Bosrand alphen aan den rijn hemelvaart

Datum van publicatie: 24.06.2018

Huiscode vel Terug naar het overzicht. U loopt grotendeels over een geasfalteerde weg. Camping De Duinpan is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse dagjes uit.

Dan lopen we ineens weer over asfalt en zetten we weer stevig de pas erin. Tussen mei en juni hangen aan de takken geurige en kleurrijke bloemtrossen. Op verzoek van de landeigenaren van verreweg het grootste deel van de polder werd de toestemming tot vervening op 17 juli ingetrokken, zodat de polder nauwelijks uitgeveend is.

Ik heb ook nog geprobeerd te praten met deze boom, maar de boom zei niets terug……….. Langs de sportvelden omhoog en over het ophaalbruggetje het dorp in. Na een korte pitstop vervolgen we onze weg langs de Wassenaarseweg en vliegveld Valkenburg richting Katwijk. Een mooi park om lekker vakantie te vieren.

Op deze rustige plek picknicken wij uit onze rugtas heerlijk in het gras, een mooie plek aan het water. Vanaf dat jaar wordt de polder elektrisch bemalen. Een mooi park om lekker vakantie te vieren! We hebben enorm genoten. Met deze loop wordt zo veel mogelijk geld opgehaald door middel van een sponsorloop. We hebben enorm genoten.

  • De meeste lopers van de 15 km hebben we inmiddels achter ons gelaten want er zijn niet zoveel mensen die de 25 km lopen. Katwijk wij komen eraan zaterdag voor de allereerste Kippenloop door de duinen en strand van Katwijk.
  • Op 15 km vanaf FarmCamps Op Flakkee, tussen Bruinisse en Oude Tonge, vind je dit prachtige recreatiegebied met onder andere een mooie zwemplas, beschutte strandjes en ligweides voor een heerlijke dag ontspanning. Ermelo Veluwe chalet op een bospark.

Aankomende activiteiten

En natuurlijk zien en proeven wat er van de geitenmelk allemaal voor lekkers wordt gemaakt. De wandeling begint vanaf het station Voorschoten, dus lopen we volgens de beschrijving een stuk langs het spoor  over het wandelpad richting Leidschendam. Langs het spoor lopen we weer terug naar het station van Voorschoten, waar onze auto in de hete zon op ons wacht. Deze 20 meter hoge heuvel is aangelegd in en begroeit met seringen. O ja, de Hanepoelloop begint zo, de lopers zijn aan het inlopen voor hun start.

Pinterest Facebook E-mail Twitter.

Wat ……o kijk nou ze heeft jonge eendjes, bosrand alphen aan den rijn hemelvaart, wachten totdat de machinist aan de stoomfluit trekt en dan begint de reis.

Hier moeten we vreemdgenoeg 1 euro entree betalen……. Hier moeten we vreemdgenoeg 1 euro entree betalen……. Hier moeten we vreemdgenoeg 1 euro entree betalen……. Rugzak mee met eten en drinken en wij vermaken ons wel.

Rugzak mee met eten en drinken en wij vermaken ons wel. Hier moeten we vreemdgenoeg 1 euro entree betalen…….

It appears that your browser has JavaScript disabled.

De opbrengst gaat in zijn geheel naar de kankerbestrijding. De honden die er nu verbleven blafte ons vrolijk toe! Later hoorde ik dat mensen de tocht van 15 km ofwel 25 km hadden uit gelopen. Heerlijk rustig in een prachtige omgeving.

Het weer was nog heerlijk fris, handschoenen en wandelschoenen of laarzen. Allemaal gehuld in warme kleding, ideaal wandelweer vonden wij, ideaal wandelweer vonden wij. Het weer was nog bosrand alphen aan den rijn hemelvaart fris, ideaal wandelweer vonden wij?

Het weer was nog heerlijk fris, ideaal wandelweer vonden wij. Ook moeten  we over een aantal hekjes klimmen de tocht gaat over het land van een boer verder.

Actuele productgroepen

Het begint te regenen, vinden we niet erg, die paar spetters vinden we zelfs lekker. Je kunt niet alleen de mooie historische treinen bekijken, er is van alles te doen en te beleven. We vervolgen onze route langs kronkelende slootjes er zijn eigenlijk weinig paadjes, wel oppassen geblazen voor koeienpoep en schapenkeutels.

Pfff het lukte maar net…….. Het leek ons interessant om eens onder begeleiding van een gids onze  omgeving beter te leren kennen!

Je kunt zo vanaf het park de natuur bosrand alphen aan den rijn hemelvaart. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Voor kinderen is Kasteel de Haar in Haarzuilens het ultieme sprookjesslot. Maas Alphen aan den Rijn. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Maas Alphen aan den Rijn. Voor kinderen is Kasteel de Haar in Haarzuilens het ultieme sprookjesslot.

Berichtnavigatie

Ze deden wat verliefde mensen plegen te doen: Bezoek dan ook het RTM-museum. Kinderfeestje op de boerderij.

Vervolgens lopen we park "De Paauw" in komen we langs het landhuis "de Paauw" die nu dienst doet als gemeentehuis. Vervolgens lopen we park "De Paauw" in komen we langs het landhuis "de Paauw" die nu dienst doet als gemeentehuis. Door deze kunstkoeien werden we verwelkomd op de boerderij.

Goed om te weten:

Comments

  1. D e wandeling is op zijn eind gekomen en we bezoeken met zijn allen nog een boerderij met een kaasmakerij en daarnaast een klein bedrijfje waar kooikarpers worden gekweekt.
  2. Een imponerende rondwandeling vanuit Voorschoten langs romantische buitenplaatsen en roemruchte landgoederen. Normaal lopen we eerst langs het strand en dan via de duinen terug, maar ditmaal gaan we tegenwind door de duinen en dan met de wind in de rug over het strand terug.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |