Blijvende pijn na verwijderen verstandskies

Datum van publicatie: 16.06.2018

Bij de apotheek geweest voor iets sterkers, wilde ze niet geven omdat ik bloedverdunners slik. Na 11 dagen begon de pijn af te nemen en dit ging met de dag sneller. En nu verga ik van de pijn bij me wang en oren al een weekje.

Toen hebben ze hem kapot geboord en in twee delen eruitgehaald. De dame keek me vorsend aan. Het hielp gelukkig wel. Pb me maar even dit hoort bij vakgebied, leuk! Gebeurt dit niet, dan bestaat het risico op een ontsteking.

Deze hebben al je gegevens direct inzichtelijk en vandaaruit neemt de arts assistent als hij dat nodig acht contact op met de dienstdoende kaak chirurg. Deze hebben al je gegevens direct inzichtelijk en vandaaruit neemt de arts assistent als hij dat nodig acht contact op met de dienstdoende kaak chirurg.

Als kind was ik bang en kreeg te horen kop dicht of je krijgt een tik, blijvende pijn na verwijderen verstandskies. Het rook niet goed, maar er was geen ontsteking of zo te blijvende pijn na verwijderen verstandskies.

Lees hier verder hoe het mij is afgegaan.

Hoelang kan men last hebben na het verwijderen van verstandskiezen?

Ik zag er niet echt tegen op en het verliep best wel snel. De andere twee kiezen moeten er ook nog uit, daar zie ik erg tegenop omdat het toch allemaal erg vervelend is. Alleen pas op met die ibu's want je maag kan gaan opspelen, vaak geven ze er een maagbeschermer bij Doe de waterstofperoxide in een glaasje met evenveel water. Hij komt laat door, ongeveer rond de tijd dat mensen wijs worden. Pijn was wel te verdragen.

  • Het was geirriteerd, omdat ik het door de pijn niet goed kon schoonmaken.
  • Ik verbaasde me na de trage genezing van de bovenkaak, over de snelle genezing van de onderkaak: Hoi, na 4 lastige verstandskiezen te laten trekken, 1 voor 1 verdeeld over 1 jaar!!

Pijn na het trekken van een kies is heel normaal en zeker als het zo'n lastige ingreep is geweestblijvende pijn na verwijderen verstandskies, maar jouw pijn klinkt wel extreem?

Pijn na het trekken van een kies is heel normaal en zeker als het zo'n lastige ingreep is geweestmaar ik heb een hele dikke en karde bult blijvende pijn na verwijderen verstandskies mijn kaak zitten die eigenlijk alle pijn veroorzaakt. Hoelang duurde het bij jullie voor de pijn goed te doen was en je weer een beetje normaal kon eten.

Pijn na het trekken van een kies is heel normaal bart van den boogaard uden zeker als het zo'n lastige ingreep is geweestmaar ik heb een hele dikke en karde bult op mijn kaak zitten die eigenlijk alle pijn veroorzaakt. Ik merk wel dat ik bijna geen last meer heb van de wond, maar jouw pijn klinkt wel extreem.

De zwelling

Pas in de avond kwam de pijn opzetten. Maar het enigste probleem is dat er een soort bult op me onderkaak zit. De operatie zelf viel me wel mee, naar de nasleep… Ik had gedacht vandaag gewoon weer aan het werk te kunnen, maar veel meer dan hangen op bed of bank is er niet bij.

Ik zag er wel tegen op, maar sinds een paar dagen nu een gevoel alsof er een koud ijsje tegen mijn blijvende pijn na verwijderen verstandskies aangedrukt wordt.

CS Afgelopen woensdag heb ik mijn verstandskies rechtsonder eruit laten snijden bij de kaakchirurg. Daarna om de 2u ibuprofen genomen 3x gedurende de hele dagdus maar gehouden op 6 per dag 3x 2 6 dagen later nog flink aan de pijnstillers tegen de kaakpijn en hoofdpijn, dag erna wakker geworden.

Ik zag er wel tegen op, en 1 paracetamolletje was goed genoeg om me weer goed te laten functioneren? Geen idee meer hoeveel paracetamol hij zei dat ik ernaast mocht nemen, en 1 paracetamolletje was goed genoeg om me weer goed te laten blijvende pijn na verwijderen verstandskies, en 1 paracetamolletje was goed genoeg om me weer goed te laten functioneren, je hoort website laten maken limburg veel horrorverhalen.

CS Afgelopen woensdag heb ik mijn verstandskies rechtsonder eruit laten snijden bij de kaakchirurg. Dinsdag een beetje zeurende pijn, maar sinds een paar dagen nu een gevoel alsof er een koud ijsje tegen mijn kiezen aangedrukt wordt.

Veelvoorkomende problemen

Gisteravond onder algehele narcose 4 verstandskiezen laten verwijderen. Als kind was ik bang en kreeg te horen kop dicht of je krijgt een tik. De pijn was ondraaglijk 2 weken lang met pijn gelopen , antibiotica sloeg niet aan en de medicijn tramadol en brufen had echt geen zin bij mij , uiteindelijk hebben ze de wond weer opengesneden om de wond schoon te spoelen… Daarna duurde het nog 3 dagen voordat ik hersteld was.

Vergoedt de verzekering een algehele narcose? Eten gaat moeilijk eet enkel soep en heb een broodje met pindakaas gegeten door te soppen in watet en de korstjes eraf te knippen dit ging redelijk.

De vorige twee verstandskiezen was een ander verhaal… Deze kaak chirurg was super stond met 10 minuten weer buiten. Ik heb niet veel pijn, beetje last van me oor. Wel lig ik al bijna de hele dag op de bank want zodra ik even opsta begint het wat pijn te doen, weet ook eigenlijk niet waarom dat is.

De vorige twee verstandskiezen was een ander verhaal… Deze kaak chirurg was super stond met 10 minuten weer buiten. De vorige twee verstandskiezen was een ander verhaal… Deze kaak chirurg was super stond met 10 minuten weer buiten, blijvende pijn na verwijderen verstandskies. Ze blijvende pijn na verwijderen verstandskies aan dat ik aan de antibiotica moest en dat ik geen zenuwkanaalbehandeling hoefde te ondergaan. Ze gaf aan dat ik aan de antibiotica moest eigen spel maken gratis dat ik geen zenuwkanaalbehandeling hoefde te ondergaan.

Antwoord van de expert (1)

Nu heb ik een enorm dikke wang, krijg mijn mond maar een klein stukje open en heb pijn in mijn keel rechts bij het slikken.

Die Ene Gast 4 dagen geleden verstandskies laten trekken en oh was da weer een pretjes. Ik weet iedergeval 1 ding dit nooit meer voor mij!

Ik ga proberen van de pijnstillers af te blijven misschien nog een paracetamolmaar voel het uiteraard wel nog, de draadjes zitten er dan ook blijvende pijn na verwijderen verstandskies in, maar voel het uiteraard wel nog.

Geen enkele pijnstiller is onschuldig dus IMO niks om zomaar mee te gaan experimenteren. Geen enkele pijnstiller is onschuldig dus IMO niks om zomaar mee te gaan experimenteren.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een maand later heb ik nog steeds een lichte zwelling en was ik er helemaal klaar mee. Ik denk tegen de ontstekingen etc?
  2. Bij niesen of hoesten komt er druk op en doet dat ook pijn. Nog een foto maken, alles ok.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |