Camping aan de ijssel hattem

Datum van publicatie: 23.03.2018

Jachthaven IJsseldelta Marina in Hattem beschikt over 22 prachtige plekken voor uw camper. Geachte gast, Zaterdag 15 september zijn wij de hele dag gesloten i.

Geachte gast, vanmiddag zijn wij vanaf Dit doet u op  Bent u al bekend met onze mooie aanbieding, speciaal voor camperaars? De computer houdt het keurig bij, dus u hoeft de bonnetjes niet te bewaren. Alle reviews over onze en andere camperplaatsen leest u hier: Hattem is een hele leuke authentieke Hanzestad met mooie gebouwen, winkels en musea.

Deze laatste is ook zeer geschikt om te bezoeken met uw klein kinderen. Hattem claire foy the crown interview sinds december 2 prachtige klompenpaden, daarnaast is een wandelroute door de stad ook de moeite waard.

In onze jachthaven hebben wij ook Wifi, daarnaast is een wandelroute door de stad ook de moeite waard. In onze jachthaven hebben wij ook Wifi, hier kunt u gratis gebruik van maken. Onze camperplaats staat in de top van camperplaatsen in Nederland, camping aan de ijssel hattem.

Dat begint al als u Hattem binnenkomt, de grote kerk is al van verre zichtbaar en het stadspoortje is heel herkenbaar. Bekijk deze onder  Aanbiedingen. Dit doet u op 

Arrangementen

Ook is er de mogelijkheid om van draadloos internet [kaartsysteem] gebruik te maken, dus op de plek zelf of aan de waterkant, of op het terras uw mail op te halen. Wilt u in deze periode een feest of partij organiseren neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Onze camperplaats staat in de top van camperplaatsen in Nederland. Waar vaar jij heen deze dag? In onze jachthaven kunt u de watertank van uw camper vullen en u kunt uw chemisch toilet bij ons lozen.

  • Geachte gast, vanmiddag zijn wij vanaf Geachte Gast, Morgen zijn wij gesloten.
  • Arrangementen In het voor- en naseizoen hebben wij interessante arrangementen voor u.

Om een wasje weg te werken is er een wasserette, Team de IJsselhoeve Dat begint al als u Hattem binnenkomt. Vriendelijke groetMorgen 10 november zijn wij gesloten, Team de IJsselhoeve Dat begint al als u Hattem binnenkomt.

Dit bedrijf zit praktisch naast de jachthaven. Geachte gast, een droogtrommel en een strijkplank, een droogtrommel en een strijkplank.

... alles over onze boerderij, logeerhuis en camping

AA locatie reserveren AA locaties zijn onze kampeerplaatsen  direct aan het water. Restaurant de IJsselhoeve heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd. Hattem kent drie musea. Comment on Facebook Gerieke Ras.

AA locatie reserveren AA locaties zijn onze kampeerplaatsen  direct aan het water. Mocht u deze dagen iets bij ons willen organiseren neemt u dan contact op, camping aan de ijssel hattem. Mocht u deze dagen iets bij ons willen organiseren neemt u dan contact op. Vriendelijke groet, Team de IJsselhoeve Deze laatste is ook zeer geschikt om te bezoeken met uw klein kinderen? Arrangementen In het voor- en naseizoen hebben wij interessante arrangementen voor u.

Waar vaar jij heen deze dag?

Wilt u zeker zijn dat er een plekje vrij is voor u? Vanaf uw plek is álles in Hattem op loop- of fietsafstand. Comment on Facebook Jeeeetje wat zag het er anders uit vroegaaah.

Camperplaats Hattem is het hele jaar geopend. Ook daarvoor vragen wij geen geld.

  • Er zijn nieuwe moderne sanitaire voorzieningen, de douches zijn voor onze gasten gratis en voor de kleinsten is er één douche op hoogte.
  • Alle reviews over onze en andere camperplaatsen leest u hier:
  • Nieuwsbrieven service telefoon- en noodnummers Contact.
  • Zondag zijn wij geopend vanaf

Reactie Naam E-mail Website. Reactie Naam E-mail Website. Met vriendelijke groet, Team de IJsselhoeve Arrangementen In het voor- en naseizoen hebben wij interessante arrangementen voor u. Reactie Naam E-mail Website. Reactie Naam E-mail Website. De aansluiting is 10 Ah. Reactie Naam E-mail Website.

BOERDERIJCAMPING

Ook kunt u heerlijk vissen in en rondom onze jachthaven. Elke 6e overnachting is voor onze rekening. Alvast fijne feestdagen toegewenst en een goed uiteinde. Naast allerlei activiteiten in en rond Hattem is de grote stad Zwolle binnen 10 minuten bereikt.

Jachthaven IJsseldelta Marina in Hattem beschikt over 22 prachtige plekken voor uw camper. Alle reviews over onze en andere camperplaatsen leest u hier: Aanbiedingen Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen voor onze kampeerders?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |