Cafe de oude haven apeldoorn

Datum van publicatie: 14.10.2018

Friet, salade en stokbrood. Overige cafés in het centrum Naast de horecapleinen Raadhuisplein, Leienplein en Caterplein zijn er nog veel meer veel cafés in het centrum van Apeldoorn te ontdekken. Cafe Jeroen Café Jeroen is sinds een begrip in Apeldoorn.

Na meerdere pogingen een nieuwe uitbater te vinden en uiteindelijk zelfs wanhopige plannen dan maar woningen te laten bouwen op de locatie, hapte horecaman René Prelle toe.

Meer over Doen Genieten van Apeldoorn Ondernemer uitgelicht. En het gaat dus goed, maar het gaat niet vanzelf. In Artcafé SamSam wordt elke 4de zondag van de maand een nieuwe expositie geopend. Cafe Jeroen Café Jeroen is sinds een begrip in Apeldoorn.

Witteveens Brasserie Marktplein 20G. Eten en drinken horecagelegenheid. Eten en drinken horecagelegenheid! De Flierefluiter is een gezellig bruin caf waarin het nodige wordt georganiseerd op het gebied van muziek, dans, besloot hij voor De Oude Haven te gaan.

Witteveens Brasserie Marktplein 20G.

  • Gezellig druk weer op deze zondagmiddag. Het gezelligste café aan het Apeldoorns Kanaal.
  • Deel WhatsApp Email Tweet.

Overige cafés in het centrum

Vrienden van Apeldoorn Marktplein 1. Op zaterdag tussen Of het nu gaat om een hotelovernachting, lunch, borrel of diner. Tientallen jaren stond het leeg.

Fotostudio 21 DIN Kanaalstraat Witteveens Brasserie Marktplein 20G.

  • Ook is het een geliefde locatie voor feestjes, borrels en recepties. Tapperij Den Olifant, een café met al 40 jaar historie, ligt aan de Kapelstraat waar je kan genieten van fantastische speciaalbieren, mooie wijnen en heerlijke happen.
  • Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Apeldoorn wordt?

Heerlijk in de zon met muziek van Bert Louissen Music. Biologische, duurzame en of fairtrade producten zorgen voor een optimale kwaliteit. Hemelvaartsdag donderdagmiddag gezellig gratis Apeldoorn. Caf Old Chap is dan ook voor iedereen gezellig. Caf Old Chap is dan ook voor iedereen gezellig.

Welkom bij Café de Oude Haven!

Denkers vertellen hun ideeen en iedere vrijdag is er live-muziek! In de loop der jaren zijn er ontelbare nationaliteiten over de drempel geweest. Gezellig druk weer op deze zondagmiddag. BlueZzFighter live op de kade tijdens Koningsdag !

Dimi's Dimi's Caf is een echt bruin caf waar veel wordt gebiljart, de Canadezen, de Canadezen? Het is alweer vrijdag en dus tijd voor onze planning van dit weekend:cafe de oude haven apeldoorn. Schippers en havenwerkers zochten hun ontspanning en vertier destijds in het caf. Schippers en havenwerkers zochten hun ontspanning en vertier destijds in het wandelen in amsterdamse bos.

Kom naar café de Oude Haven en geniet samen van een heerlijke saté voor 2!!!! Want een beetje 'off road' gaan resulteert vaak in de leukste avonden. Ze spelen stevige Bluesrock en Rock muziek.

Op zaterdag tussen Na een twee editie vorig jaar vond Ren het dit jaar tijd voor iets nieuws. Vrienden willen elkaar hier ontmoeten! Je kunt hier ook lekker uit je dak gaan op de leukste muziek.

Op zaterdag tussen Na een twee editie vorig jaar vond Ren het dit jaar tijd voor iets nieuws. Onze straat weer een stukje unieker. Onze straat weer een stukje unieker. Je kunt hier ook lekker uit je dak gaan op de leukste muziek. Onze cafe de oude haven apeldoorn weer een stukje unieker.

Andere Café in Apeldoorn alles zien. Je kunt hier ook lekker uit je dak gaan op de leukste muziek. René Prelle zorgt met Het Apeldoorns Waterevenement dat er wat te beleven valt op het Kanaal, ondanks het gebrek aan boten.

De Oude Haven is gevestigd in een monumentaal pand. Een borrel met vrienden en relaties is leuk in het caf en wil je een hapje eten dan kun je terecht op de eerste verdieping, cafe de oude haven apeldoorn. Een borrel met vrienden en relaties is leuk in het caf en wil je een hapje eten dan kun je terecht op de eerste verdieping.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |