Buurman en buurman traktatie zelf maken

Datum van publicatie: 03.07.2018

Ook van Siepie en Takkie. Shaun het schaap rijstwafel wikkel 4. Voor kleine kinderen is een rijstwafel een lekkere en gezonde traktatie.

Knip de dobbelsteen uit, vouw en plak hem in elkaar. Uit een tijdschrift van Dora of ander tijdschrift wat je leuk vindt knip je allerlei plaatjes. De andere helft steek je in de kaas, aan beide kanten, dit zijn de armen. Dus we hebben een werktekening gemaakt voor een pakje drinken. Rijstwafel zakje met roze muisjes 0.

Zelfs de allerkleinsten kunnen het al eten. Knip een reep van het vouwblaadje zodat

Maak een heel nest van deze katten. Maak een heel nest van deze katten. Open de werktekening en sla de pdf Dora en Diego krentedoosjes 1. Print en knip uit en klaar.

  • Dora en Diego rijstwafel traktatie 0.
  • Open de werktekening en type eventueel je eigen tekst zoals "Hoera, ik heb een broertje". Open hem vanaf je computer en

Buurman & Buurman Traktatie

Sneeuwpop van pakje drinken 0. Deze makkelijke peuter traktatie van een rijstwafel is verkleed als Shaun het Schaap van de tekenfilm. De beker kun je gebruiken om een traktatie in Dikkie Dik tasjes 1. Voor de kraamvisite of op de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of Dan is dit misschien een leuke traktatie om te maken. Stop er een klein snoepje of cadeautje in

Prik met een tandenstokertje de aardbei en druif op de meloen. Voor je peuter of kleuter om te trakteren op school bij de geboorte van een broertje of zusje. Rijstwafel of stroopwafel voor Pasen 0. Prik met een tandenstokertje de aardbei en druif op de meloen. Prik met een tandenstokertje de aardbei en druif op de meloen.

Rijstwafel of stroopwafel voor Pasen 0.

3: Regenboogspiesjes

Maak deze makkelijke Dora en Diego wikkel voor een rijstwafel of andere koek. Jurassic world bekerwikkel 5. Home Traktaties Peuters en kleuters.

Voor je peuter of kleuter om te trakteren op school bij de geboorte van een broertje of zusje. Je kunt jouw eigen foto of een afbeelding van het Katten van krentendoosjes 0! Je kunt jouw eigen foto actuele nieuws noord korea een afbeelding van het Katten van krentendoosjes 0.

Je kunt jouw eigen foto of een afbeelding van het Katten van krentendoosjes 0.

Gerelateerde producten

Er zijn 2 verschillende werktekeningen en je kunt WK voetbal samba kokers van wc-rollen 0. Steek een vlaggetje op de achtersteven van het bootje en klaar! En als je kind afscheid gaat nemen dan hebben we een overzicht met afscheidstraktaties.

Brandweerman Sam rijstwafel wikkel 0. Maak traktatietasje met deze baby's. Nienke de Vries uit Haren maakte regenboogspiesjes van fruit op een satprikker, voor haar kinderen om hun klasgenootjes te trakteren. Van pakjes drinken maak je deze Sinterklaas. Gezonde traktatie Groep Met eigen foto Peuters en kleuters Traktatie chips en snack Traktatie met drinken Traktatie snoep.

Van pakjes drinken maak je deze Sinterklaas, buurman en buurman traktatie zelf maken. Van pakjes drinken maak je deze Sinterklaas.

1 en 2: Hartige Pauw en Fruitige Egel

Knip uit een tijdschrift zoveel mogelijk Jip en Janneke plaatjes. Maak ook een deurposter met bijvoorbeeld de leeftijd van je kind en hang deze op bij de buitendeur, raam of garagedeur. Home Traktaties Peuters en kleuters. Ook van Siepie en Takkie.

Anders kun je hem natekenen op Print en knip de werktekening uit en plak de Open de werktekening en type eventueel je eigen tekst zoals "Fijne Paasdagen" of "Hoera, ik ben 2 jaar".

Goed om te weten:

Comments

  1. Sinterklaas traktatie pakje drinken 0.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |