Boek de lessen van burn out

Datum van publicatie: 16.03.2018

Alles van Annegreet van Bergen. Ze schreef voor de Volkskrant en Elsevier. Marina Schriek Gefeliciteerd met je burn-out 19,

Hoofdarbeid heeft vele goede kanten en het is heel boeiend en inspirerend. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. Het boek is op een erg prettige manier geschreven. Op natuurlijke wijze minder stress met homeopathie.

Recensie s Annegreet van Bergen begon haar journalistieke carriere op de economieredactie van 'de Volkskrant' en vervolgde die bij 'Elsevier' in welk weekblad ze haar column 'Mens en Werk' publiceert.

Recensie s Annegreet van Bergen begon haar journalistieke carriere op de economieredactie van 'de Volkskrant' en vervolgde die bij 'Elsevier' in welk weekblad ze haar column 'Mens en Boek de lessen van burn out publiceert. De gevoelens van de berg die over je valt ipv deze te kunnen trotseren en te blijven beklimmen is zr treffend weergegeven. Ik heb al een account Ik ben nieuw bij BookSpot.

Maar ook dat veranderde, om beter te worden moest er iets gebeuren, maar wat en hoe? Wil je dit boekenlijstje met anderen delen?

Annegreet van Bergen

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Blij dat ik het gelezen heb. Doordat ze zelf schrijfster is weet ze precies hoe ze haar gevoelens en ervaringen op papier moet zetten. We bezorgen niet op zondag en maandag. Eenmaal geheel teruggeworpen op zichzelf nam ze het besluit op te schrijven wat haar allemaal overkwam en hoe ze zich voelde.

Ik ben nog altijd niet het toonbeeld van evenwicht, maar als ik afwijk van wat gezond is heb ik dat veel sneller in de gaten. Bij kenniswerkers en dienstverleners is het vaak ongrijpbaar, subjectief of onduidelijk.

  • Het is een zeer persoonlijk verhaal dat tegelijkertijd punten van herkenning biedt voor mensen in een vergelijkbare situatie. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
  • Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor uw reactie Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden. Sluit venster Stel een vraag Van:

Geschreven bij De lessen van burn-out. Dagdeals - Mis geen dagdeal meer. Annegreet van Bergen Uitgeverij: Vergelijkbaar Meer van deze auteur. Het opgejaagde gevoel wordt alleen maar groter. Het opgejaagde gevoel wordt alleen maar groter. Geschreven bij De lessen van burn-out.

Een persoonlijk verhaal

Vaste Klanten prijs We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. De schrijfster gaat weliswaar soms iets te kort door de bocht; zo schrijft ze "dat ze die burn-out zeker niet was tegengekomen voor haar 30e, omdat ze toen nog de veerkracht en energie van een twintiger had" of dat ze "in een lagere functie met minder verantwoordelijkheid waarschijnlijk veel meer tijd voor rust en ontspanning zou gehad hebben".

Zet op boekenlijstje Toevoegen aan: Noot 8 oktober Ik raad dit product aan.

Jeanine rated it liked it Jul 19, Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Jeanine rated it liked it Jul 19, Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Jeanine rated it liked it Jul 19, Dettie Leestafel rated it really liked it    review of another edition. Jeanine rated it liked it Jul 19, Dettie Leestafel rated it really liked it    review of another edition, boek de lessen van burn out.

Recensie(s)

Veelgestelde vragen Contact Routebeschrijving En meer Afgerond naar boven, 4 sterren. Haar lijf was helemaal leeggezogen en haar hoofd zat barstensvol geluiden die er niet zouden moeten zijn.

Lees een stuk uit 'De lessen van Burn-out'! En ik zorg dat ik rust neem. Heel leuk om te doen ook. Er is altijd wel iets te doen of iets waar je bij kunt zijn en het ontbreken van natuurlijke rustpauzes is fnuikend. Mieke Lannoey Burn-out 12. Heel leuk om te doen ook. Er is altijd wel iets te doen of iets waar je bij kunt zijn en het ontbreken van natuurlijke rustpauzes is fnuikend, boek de lessen van burn out. Heel leuk om te doen ook.

Vicieuze cirkel

Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie. Geen technisch verhaal maar een verhaal van een persoonlijke ervaring.

De komende anderhalf jaar heb ik daar nu vrij voor gemaakt.

This book is not yet featured on Listopia! Hoofdarbeid heeft vele goede kanten en het is heel boeiend en inspirerend. En over 15 jaar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |