht bij elkaar.

Kampeerplaatsen

Wij zijn gewoon heel erg tevreden en komen graag nog een keer. Het gebied word doorsneden door uitstekende bewegwijzerde wandel- fiets en ruiterroutes en heeft daardoor een hoogstaand recreatief gehalte, en rond dit gebied liggen vele campings en bungalowparken. De huisjes en accommodatie van De Kiet voldeed helemaal. De Zoover Awards gaan naar de accommodaties met de hoogste cijfers uit minimaal 30 of 50 reviews, afhankelijk van de categorie.

Nummer 2 van 2 campings in Schaijk. Nummer 2 van 2 campings in Schaijk, camping de maashorst zoover. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. De Maashorst is een mooi en gevarieerd natuurgebied! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Seizoenplaats

Nergens lawaai, het is vroeg stil. Door zowel de gemeentelijke als de provinciale overheid is de Palmstraat als één van de  vier  hoofd toegangspoorten van Natuurpark de Maashorst aangewezen. De picknickbanken voor de hutten waren een heerlijke plek om samen te komen. Al bij al, we zijn vol lof en komen zeker terug!

Het leukste recreatieoord van Schaijk. Voldoende parkeerterrein aanwezig, een glijbaan en zand in een pipowagen. Voldoende parkeerterrein aanwezig, alsmede informatie ontrent het natuurpark en omgeving.

Voldoende parkeerterrein aanwezig, een glijbaan en zand in een pipowagen. Voldoende parkeerterrein aanwezig, alsmede informatie ontrent het natuurpark en omgeving, camping de maashorst zoover. Wat een ongelooflijk leuke camping. Voldoende parkeerterrein aanwezig, alsmede informatie ontrent het natuurpark en omgeving.

De afwisseling in landschappen is er groot, men treft er zandverstuivingen, heidevelden en naald- en loofbossen aan en op vele plaatsen liggen bosvennen. Aan de beoordeling van Hartje Groen zal tot die tijd waarschijnlijk niet heel veel veranderen, de camping is immers van november tot en met april gesloten. Alles klopt, echt heel bijzonder.

Op de camping zelf is er voldoende te doen voor de kinderen, maar ook om de pure rust van de natuur op te zoeken. Van de natuur en de activiteiten in de omgeving werden we helemaal blij. Van de natuur en de activiteiten in de omgeving werden we helemaal blij.

Vanaf camping de maashorst zoover camping kan geweldig gewandeld en gefietst worden en de Boshut is een leuke plek om even wat te drinken of te eten.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |