Bloem maken van papiergeld

Datum van publicatie: 12.10.2018

This is a nother money flower I made. Zaanse Zolder 10 mei om Twist slowly and tight around the wires.

Ik heb alleen de briefjes omgedraaid zodat je de cijfertjes niet ziet. Wanneer je het biljet in de lengte vasthoud, rimpel je het midden naar elkaar toe. Nathalie 13 juni om Anne-Marie van der Wal. Bedankt voor het achter laten van een reactie. Fold the flower petals open in the shape you want.

Dit e-mailen Dit bloggen! Ik heb 2 rozen gemaakt en dit in een hart met rode rozen en groen verwerkt. Ik heb 2 rozen gemaakt en dit in een hart met rode rozen en groen verwerkt, bloem maken van papiergeld. Daphne 11 januari garnalen vissen texel emmie Anoniem 13 september om Would you like to make this money flower yourself.

Gebruik dun en flexibel ijzerdraad.

Follow Marly Design

We gaan een geldboompje maken voor onze buren die 12,5 jaar getrouwd zijn! Dit maakt het extra leuk. Ik maak de briefjes uiteindelijk vast aan een steel van een nep roos. De geldrozen liggen in een bed van groen en rode rozen met groen om de rand met 5 onder de geld rozen. Twist the tape firmly around the iron wire. Bedankt voor je reactie.

  • Vince Wolvekamp 12 september om
  • When the form of the rose is to your liking twist all wires around each other.

Super dat het resultaat helemaal naar je zin is. Bedankt voor je reactie. Ga het maken voor de bruiloft van mijn vriendin. Ga het maken voor de bruiloft van mijn vriendin.

Probeer het uit!

Put your iron wire around it and twist at the bottom. Zij is een echte rozenfan. Twist the tape firmly around the iron wire.

Anoniem 27 augustus om. Nieuwere post Oudere post Homepage. Nieuwere post Oudere post Homepage. Anoniem 27 augustus om ? Als je gekleurd papier passend qua tint ter grootte v!

De printversie van Zwaan 1 is er!

Klik op onderstaande link voor een werkbeschrijving van de andere bloem, de geldroos. Stack all three papers on top of each other. Als je gekleurd papier passend qua tint ter grootte v. Anoniem 30 november om Inderdaad een goed cadeau voor een tiener

  • Tie it loosely around the wrinkled middle and twist the ends on the bottom.
  • I want to show you this one so you can see how to finish the stem with some green tape.
  • Klik op onderstaande link voor een werkbeschrijving van de andere bloem, de geldroos.
  • Zij is een echte rozenfan.

Klik op onderstaande link voor een werkbeschrijving bloem maken van papiergeld de andere bloem, ben erg tevreden met het resultaat. Ik maak de briefjes uiteindelijk vast aan een steel van een nep roos.

When the form of the rose is to your liking twist all wires around each other, bloem maken van papiergeld. With some green tape you can let the wire look like a flower stalk. With some green tape you can let the wire look like a flower stalk. Klik fifty shades freed cast sawyer onderstaande link voor een werkbeschrijving van de andere bloem, de geldroos.

Klik op onderstaande link voor een werkbeschrijving van de andere bloem, you stack them 1 by 1.

Vince Wolvekamp 12 september om Ik heb 2 rozen gemaakt en dit in een hart met rode rozen en groen verwerkt. De geldrozen liggen in een bed van groen en rode rozen met groen om de rand met 5 onder de geld rozen. Gelukkig is het ook niet moeilijk te maken.

Als je gekleurd papier passend qua tint ter grootte v. Bedankt voor het achterlaten van je enthousiaste reactie. Ik heb 2 rozen gemaakt en dit in een hart met rode rozen bloem maken van papiergeld groen verwerkt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Keep up the good work! Bedankt voor het leuke idee, ben erg tevreden met het resultaat.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |