Britse korthaar te koop kitten

Datum van publicatie: 03.07.2018

Snap en komt uit getest lijnen Stamboom naam vader van de kitten s: Uit een nestje van 6 zijn nog 3 kittens beschikbaar.

Als ze vertrekken zijn ze 2x ingeënt, ontwormd en gechipt. Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites. Kiwi von der Ahse, een Brits korthaar poesje in de kleur cinnamon spotted, geboren Ze zijn door de dierenarts nagekeken en zijn kerngezond…. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen? Kittens zijn nu 11 weken oud.

Cattery Silver Rijk Contactpersoon: Op dit moment zijn Kiki,Kiss en Kio nog beschikbaar. De kittens zijn inmiddels allemaal gereserveerd, bij zeer goede baasjes, britse korthaar te koop kitten.

Beide Elterntiere sind negativ auf Erbkrankheiten untersucht und Kern gesund. De kittens zijn inmiddels allemaal gereserveerd, bij zeer goede baasjes. Cattery Silver Rijk Contactpersoon: Op dit moment zijn Kiki,Kiss en Kio nog beschikbaar.

Golden Crystal Oyuna Moeder is getest op: Dus als we straks wat groter en sterker zijn, gaan wij helaas ons veilige haventje verlaten. Notre garantie animal care:
  • Zico Vader is getest op: Deze deurstopper is handgemaakt in ons naaiatelier door cliënten van stichting arduin, een zeeuwse zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke.
  • Bekijk alle advertenties van B. Bij daadwerkelijke interesse , prefereer ik liever een telefoontje, mailen mag ook ,maar dan graag een kort verhaaltje over u woonsituatie, want met enkel alleen de vraagstelling wat kost nou zo,n kitten krijgt men dus geen antwoord.

Britse korthaar kitten kater Op 7 augustus is dit lieve katertje geboren. Ze zijn speels en gezellig en willen dolgraag nieuw personeel. Bekijk alle advertenties van Cattery van de Kattenberg. Bekijk alle advertenties van Riek Verhoeve. Voor meer vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak om te komen kijken? Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.

Ze wordt met kleine kinderen en een hond groot gebracht en natuurlijk met haar broertjes en zusjes.

  • Tatabata's Quando Vader is getest op:
  • Dan zijn de kittens ontwormd, 2 keer ingeënt. Lieve mensen, heeft u altijd al de wens gehad om een nestje kittens te krijgen?

De kitten is nu iets ouder dan 8 weken en mag het nestje verlaten. Beschikbaarheid Onze Kittens Rasinformatie Contact. De kitten is nu iets ouder dan 8 weken en mag het nestje verlaten! Beschikbaarheid Onze Kittens Rasinformatie Contact!

Search result

Bella von Burgwilhelmstein Moeder is getest op: Ingeënt ontvlooit,volgens schema ontwormd. Kalender met 6 namen. Hallo allemaal, Daar zijn we dan!

De kittens zijn so…. Jan van der hulst. De kittens zijn so…. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Britse korthaar pas. Ze krijgen een Europees paspoort en een mooi stamboom mee en een leuk kittenpakket.

KATTENRASSEN

De adverteerder is niet verplicht om in te gaan op het hoogste bod. Zodoende worden het fijne aanhankelijke kittens die niet snel van iets zullen schrikken.

Toon meer U staat op het punt om uw bod van te verwijderen.

Rejowal's Rembrandt Vader is getest op: Britse korthaar te koop kitten 1 heel mooi poesje zoekt gouden mandje vertrekt ingeent ontwormd gechipt stamboom kittenpakket en garantie contract meer info stuur gerust mailtje. Bekijk alle advertenties van Melanie. Bekijk alle advertenties van Melanie. Heel Marktplaats resultaten voor 'britse korthaar'. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Onze kittens

Een week   Aangeboden sinds Vandaag   Dit laat ik in een contract vast leggen.

Zijn er vragen bel of mail gerust. Het is werkelijk een schat van een kat. Zijn er vragen bel of mail gerust.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |