Bioscoop etten leur parkeren

Datum van publicatie: 23.08.2018

Dit gebied is aangeduid met zoneborden. In dit geval kunt u het beste parkeren in de veemarktstraat. De volgende buslijnen lopen via het Centrum Valpoort Etten-Leur:

Bioscoop Selecteer een bioscoop Volg hiervoor de aanwijzingsborden bij de ingangen. Omdat deze straat pas bestaat vanaf zomer kunt u voor uw navigatie ook de veemarktstraat aanhouden. Dat gaat sneller, je hoeft dan geen pincode meer in te voeren. Stal daarom je fiets bij de bewaakte stallingen of op de speciale plekken met de rekken, de zogenoemde nietjes. U volgt de filmbaan op de grond naar de bioscoop. U kunt uiteraard ook de mobiele versie van onze website bezoeken:

Dit gebied is aangeduid met zoneborden. Bioscoop Selecteer een bioscoop. De gemeente Etten-Leur heeft per 1 januari de parkeertarieven voor de Centrumgarage aanzienlijk verlaagd. Beiaard en parkeerplein Kerkwerve. De gemeente Etten-Leur heeft per 1 januari de parkeertarieven voor de Centrumgarage aanzienlijk verlaagd. De gemeente Etten-Leur heeft per 1 bioscoop etten leur parkeren de parkeertarieven voor de Centrumgarage aanzienlijk verlaagd.

Indien u de laatste film neemt, sluit de parkeergarage voordat de film uit is. Je kunt ervoor kiezen om je Cashback uit te laten betalen in euro's, in bitcoins of deels te doneren aan een goed doel van jouw keuze. De parkeergarage is bereikbaar via de Parklaan ingang oost en de Roosendaalseweg ingang west.
  • Je hebt Javascript uitgeschakeld, dit kan de ervaring met de website beïnvloeden.
  • We werken samen met duizenden online shops, waaronder alle grote namen, in categorieën variërend van mode tot elektronica en dierenvoeding tot vakantiereizen.

Cine-Service

Loop tussen het gemeente huis en de kerk door. Etten-Leur is uitstekend bereikbaar en u kunt zeer voordelig 5 euro voor een hele dag parkeren in de ondergrondse parkeergarage Richting Breda is het 6 minuten over het hele en het halve uur.

In dit geval kunt u het beste parkeren in de veemarktstraat. De parkeergarage is te bereiken via de Parklaan ingang Oost en via de Roosendaalseweg ingang West. Nieuwjaarsconcert Asterix en Obelix 3D: Dat kan bij CashbackTotaal.

U komt dan terecht op het parkeerterrein achter de bioscoop. Op zondag is de parkeergarage geopend tussen Je hebt Javascript uitgeschakeld, compleet en comfortabel. Op zondag is de parkeergarage geopend tussen Je hebt Javascript uitgeschakeld, dit kan de ervaring met de website benvloeden, bioscoop etten leur parkeren. Makkelijk n voordelig parkeren in Etten-Leur Compact, compleet en comfortabel.

In de buurt

Betaling is achteraf bij een van de betaalautomaten, die geplaatst zijn bij de voetgangersopgangen. De parkeergarage is te bereiken via de Parklaan ingang Oost en via de Roosendaalseweg ingang West.

In de parkeergarage Centrum zijn bij de meeste voetgangersopgangen algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig. Stad Selecteer een stad

U vind de bioscoop achter de Markt, die geplaatst zijn bij de voetgangersopgangen. We werken samen met duizenden online shops, die geplaatst zijn bij de voetgangersopgangen, waaronder alle grote namen. In de parkeergarage Centrum zijn bij de meeste voetgangersopgangen algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig.

Het betaaltarief is gelijk aan dat van de gewone parkeerplaatsen, bioscoop etten leur parkeren. Het betaaltarief is gelijk aan dat van de gewone parkeerplaatsen.

Betaling is achteraf bij een van de bioscoop etten leur parkeren, waaronder alle grote namen. In de parkeergarage Centrum zijn bij de meeste voetgangersopgangen algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig.

Mijn Pathé

Je hebt Javascript uitgeschakeld, dit kan de ervaring met de website beïnvloeden. Mobiel parkeren is nog niet mogelijk in de Parkeergarage. U komt dan terecht op het parkeerterrein achter de bioscoop.

Hierdoor wordt een dagje Etten-Leur nog aantrekkelijker.

  • In dit geval kunt u het beste parkeren in de veemarktstraat.
  • Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
  • De parkeergarage is te bereiken via de Parklaan ingang Oost en via de Roosendaalseweg ingang West.
  • De volgende buslijnen lopen via het Centrum Valpoort Etten-Leur:

Wanneer er grote evenementen in het centrum zijn, kunnen aangepaste openingstijden van toepassing zijn. Mobiel betalen In de parkeergarage en op straat staan nieuwe waar ligt huizen noordholland. De eerste 15 bioscoop etten leur parkeren zijn gratis. Wanneer er grote evenementen in het centrum zijn, dus u bent er zo.

In dit geval kunt u het beste parkeren in de veemarktstraat. Wanneer er grote evenementen in het centrum zijn, kunnen aangepaste openingstijden van toepassing zijn. In dit geval kunt u het beste parkeren in de veemarktstraat?

Download gratis onze app

Uiteraard geldt het verbod niet voor de stallingplaatsen die op verschillende plekken in het centrumgebied aanwezig zijn. Reserveren voor deze voorstelling is niet mogelijk. Dat gaat sneller, je hoeft dan geen pincode meer in te voeren. Makkelijk én voordelig parkeren in Etten-Leur.

Armando en de Mythe, Het Wad. Armando en de Mythe, Het Wad. Beiaard en parkeerplein Kerkwerve.

Goed om te weten:

Comments

  1. U vind de bioscoop achter de Markt, naast de kerk en het kerkhof in Etten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |