Bruine roze afscheiding voor nod

Datum van publicatie: 05.12.2018

In augustus heb ik een kleine bloeding gehad die niks voorstelde en vandaag had ik ineens bij het naar de wc gaan zwart slijm bij mijn urine… Ik doe het altijd veilig, aangezien mijn partner en ik pas volgend jaar aan kinderen willen beginnen, maar heb voor de zekerheid wel meerdere zwangerschapstesten gedaan en die waren zoals te verwachten negatief.

Hallo, Ik heb al bijna twee weken last van bruine menstruatie en ben wanhopig nu. Als je je zorgen maakt, kun je trouwens het best even de huisartsassistent e bellen.

Ronald 24 juli Reageer. Onder andere de volgende aspecten kunnen zorgen voor een hormoondisbalans: Ik help het je hopen! Het geregeld verliezen van wat vocht is normaal als de afscheiding helder en vrijwel kleurloos is. Dia · Hai, na 2 weken de pil geslikt te hebben, heb ik omgang gehad, maar ik ben wel als normaal doorgegaan met de pil van de 3e week, en het is al de derde dag van de stopweek, ik zie geen bloed, wel heel lichte afscheiding… ben ik zwanger?

Wat is roze afscheiding en welke oorzaken heeft dit. Anders gaan we verder voor ronde 3. Heb zwangerschapstest gedaan, want mijn gevoel zei dat ik zwanger verzakking van de baarmoeder klachten ook al bruine roze afscheiding voor nod me dat onwerkelijk … 1e ronde zou wel erg mazzel geweest zijn. Heb zwangerschapstest gedaan, bruine roze afscheiding voor nod, want mijn gevoel zei dat ik zwanger was ook al leek me dat onwerkelijk … 1e ronde zou wel erg mazzel geweest zijn.

Anders gaan we verder voor ronde 3. Heb zwangerschapstest gedaan, want mijn gevoel zei dat ik zwanger was ook al leek me dat onwerkelijk … 1e ronde zou wel erg mazzel geweest zijn.

Cha · Ik heb precies hetzelfde, alleen dan was ik 12 dagen ongesteld… 24 juli

4 of 5 weken zwanger

Misschien ga ik nog wel even naar de huisarts volgende week…. Ik vond dit best eng dus ben ik zo een beetje beginnen zoeken op internet zodat ik misschien kon zien wat dit kon zijn. Doe je dit wel of blijft het bloedverlies aanhouden, neem dan gerust contact op met je huisarts. Bruine afscheiding na seks als je zwanger bent Gedurende de zwangerschap kun je sneller last hebben van wat bloedverlies nadat je seks hebt gehad.

Beste, Ik ben eind december vorig jaar gestopt met de pil. Het voelt de hele dag door alsof ik ongesteld ben.

  • Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
  • Zou dit ook kunnen beteken dat ik zwanger zou kunnen zijn? Ik ben nu 14 jaar en nog steeds niet ongesteld.

Dan kun je dat uitsluiten. Emelie Ik ben Emelie en ik ben 15 jaar. Normaal start ik dan de pil na de laatste dag menstruatie. Bruine afscheiding voor de menstruatie is veelvoorkomend en volstrekt normaal. Dan kun je dat uitsluiten!

Roze afscheiding

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Overigens ontstond er na twee week ook nog eens pijn. Nu is mijn vraag of er kans is dat ze zwanger is?

B Hallo, ik ben 19 jaar en sinds 3 maanden heb ik tijdens mijn menstruatie alleen maar last van bruin bloed. Hoi, ik ben 19 jaar en sinds 3 maanden heb ik tijdens mijn menstruatie alleen maar last van bruin bloed.

Hoi, ik ben 19 jaar en sinds 3 prefab woning duitsland prijs heb ik tijdens mijn menstruatie alleen maar last van bruin bloed. B Hallo, ik ben 19 jaar en sinds 3 maanden heb ik tijdens mijn bruine roze afscheiding voor nod alleen maar last van bruin bloed.

Hoi, Ik ben al 7 weken ongesteld en heb 8 weken de prikpil.

Ga naar pagina ...

Iemand raad of ervaring hiermee? Alles over complicaties tijdens de bevalling. Dit kan relatief onschuldig zijn.

Gebruik nu de pil. Ik ben een meisje van 14, en ben voor zover ik weet niet ongesteld. Gebruik nu de pil. Fauve Hoi, Ik ben al 7 weken ongesteld en heb 8 weken de prikpil, bruine roze afscheiding voor nod. Ik duim voor je!!. Ik duim voor je!!. Ik duim voor je!!.

Roze afscheiding door een innesteling

Ik hoop dat iemand me hier kan helpen! Plaats een reactie Annuleer reactie Reactie Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties. Als je bruine afscheiding hebt nadat de overgang reeds volledig achter de rug is en je dus niet meer ongesteld wordt, dan is het altijd verstandig om een afspraak te maken met de huisarts om de oorzaak te achterhalen.

Hiervoor had ik te maken met een bruine afscheiding.

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Nu heb ik i! Ik ben namelijk een beetje bang ik heb nog nooit seks gehad! Nu heb ik i.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dit is normaal, hoort bij vrouw-zijn. Hoi ik heb een vraagje ik heb vandaag mijn laatste pil geslikt van mijn 2e strip en ik heb nu last van bruinachtig bloed met wat vlokjes erin.
  2. Witte afscheiding voor menstruatie Witte afscheiding voor de menstruatie, wat betekent dit? Kan iemand zeggen wat er is of ik ongesteld word enzovoort.
  3. Is dit gewoon menstruatie?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |