Camping belgie ardennen met zwembad

Datum van publicatie: 16.07.2018

Uitgelicht Kenmerken Zwembad Omgeving Plattegrond. Omringt door prachtige natuur, authentieke dorpjes en middeleeuwse stadjes met ieder hun eigen kasteel zijn er tal van mogelijkheden om een ontdekkingsreis in de omgeving te maken. Waterpret Totaal aantal zwembaden:

Daarnaast is onze camping voorzien van verschillende faciliteiten waarmee wij uw verblijf comfortabeler maken. Zwembad Verwarmd zwembad met een waterglijbaan van 32 meter lang! De kinderen zullen zich hier geen moment vervelen en ook u zult een heerlijke vakantie beleven in de Belgische Ardennen. Schoon sanitair Het zwembad wordt regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat het water altijd schoon is en voldoet aan de normen. Wij zijn Eco Friendly.

Vanaf mei opent het zwembad. Wij garanderen dan ook altijd een warme douche. Wij garanderen dan ook altijd een warme douche. Vanaf mei opent het zwembad. Camping L'Hirondelle is een echte camping voor de hele familie en bevindt zich dichtbij huis.

Deze stacaravans zijn in geplaatst.
  • Ook volwassenen komen graag op campings met zwembad.
  • Camping Polleur heeft twee zwembaden. Camping Polleur ligt in de Belgische Ardennen.

Verwarmd zwembad

Horeca Een avond geen zin om te koken? Verwarmd zwembad Het zwembad is vrij toegankelijk en werd voorheen alleen door de zon voorverwarmd middels een grote warmtecollector in de asfaltwegen. Onze camping is bovendien een geweldige uitvalsbasis om actief bezig te zijn in de betoverende natuur met prachtige vergezichten. Een avond geen zin om te koken? Door ons uitgebreide aanbod aan accommodaties en faciliteiten is er voor ieder wat wils en is dit de perfecte camping Ardennen.

Openingsperiode Begin april Eind oktober.

  • Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Bij dit zwembad staat een waterglijbaan van 32 meter lang!

Vanaf mei opent het zwembad. Uitgelicht Kenmerken Zwembad Omgeving Plattegrond. Verwarmd zwembad Het zwembad is vrij toegankelijk en werd voorheen alleen door de zon voorverwarmd middels een grote warmtecollector in de asfaltwegen. Uitgelicht Kenmerken Zwembad Omgeving Plattegrond. Kan ik je helpen.

Gratis WiFi Verwarmd zwembad Huisdieren toegestaan. Gelukkig hebben we sinds ook drie warmtepompen. Het kleuterbad beschikt over een groot dierfiguur in de vorm van een schildpad en een kleine glijbaan.

Bekijk hieronder een video van de accommodaties, mail naar: Deze worden gevoed door zonnepanelen, camping belgie ardennen met zwembad, mail naar: Deze worden gevoed door zonnepanelen. Bekijk hieronder een video van de accommodaties, outdoor activiteiten en prachtige omgeving van onze camping in de Belgische Ardennen, mail naar: Deze worden gevoed door zonnepanelen.

Voor vragen, outdoor activiteiten en prachtige omgeving van onze camping in de Belgische Ardennen. Zie je jezelf niet lopen met een toiletrol naar het toiletgebouw.

Hoge waardering

De Belgische Ardennen is de ideale locatie voor een actief dagje mountainbiken. De kinderen zullen zich hier geen moment vervelen en ook u zult een heerlijke vakantie beleven in de Belgische Ardennen. Op er rond de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd waardoor u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw verblijf op onze camping. Gelegen in de Belgische Ardennen Een top familiecamping dichtbij huis!

Nieuwe luxe accommodaties midden in de natuur Zie je jezelf niet lopen met een toiletrol naar het toiletgebouw. Heeft u een vraag. Camping Ardennen met zwembad. Openingsperiode Begin juni Eind augustus. Op de kaart Route vanaf Utrecht. Openingsperiode Begin juni Eind augustus. Op de kaart Route vanaf Utrecht.

Openingstijden van het zwembad

Voor vragen, mail naar: Uitdagende outdoor activiteiten om van je verblijf een actieve outdoor vakantie in de Belgische Ardennen te maken. Camping Polleur heeft twee zwembaden.

Hierbij kunt u denken aan klimmen, mountainbiken, kajakken en meer.

Voor vragen, cabanes. Voor vragen, cabanes.

Goed om te weten:

Comments

  1. De Ardennen is een bosrijk laaggebergte en is daardoor een plek waar m
  2. Omringt door prachtige natuur, authentieke dorpjes en middeleeuwse stadjes met ieder hun eigen kasteel zijn er tal van mogelijkheden om een ontdekkingsreis in de omgeving te maken.
  3. Faciliteiten Bij het zwembad kunt u niet alleen maar een paar baantjes trekken of afkoeling zoeken, maar ook lekker relaxen op één van onze ligbedjes.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |