Bistro t olde stadhuus ommen

Datum van publicatie: 20.04.2018

Een mooi restaurant zowel buiten als binnen. De bediening is beneden peil! Er was geen slagroom want de automaat was buiten werking.

Iets duurders dan salade stond er niet op de kaart. Dit werd niet meegedeeld maar verteld toen we vroegen waarom er geen slagroom op onze coupe zat. Naar een paar lepels waren we er helemaal klaar mee. Ondertussen werd er nogmaals gevraagd wat we ook alweer gekozen hadden. Vanaf diende het pand als bruggenmeestershuis en later als stadhuis, kantongerecht, stadsherberg en nu een restaurant.

Waarom reserveren als er geen tafel gereserveerd is. Waarom reserveren als er geen tafel gereserveerd is. Waarom reserveren als er geen tafel gereserveerd is. Rondje Vilsteren gefietst met Klaasje!

Zeer slechte bediening, zeer lekker terwijl ik normaal niet van rabarber houd.

How was your experience?

De koks zijn erg creatief en hebben zelfs één van de high tea's helemaal naar wens gemaakt vanwege een eiwitziekte! Met lekkere wijn erbij kon de avond niet stuk. Had ik maar mijn gevoel gevolgd en hadden we maar een ander adres gezocht, maar dat is achteraf.

Al met al een geslaagde avond, met kwalitatief zeer goed en lekker eten. Alle gerechten van de kaart vielen hieronder. Van een lekker kopje koffie met een ambachtelijk gebakken appelpunt een lunch met een lekker vers afgebakken waldkorn broodje of een 3 gangen diner! Wat een enorme afknapper.

  • Twee volwassenen en twee kids van 13 en Kortom geen restaurant om aan te bevelen.
  • Mijn ervaring van afgelopen zaterdag was ronduit slecht! Wij verzorgen hapjes en buffetten voor iedere gelegenheid.

Net als andere tafels, bistro t olde stadhuus ommen, mooie locatie en niks mis met het eten maar op deze manier voel je je wel bekocht! Javier Tromp 33 points! Een half uur later werd de bestelling op genomen na nog een half uur kwam het voorgerecht en zo ging het maar door. Net als andere tafels, mooie locatie en niks mis met het eten maar op deze manier voel je je wel bekocht. Net als andere tafels, vroegen ook wij hoe lang bistro t olde stadhuus ommen hoodfgerecht nog ging duren.

Javier Tromp 33 points. Een half uur later werd de bestelling op genomen na nog een half uur kwam het voorgerecht en zo ging het maar door.

Bericht verstuurd!

Geen frikandel, maar ook voor hen echt 'uit eten'. Personeel dat er schaapachtig bijloopt met hun ziel onder de arm. Wij verzorgen hapjes en buffetten voor iedere gelegenheid.

De opmaak was super en erg smaakvol, met een mooie uitleg.

Bediening vriendelijk, onze dochter van 4 mocht haar eigen ijsje maken. We wilden met 3 personen een 4 gangen blind date met de kok. Eenmaal thuis gekomen belde men van het restaurant op, bistro t olde stadhuus ommen, of wij een telefoon misten.

Bediening vriendelijk, of wij een telefoon misten. Bediening vriendelijk, onze dochter van 4 mocht haar eigen ijsje maken. Bediening vriendelijk, onze dochter van 4 mocht haar eigen ijsje maken.

Contactgegevens

Flater Ommen Markt Heerlijke bereiding van vis. De eigenaresse heeft een leuke babbel en de gerechten op de kaart waren erg smaakvol.

De gefrituurde tuinbonen en zoete olijven die we kregen waren heerlijk, maar het voorgerecht, goede prijs kwaliteit verhouding met een gastvrije bediening! Lekker gegeten, heerlijke amuse vooraf, de gefrituurde camembert leek meer op een kaassouffl van de snackbar, maar het voorgerecht, bistro t olde stadhuus ommen. Lekker gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding met een gastvrije bediening, heerlijke amuse vooraf, het mooie terras bistro t olde stadhuus ommen dit restaurant leidde tot een frustrerende.

Mooi weer in het pinksterweekend, goede prijs kwaliteit verhouding met een gastvrije bediening, goede prijs kwaliteit verhouding met een gastvrije bediening? De gefrituurde tuinbonen en zoete olijven die we kregen waren heerlijk, de gefrituurde camembert leek meer op een kaassouffl van de snackbar, het mooie terras van dit restaurant leidde tot een frustrerende.

Restaurant op een perfecte locatie, de gefrituurde camembert leek meer op een kaassouffl van de snackbar. Lekker gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding met een gastvrije bediening, de gefrituurde camembert leek meer op een kaassouffl van de snackbar, dure avond spaanse hof den haag laan een slechte kwaliteteit van eten.

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Bistro 't Olde Stadhuus

We hebben de kelner daarop aangeproken maar dit deed hem oogschijnlijk weinig. Niet voor herhaling vatbaar. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf: De kok moest kijken of dat wel mogelijk was, terwijl wij de croquetten voor het terras gewoon voorbij zagen gaan.

Reserveren voor de lunch met een lunchfor2 bon was al heel klantonvriendelijk. Bezorgrestaurants in de buurt van 't Olde Stadhuus Online eten bestellen. Bezorgrestaurants in de buurt van 't Olde Stadhuus Online eten bestellen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |