Boot huren giethoorn smit

Datum van publicatie: 17.06.2018

Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen. Bootverhuur De Grachthof heeft maar liefst 40 fluisterboten en punters voor u te huur in Giethoorn.

De familieboot is voorzien van een Arka elektromotor.

Kadoshops Giethoorn Het Rode Pleintje. Aan grote groepen bieden wij ook rondvaarten aan. De kajak is geschikt voor één of twee personen en biedt u een prachtige en unieke manier om Giethoorn te ontdekken. De familieboot is de grotere uitvoering van de standaardboot. Het voordeel van een familieboot zonder rugleuning is dat de passagiers zich gemakkelijker van het ene bankje naar het andere bankje kunnen verplaatsen.

De elektrosloep is te huur voor een gezelschap van personen. Naast reguliere bootverhuur kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde rondvaart in Giethoorn. Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn. Een consoleboot is boot huren giethoorn smit standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel.

Huur een betrouwbare sloep bij Bootverhuur De Grachthof voor een ontspannend dagje uit op het water. Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel?

  • Een sloep huren in Giethoorn om een onvergetelijke boottocht te maken over de Gieterse wateren.
  • De consoleboot zijn te huur voor een gezelschap van personen. Deze website maakt gebruik van cookies.

Uit te breiden met verschillende arrangementen. Huur een  sloep  per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. Dit type fluisterboot kent de voordeligste tarieven. De familieboot is de grotere uitvoering van de standaardboot. Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel.

  • Wenst u een fluisterboot electroboot , sloep, punter of kano?
  • De familieboot is de grotere uitvoering van de standaardboot.

Dit is met name comfortabel voor lange mensen. De familieboten zijn te huur voor een gezelschap van personen. Fluisterboot huren in Giethoorn. Consoleboten Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel, boot huren giethoorn smit.

De familieboten zijn te huur voor een gezelschap van personen.

Boot huren giethoorn

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn. Uit te breiden met verschillende arrangementen. Rondvaart Giethoorn Naast reguliere bootverhuur kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde rondvaart in Giethoorn.

Nieuwsgierig hoe dit werkt. Nieuwsgierig hoe dit werkt. Nieuwsgierig hoe dit werkt. Nieuwsgierig hoe dit werkt. Activiteiten Giethoorn Met groepen vanaf 20 personen kunt u bij ons terecht voor de leukste outdoor activiteiten in en rondom het water.

Onze boten dobberen er uitnodigend aan hun lijnen. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit handig. Fluisterboten voor maximaal 8 personen Punters en  zeilpunters  voor maximaal 6 personen Sloepen voor maximaal 6 personen Kajakken en kano's tot maximaal 3 personen Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk  eten en drinken: Bootverhuur De Grachthof heeft maar liefst 40 fluisterboten en punters voor u te huur in Giethoorn.

Fluisterboot huren in Giethoorn Fluisterboot huren in Giethoorn?

  • Naast de verhuur van onze boten verzorgen wij ook graag uw lunch, diner, barbecue, koffietafel, buffet of take away.
  • De verhuur is uit te breiden met diverse arrangementen.
  • Sloep huren in Giethoorn Huur een betrouwbare sloep bij Bootverhuur De Grachthof voor een ontspannend dagje uit op het water.
  • De verhuur is uit te breiden met diverse arrangementen.

De bijbehorende kussenset met zit- en rugkussens zorgt voor extra comfort tijdens het varen. In de extra stille fluisterboten komt u op unieke plekken in het landschap van Giethoorn en de Weerribben, boot huren giethoorn smit. Dit type fluisterboot kent de met de boot naar ijsland tarieven? Laat u onder leiding van onze deskundige schipper meevoeren naar de mooiste plekjes van Hollands Veneti en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

In de extra stille fluisterboten komt u op unieke plekken in het landschap van Giethoorn en de Weerribben. De stuurconsole staat voor het schippersbankje achter in de boot. In de extra boot huren giethoorn smit fluisterboten komt u op unieke plekken in het landschap van Giethoorn en de Weerribben.

De snelheid is variabel te regelen door te draaien aan het handvat. In de extra stille fluisterboten komt u op unieke plekken in het landschap van Giethoorn en de Weerribben. De meeste huurboten in Giethoorn zijn voor max.

RESERVEER ONLINE

Naast reguliere bootverhuur kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde rondvaart in Giethoorn. De snelheid is variabel te regelen door te draaien aan het handvat. Een kleine greep uit onze bootverhuur arrangementen: Tevens is dit de consoleboot voorzien van rugleuningen.

Canadese kano huren in Giethoorn Deze Canadese kano heeft in vergelijking tot de kajak hogere randen en dient voortbewogen te worden met een enkelzijdige peddel, boot huren giethoorn smit. De grote attractie is in dit unieke waterdorp te ervaren vanuit een boot!

De grote attractie is in dit unieke waterdorp te ervaren vanuit een boot.

Goed om te weten:

Comments

  1. Fluisterboot met geruisloze elektromotor Gemakkelijk te besturen: Kies uit één van de bootverhuur arrangementen van Geythorn.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |