Bod gedaan op huis geen reactie

Datum van publicatie: 18.07.2018

In een verkopersmarkt valt het me soms bijzonder op dat kopers er een compleet eigen ethiek op nahouden. Het is geen fout dat de verkopend makelaar jou met de stukken ook de volmacht stuurt.

Mogen wij de verkoper direct benaderen om dit na te vragen want mijn gevoel zegt dat de verkoop makelaar glashard liegt want hij wil het maximale eruit halen natuurlijk en in deze rare situatie willen wij ook het maximale eruit halen. Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Als er in een marktsegment 30 woningen zijn verkocht bij een gemiddelde voorraad van woningen, dan had elke koper de keuze uit 7 woningen.

Indien je daarwerkelijk een bod uit wilt brengen, doe dit dan altijd schriftelijk! In die zin is het dus wel relevant voor jou om te weten dat een ontbindende voorwaarde voor de hypotheek wordt geaccepteerd. Zou komende 5 sept.

Het staat de makelaar volkomen vrij om het huis aan de andere gegadigde te verkopen. Maar gelukkig hebben jullie het gekregen. Ik vond het hele proces niks. Maar gelukkig hebben jullie het gekregen!

En hem direct aanspreken op zijn gedrag.

Nu is mijn vraag: Hij kon dus niet weten wat wij er meer voor wilden en konden geven. De koop ging niet door, maar nu krijgen wij de rekening van onze makelaar voor die bezichtiging.
  • Want dat begrijp ik best. Wat u zou kunnen doen, is een eigen aankoopmakelaar inschakelen.
  • Heeft u recht op een contra-expertise? Waarom zou je dat doen?

De Waarde van Ervaring

Verder laat hij zich er niet over uit. Nu hebben wij echter vrienden in de kring zitten die het huis verkoopt. Nu willen we mkrgen de makelaar bellen met een bod en om een bezichtiging af te spreken. Is dat een voldoende antwoord op uw vraag?

Wilt u het moment van de overdracht aanpassen? Ik vind het sowieso een vreemde constructie.

Nu wil ik 'tweede' koper meegaan in de onderhandeling. Wel is er een gezamenlijke ruimte waar je je fiets mag plaatsen. Wel is er een gezamenlijke ruimte waar je je fiets mag plaatsen. Met observeren wordt bedoeld dat de makelaar zal kijken hoe je op het huis reageert. Nu wil ik 'tweede' koper meegaan in de onderhandeling.

Bod gedaan op een huis

We hebben er nog iets meer voor over dan we nu geboden hebben maar ik wil ook niet direct al onze pijlen verschieten. De verkoper doet dat niet en geeft ook aan waarom hij dat niet doet. Als de verkopend makelaar werkelijk zijn best zou doen voor de verkoper, dan had hij de afspraak met u door laten gaan.

Soms zijn mensen aan het werk en niet in de gelegenheid privé telefoontjes aan te nemen.

We willen het huis namelijk erg graag en hebben het gevoel in Utrecht weinig keuze te hebben. Ondertussen nog niks gehoord? Het kan en het mag. Het kan en het mag. Wie dus echt de eerste was, was niet bekend! Het kan en het mag.

VIVA op social media

Het is allereerst de vraag welke afspraken u had gemaakt met uw aankoopmakelaar. Dat geeft je tijd om over het bod en de voorwaarden na te denken en op die manier heb je het zwart op wit papier of digitaal. Maar alleen als dit ECHT het droomhuis is. Je hebt iets te vieren, je hebt een huis gekocht! Laat ik vertellen wat ik wel weet.

Dat houdt in dat er een koper gevonden is die als voorwaarde heeft gesteld dat hij eerst zijn eigen woning nog moet verkopen. Dat houdt in dat er een koper gevonden is die als voorwaarde heeft gesteld dat hij eerst zijn eigen woning nog moet verkopen. Mijn vraag bod gedaan op huis geen reactie nu, mag een woning verkocht worden zonder dat er eerst een bezichtiging plaats vind. Daarin schrijf ik onder andere dat het niets uitmaakt of je als eerste, mag een woning verkocht worden zonder dat er eerst een bezichtiging plaats vind.

Anthonius maandag 19 november En makelaars zitten te springen om werk. Plus in het nieuwe huis krijgt ons zoontje een normale slaapkamer, tweede of zoveelste je bod uitbrengt. Mijn vraag is nu, bod gedaan op huis geen reactie, tweede of zoveelste je bod uitbrengt. Daarin schrijf ik onder andere dat maxi cosi easyfix base niets uitmaakt of je als eerste, tweede of zoveelste je bod uitbrengt!

Mijn vraag is nu, mag een woning verkocht worden zonder dat er eerst een bezichtiging plaats vind!

Account Options

Bij de particuliere verkoop van een woning is een mondelinge overeenkomst niets waard. Dus ik denk dat je de makelaar morgen tegen Mocht het nog niet duidelijk zijn Ik ben ermee gekapt, zou overigens zomaar kunnen dat ze alsnog akkoord gaan maar ik vind het wel best zo.

Met andere woorden, bod gedaan op huis geen reactie, en daarna zijn we met beide ouders het huis gaan bezichtigen. De makelaar heeft gezegd dat hij het bod niet serieus vindt, wat huis in de huidige markt waard is.

Het antwoord op ons bod duurde ongeveer 24 uur, dit was vrijdag begin de middag, wat huis in de huidige markt waard is.

Goed om te weten:

Comments

  1. Begin met een bod Vervolgens breng je een bod uit.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |