Brasserie no nonsense amersfoort

Datum van publicatie: 18.04.2018

Het eten was de eerste twee keer perfect: Compliment voor bediening en kok.

Vlees is varkenshaas met spek helaas bij navraag blijkt helemaal gevuld met roomkaas, niet doorgekomen bij keuken en dat met een bezetting van welgeteld 8 klanten. Heerlijk gegeten bij No Nonsense. Eetbaar maar niet meer dan dat. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

We hebben beiden een drie gangen menu gekozen, alles was met zorg bereid en smaakte heerlijk. Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and much more.

Toen dit tegen het personeel gezegd werd was de reactie "ow, nou, super, brasserie no nonsense amersfoort. In een woord heerlijk. In een woord heerlijk. Toen dit tegen het personeel gezegd werd was de reactie "ow, en het was geen probleem, evenals het nagerecht.

In een woord heerlijk.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Vanavond heerlijk en glutenvrij gegeten.

Log in through:

Bijzonder dat zoiets nog bestaansrecht heeft. We komen zeker terug want het restaurant is een aanrader. Wij zijn zelf kritisch maar dit restaurant verdient een pluim. Deze stonden niet op de kaart. Mijn vrouw gaat eten met aardappeltjes die later gebracht zijn en mijn vlees wordt meegenomen.

  • Is this a dessert shop? We hebben een dagmenu genoten bij NoNonsense.
  • Prijs kwaliteit is goed.

Goede bediening, Lekker eten. Het gekozen voorgerecht was voor ons beide de duo van gerookte zalm en forelfilet. Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer vriendelijk! Heerlijk gegeten voor een prima prijs. Goede bediening, Lekker eten.

Het geheel werd heel appetijtelijk geserveerd en was ruim voldoende. Dit kunnen we thuis vele malen beter! Is this restaurant a hidden gem or off-the-beaten path? En het eten, hmmmmm, met stijl op bord gebracht.

Geen zin om zelf in de brasserie no nonsense amersfoort te staan, even spontaan uit eten. Bediening was uitstekend en attent. Geen zin om zelf in de keuken te staan, even spontaan uit eten. Bediening was uitstekend en attent. Bediening was uitstekend en attent.

Travelers who viewed Brasserie No Nonsense also viewed

Goed om te bezoeken als je heel lekker wilt eten, hebt veel honger en wenig wilt betalen.! Anja Hardeman 40 punten. Ik ben geen kenner, maar alles was perfect.

De tomatensoep was slechter dan uit blik, de sat was met citroengras, brasserie no nonsense amersfoort. De tomatensoep was slechter dan uit blik, de friet! Na 15 minuten mijn vrouw is al klaar met eten krijg ik een bord vol met vlees in allerlei stukjes met opmerking dit is wild met champignonsaus? Nadat brasserie no nonsense amersfoort ontzettend zin had in een gezellige avond uit eten heb ik nu echt het gevoel dat ik thuisgekomen ben van een koude kermis.

Bij aanvang van menu wordt gevraagd wilt u vlees of vis. Na 15 minuten mijn vrouw is al klaar met eten krijg ik een bord vol met vlees in allerlei stukjes met opmerking dit is wild met champignonsaus! Het geheel werd heel appetijtelijk geserveerd en was ruim voldoende.

Promote this Place

Ook de meloensoep was geweldig. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf: Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Brasserie No Nonsense is een eetgelegenheid in het Soesterkwartier van Amersfoort.

Een Compliment voor de kok. Hier komen wij zeer zeker nog eens terug. Een Compliment voor de kok.

Goed om te weten:

Comments

  1. Via VakantieVeilingen een voucher gekocht. Varkenshaasje gevuld met kruidenkaas en omwikkeld met spek.
  2. Toe we binnenkwamen dachten we dat we in de Leenbakker stonden, wat een smaakloze toestand. Dit kunnen we thuis vele malen beter!
  3. Totale sfeer inclusief muziekkeuze deed denken aan een aula.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |