Boot van harlingen naar vlieland tijd

Datum van publicatie: 28.03.2018

Bij de vuurtoren, het reddingshuisje, op het strand. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin.

Fietsen kunnen alleen met een enkele reis mee dus niet als u voor een dagje heen en weer gaat. Afhankelijk van het seizoen vaart de veerboot om de twee uur. Reserveren vanaf Texel is noodzakelijk in het hoogseizoen minimaal 1 week van te voren. Of, voor wie dat wil, juist zonder hier enige ruchtbaarheid aan te geven, in het huwelijk treden. U kunt uw bagage mee aan boord nemen maar het is handiger als u uw koffers afgeeft voor u aan boord gaat.

Het parkeerterrein is vanaf de snelweg en vanaf de haven gemakkelijk te vinden.

U kunt het beste de koffers eerst met de auto naar de haven brengen en daarna parkeren? Met de trein naar de haven van Harlingen. Bij het loket en bij de kaartautomaten kunt u ook uw kaartjes wijzigen.

Met de trein naar de haven van Harlingen. Met de trein naar de haven van Harlingen.

In de zomer betekent dit dat de boot drie keer per dag vanaf Harlingen vertrekt en tevens drie keer per dag vanaf Vlieland. Naast gewone fietsen zijn er ook elektrische fietsen en scootmobiels te huur. Informeer naar de mogelijkheden bij Waddentaxi of Watertaxi Vlieland.
  • De complete dienstregeling vindt u bij Rederij Doeksen. Coop supermarkt Dorpsstraat Tel.
  • Bij strandovergang het Badhuys kunt u bij Harry s Beach Essentials een handgeduwde en een electrische strandrolstoel huren.

Overtocht boot Vlieland Harlingen

Hieronder vindt u per waddeneiland relevante informatie over boottijden en parkeren van uw auto. Denk er wel aan dit minimaal 24 uur van tevoren te regelen bij de bagagevervoerder. Via de website van Rederij Doeksen kunt u online kaartjes voor de boot van en naar Vlieland kopen. De trein en de veerboten sluiten goed op elkaar aan. U kunt ook met de klipper Willem Jacob een overtocht maken van Vlieland naar Schiermonnikoog, via Terschelling en Ameland.

Vaak is er geen plaats meer. De boot naar Vlieland vertrekt vanuit Harlingen naar Vlieland. Vaak is er geen plaats meer. De boot naar Vlieland vertrekt vanuit Harlingen naar Vlieland.

De boot naar Vlieland vertrekt vanuit Harlingen naar Vlieland. Dit hotel ligt vlakbij de veerboot. Soms ontmoet je iemand hotel ligt vlakbij de veerboot.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In de haven is beperkte parkeerruimte. U kunt ook met de klipper Willem Jacob een overtocht maken van Vlieland naar Schiermonnikoog, via Terschelling en Ameland. U kunt eten en drinken aan boord krijgen.

Er zijn 3 fietsverhuurders op Vlieland. De parkeergarages van Harlingen. De overvaart naar "Schier" duurt circa 45 minuten, wat het eiland ook ideaal maakt voor een dagtocht. De hotels op Vlieland en Terschelling. Een andere optie is om met de klipper Willem Jacob over te varen. Er zijn 3 fietsverhuurders op Vlieland.

Boot Vlieland

Coop supermarkt Dorpsstraat Tel. Bezorging van boodschappen tegen een kleine vergoeding. Zie hiervoor de volgende link:

  • Voor een klein bedrag brengen zij uw bagage naar uw accommodatie.
  • Het parkeerterrein is vanaf de snelweg en vanaf de haven gemakkelijk te vinden.
  • Lang parkeren in de haven van Harlingen.
  • Je kunt natuurlijk ook het nuttige met het aangename verenigen; eerst vergaderen en dan lekker op pad!

Arriva verzorgt het busvervoer op Vlieland. Houdt boot van harlingen naar vlieland tijd de website van de ben woldring energie vergelijken in de gaten: De volgende schepen, veerboten varen van Harlingen naar Vlieland.

Ook aan het loket in Harlingen of op Vlieland en Terschelling kunt u een kaartje kopen. Ook aan het loket in Harlingen of op Vlieland en Terschelling kunt u een kaartje kopen. Dit hotel ligt vlakbij de veerboot? Dit hotel ligt vlakbij de veerboot.

Internationaal (NL-UK)

De overtocht duurt met deze boten ongeveer 45 minuten. In verband met drukte in het het hoogseizoen, tijdens evenementen en rond de feestdagen wordt aangeraden om rekening te houden met extra reistijd in verband met het zoeken naar een parkeerplaats. U betaalt geen servicekosten wanneer u een kaartje koopt bij de kaartautomaten in de terminals in Harlingen, op Terschelling en Vlieland.

Diensten van de Gereformeerde kerk vrijgemaakt: Wanneer u de kerk wilt bezichtigen, kunt u meer informatie vinden op de wesite van de Protestantse Gemeente Vlieland. Diensten van de Gereformeerde kerk vrijgemaakt: Wanneer u de kerk wilt bezichtigen, kunt u meer informatie vinden op de wesite van de Protestantse Gemeente Vlieland.

Goed om te weten:

Comments

  1. Evangeline
    Zie voor meer informatie:
  2. Bootkaarten kunt u online boeken of telefonisch: Reist u vanaf Vlieland, dan is reserveren niet mogelijk.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |