Bruine afscheiding tijdens pil

Datum van publicatie: 29.03.2018

Is de kans groot dat ik last heb van pilatrofie of is die kans met de pil die ik gebruik niet zo groot? Als ze de pil precies volgens de bijsluiter slikt en geen contra-indicatieve medicamenten of supplementen gebruikt, is de kans op zwangerschap zeer klein.

Wat kan dit betekenen, zwanger of iets geheel anders? Ik ben nu 14 jaar en nog steeds niet ongesteld. Mijn menstruatie is nooit echt regelmatig geweest, soms komt ie pas na 1,5 maand en soms na 20 dagen. Hormonen ontregeld De hormonen oestrogeen en progesteron sturen je menstruatiecyclus aan. Oorzaken van veel afscheiding Als u last heeft van veel afscheiding kan u behoorlijk schrikken. Dan ben je zeker niet de enige. Beste Tandor, Ik heb dit al ooit aan u gevraagd en u zei dat bruine en bloederige afscheiding een normaal verschijnsel is bij het gebruik van de pil.

Ik heb eind juli gemeenschap gehad, condoom was gescheurd. Daar zal het wel aan liggen dat je dit nu hebt. Bruine afscheiding eerste trimester zwangerschap Bruine bruine afscheiding tijdens pil kan ook net wat later aan het begin van een zwangerschap voorkomen. We gebruiken cookies voor functionaliteiten en geanonimiseerde statistieken. Hallo, condoom was gescheurd. Ik heb eind juli gemeenschap gehad, condoom was gescheurd. Bruine of lichtbruine vaginale afscheiding wordt veroorzaakt doordat er een kleine hoeveelheid bloed met je afscheiding meekomt.

Normaal start ik dan de pil na de laatste dag menstruatie. Bespreek dit altijd met je huisarts.
  • Bruine afscheiding door medische aandoening De oorzaak van bruine afscheiding kan ook een aandoening of afwijking in de baarmoederhals of vagina zijn. Bij endometriose vormt zich niet alleen slijmvlies aan de binnenkant van je baarmoeder, maar ook op andere plaatsen zoals de buikholte.
  • Alleen nog lichtbruinig spul in maandverband dacht dus dat dat dat oude bloed was. Ik sla soms zo 3 maanden over en nu heb ik opeens al 3 dagen zwarte afscheiding.

Daarna heb ik jaren lang geen last gehad, heerlijk! Hallo, ik ben een meisje van 14 en ik slik sinds ik ongesteld ben geworden de pil, mijn huisarts zei dat ik de eerste pil pas mocht slikken als ik ongesteld werd. Vaak slik ik hem 2 maanden en dan mijn stopweek. Dit is normaal, hoort bij vrouw-zijn. Ik vraag me af of ik misschien zwanger kan zijn ondanks ik nu wel licht bloedverlies heb… Groetjes!

  • Hey, Ik heb ook al een dikke 3 weken last van bruin-zwarte afscheiding.
  • Oorzaken van stinkende afscheiding Als u last heeft van een stinkende afscheiding, kunt u zich behoorlijk schamen. Dus ik was benieuwd of iemand dit ook heeft gehad en weet wat dit nou is en wat je er mee gedaan hebt.

Maar als ik atrofie heb, bruine afscheiding tijdens pil, dan kunnen mijn klachten van spotting daar toch door komen en word het toch alleen maar erger. Je menstruatiebloed verandert van kleur tijdens je ongesteldheid. Je menstruatiebloed verandert van kleur tijdens je ongesteldheid. Het bruine afscheiding tijdens pil net als normale bruine afscheiding niets om je voor te schamen en het is belangrijk dat je naar de dokter gaat om zo de juiste behandeling voor je probleem te krijgen.

Op het moment van je eis…. Als je namelijk gewisseld bent van pil of je bent net begonnen moet je lichaam hier aan wennen.

Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit?

Het heeft dan vaak ook een nare geur en het kan erg jeuken. Mvg 8 mei Reageer. Wat kan ik hieraan doen?

Vorige week zaterdag voor het laatst ongesteld en een week later op 19 april op een zaterdag weer ongesteld, Waarschijnlijk ben je voor het eerst ongesteld. Loes Dag Anoniem, Ik ben sinds 3 maanden gestopt met de pil. Loes Dag Anoniem, Sinds een paar maanden heb ik ongeveer de week voor mijn maandstonden eraan komen een paar dagen aan een stuk donker bruine afscheiding. Medische behandeling kan dan nodig zijn, bruine afscheiding tijdens pil.

Vorige week zaterdag voor het laatst bruine afscheiding tijdens pil en een week werken als een paard op 19 april op een zaterdag weer ongesteld, Sinds een paar maanden heb ik ongeveer de week voor mijn maandstonden eraan komen een paar dagen aan een stuk donker bruine afscheiding.

Vaginale afscheiding

Haren gn dan komt het denk ik omdat je te laat begonnen bent! Lisa · Ik ben een meisje van 16, ben bijna 2 jaar ongesteld en zit al een half jaar aan de pil. Je lichaam krijgt dan een nieuw stofje binnen zodat jij zelf je menstruatie kan regelen.

Op zich allemaal normaal. Ben hier erg tevreden, weinig bijwerkingen.

Echter nu heb ik sindsdien steeds na 2,5 weken een paar dagen bruin bloedverlies, Ik ben nou al 3 keer ongesteld geworden terwijl ik de pil slik. Enkele dagen daarna nog geen 7 dagen later kreeg ik mijn regels wel al. Krampachtige pijnen in baarmoeder bruine afscheiding tijdens pil en erge rugpijn. Deze kan dan vaststellen of dat het inderdaad gaat over een vaginale infectie.

Mijn vriend en ik hebben ook gemeenschap, niet veilig, dan even niets en na 3,5 week komt er een lichte ongesteldheid.

Kun je me vertellen wat het is als je het weet. Enkele dagen daarna nog geen 7 dagen later kreeg ik mijn regels wel al, bruine afscheiding tijdens pil. Daarnaast is het belangrijk om niet te variren in de lengte doelpunt van het jaar eredivisie de stopweek als je de pil slikt!

Oorzaak voortdurend bruine afscheiding door pil

Groeten, Paul 11 augustus Bruine afscheiding is een veelvoorkomende bijwerking van pilgebruik en soortgelijke anticonceptiemiddelen waaronder:. Alleen dat bloed dus niet,maar dat is dus echt niet veel.

Oorzaken van veel afscheiding Als u last heeft van veel afscheiding kan u behoorlijk schrikken. Hallo ik heb een vraagje. Hallo ik heb een vraagje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dit is absoluut niet en je hoeft je er geen zorgen over te maken: Ik heb namelijk al 20 dagen last van bruinebloedverlies.
  2. Panagiotis
    Wat kan dit betekenen? In sommige gevallen valt dit probleem te verhelpen door een paar maanden te stoppen met de pil en daarna weer te beginnen.
  3. Daarna heb ik jaren lang geen last gehad, heerlijk!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |