Bordspel wie is de mol

Datum van publicatie: 24.04.2018

Alleen door goed samenwerken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Margot Mechelen 23 januari Ik raad dit product aan. Wie is De Mol!

Je moet wel eerst de uitleg goed lezen, maar daarna begrijpt iedereen het ook vanaf de eerste beurt. Door deze website te gebruiken stem je hiermee in. Omdat je anders het woord wat gezocht wordt al kent. Ik vond het zowel leuk om speler te zijn als om de mol te zijn. Goede kwaliteit Spannend zit leuk in elkaar. Ga de uitdaging aan en speel het nu zelf. Het is dus zeker een heel leuk spel, maar je kunt het maar tien keer spelen.

Daarom een goede balans, waarin beide 'teams' ongeveer een even grote kans hebben, bordspel wie is de mol. Daarom een goede balans, Aan het eind van iedere aflevering maakt iedereen een test over het doen en laten van de Mol. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Wanneer het woord gezamenlijk is gekozen mogen de spelers nog n keer stemmen op de Mol.

Just2Play Expeditie Robinson - Bordspel 29.

Eline04 24 december

Over Wie is de Mol?

Bekijk de hele lijst. Haal het Wie is de Mol bordspel in huis. Tevens ook bedankt voor de snelle levering. Een minpunt is dat je het spel maar 10 keer kan spelen maar het is zeker een aanrader. De kandidaten moeten binnen 45 minuten het codewoord achterhalen, die de Mol als enige al weet.

De mol wint als hij dit kan voorkomen. Leuk spel, maar moeilijk om het codewoord te vinden. Leuk spel, maar moeilijk om het codewoord te vinden.

Gelukkig zijn er 12 setjes kaarten van 12 verschillende landen. Noukofzo 3 mei Ik raad dit product aan. Gelukkig zijn er 12 setjes kaarten van 12 verschillende landen.

Productbeschrijving

Goede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Echt een leuk spel om met de familie te spelen. De speluitleg is duidelijk en ook al zijn sommige vragen te moeilijk , heel goed te spelen voor kinderen vanaf 11 jaar.

Jolientje Kalken 25 mei Ik raad dit product aan. MatthewLG 21 augustus Als pluspunt zou ik zeggen: Speel nu zelf het razendspannende Wie is De Mol, bordspel wie is de mol.

Een traditioneel bordspel had leuker geweest. Het Wie is de Mol bordspel is het perfecte spel voor een avondje met familie of vrienden. MatthewLG 21 augustus Als pluspunt zou ik zeggen: Speel nu zelf het razendspannende Wie is De Mol.

Haal het Wie is de Mol bordspel in huis

Bekijk en vergelijk alle verkopers. Coucks 3 januari Ik raad dit product aan. Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Het leek ons leuker om met 6 personen te spelen of zelfs met 12, bij 3 is het snel duidelijk wie de mol is. De speluitleg is duidelijk en ook al zijn sommige vragen te moeilijk , heel goed te spelen voor kinderen vanaf 11 jaar.

Een ideaal medium voor jonge ouders, gamers en een ieder die met speelgoed speelt of het cadeau wilt geven, want ik had er meer van verwacht. Wanneer een vraag te moeilijk is kunnen de spelers drie keer een jokerkaart gebruiken. Ben bordspel wie is de mol een echte Molloot en wil je dit spannende spel zelf een keer spelen. Ben jij een echte Molloot en wil je dit spannende spel zelf een keer spelen?

Ben jij een echte Molloot en wil je dit spannende spel zelf een keer spelen. Just2Play Wie is de Mol. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

Recensie Wie is de Mol?

Gil72 23 januari Ik raad dit product aan. Mamamads 16 januari Dit zijn de 7 leukste babyspeeltjes van het moment 12 oktober Onze tienerdochters hebben zich al goed vermaakt met dit spel.

Tof spel maar wel niet simpel, die de Mol zoveel mogelijk probeert te saboteren. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Home Haal het Wie is de Mol bordspel in huis!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |