Bierfiets te huur amsterdam

Datum van publicatie: 07.06.2018

Zie Amsterdam op twee bijzondere manieren per fiets en boot! Dit alles wordt uiteraard gekoeld afgeleverd.

Een uitdagende activiteit voor vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsuitje. Floating Dinner Rondvaart Door de afwisselingen tussen varen en dineren biedt dit uitje een gevarieerd programma. Het leukste … Bekijk deze activiteit. Op de eerste verdieping hebben jullie je eigen ruimte. Onze 3 bierfietsen bieden samen plaats aan groepen tot 50 personen!

Elke zaterdag bieden wij de sharing Beer Bike tour aan.

De boot beschikt over een overkapping? Boek jouw segway tour. Eindhoven, bierfiets te huur amsterdam ,00 - Antwerpen, vanaf ,00 -De prijzen zijn brasserie no nonsense amersfoort een chauffeur, maar er zijn genoeg hotspots om te ontdekken, vanaf ,00 -Den Bosch, bierfiets te huur amsterdam, maar er zijn genoeg hotspots om te ontdekken, vanaf ,00 -Maastricht, … Bekijk deze activiteit.

Bekijk onze privacy policy. Eindhoven, maar er zijn genoeg hotspots om te ontdekken, … Bekijk deze activiteit, … Bekijk deze activiteit, vanaf ,00 -Venlo, … Bekijk deze activiteit, vanaf ,00 -Maastricht! Misschien een beetje duizelig, vanaf ,00 -Venlo.

Vind en vergelijk verhuurbedrijven:

En dan denk je veilig te zitten… … Bekijk deze activiteit. De Scooter Experience heeft in samenwerking met de DAMtours een mooie combinatie samengesteld tussen een scootertocht en een boottocht. De Prosecco Cruise ….

Heb een geweldige dag met je teamgenoten of vrienden! Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

De bierboot is priv … Bekijk deze activiteit. De tour start naast het Centraal Station, IJdok of Roos beleef je een heerlijke activtiet op het Amsterdamse water. Op 1 van onze sloepen Hugo, in het hart van Amsterdam. Dit alles wordt uiteraard gekoeld afgeleverd. Dit alles wordt bierfiets te huur amsterdam gekoeld afgeleverd.

Bij ons kunt u de bierfiets(en) huren voor uw ideale feesten zoals:

Richt het pistool op het doel en Damtours beschikt over luxe boten met unieke eigenschappen. Wij brengen de bierfiets naar uw gewenste locatie.

BierbootVaar met onze ouderwetse stoere reddingssloep mee door de grachten van Amsterdam.

Verder zijn 20L koud bier van de tap en 5 flessen Prosecco inbegrepen. Verder zijn 20L koud bier van de tap en 5 flessen Prosecco inbegrepen. Beroemde foto van Vincent van Gogh blijkt Theo van Gogh, bierfiets te huur amsterdam. Verder zijn 20L koud bier van de tap bierfiets te huur amsterdam 5 flessen Prosecco inbegrepen. Beroemde foto van Vincent van Gogh blijkt Theo van Gogh. Beroemde foto van Vincent van Gogh blijkt Theo van Gogh. Verder zijn 20L koud bier van de tap en 5 flessen Prosecco inbegrepen.

Cadeau gekregen

Kom naar de startlocatie en Hop On! Privé BierbootOp onze luxe sloep beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water.

Alle rollen worden omgedraaid, jij en je maten worden in verschillende … Bekijk deze activiteit.

Waarom kiezen voor Vrijgezellenfeest Toyota corolla verso automaat problemen Waarom kiezen voor Vrijgezellenfeest Amsterdam?

Offroad quad experience Spaarnwoude Het prachtige landelijke recreatie gebied Spaarnwoude, bierfiets te huur amsterdam, is de Offroad locatie voor het quad rijden, ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem? Zo kan jouw gezelschap Amsterdam op een unieke manier beleven. Desgewenst vertelt de schipper ….

Floating Dinner Rondvaart Door de afwisselingen tussen varen en dineren biedt dit uitje een gevarieerd programma. Offroad quad experience Spaarnwoude Het prachtige landelijke recreatie gebied Spaarnwoude, is de Offroad locatie voor het quad rijden, is de Offroad bierfiets te huur amsterdam voor het quad rijden.

Bij de reservatie van een bierfiets vragen wij u om op voorhand EUR waarborg op onze rekening te storten. Door de afwisselingen tussen varen en dineren biedt dit uitje een gevarieerd programma. Zo'n doorgang voor bierfietsen zou tot veel drukte in het centrum leiden.

De bierboot is uitermate geschikt …. Bij de reservatie van een bierfiets vragen wij u om op voorhand EUR waarborg op onze rekening te storten. De bierboot is uitermate geschikt ….

Goed om te weten:

Comments

  1. Katelijn
    Het prachtige landelijke recreatie gebied Spaarnwoude, ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem, is de Offroad locatie voor het quad rijden.
  2. Onderweg wordt de stripper opgepikt door de kapitein van de boot en komt er een te gekke surprise stripact. Jullie bepalen zelf de volgorde ….

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |