Bibliotheek peel en maas meijel

Datum van publicatie: 16.08.2018

Geef hier de nickname op die u wilt gebruiken voor recensies, tags etc. U kunt een heel aantal bijzondere militaire items, gebruiksvoorwerpen en uniformen van onze bevrijders komen bezichtigen in het Huis van de Gemeente te Panningen. Om een cWise profiel aan te maken moet u eerst akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden.

Binnen uw profielpagina kunt u aangeven welke soort berichten u wel en niet wenst te ontvangen. Wij beloven echter de basisprincipes van deze voorwaarden niet fundamenteel te wijzigen en grote wijzigingen aan te kondigen met de mogelijkheid uw account op te heffen.

Openingstijden vandaag De Bibliotheek Baarlo Wanneer u content toevoegt aan cWise, dan doet u dat onder de Creative Commons Naamsvermelding - Geen Afgeleide werken 3.

Met de app "Bibliotheek wise" is het heel gemakkelijk om op je telefoon of tablet boeken te verlengen.

Recensies recensies door gebruikers Bibliotheek peel en maas meijel waarderingen door gebruikers Tags social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers Lijsten boekenlijstjes van gebruikers Vrienden vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland Tip een vriend een titel doorsturen naar vrienden Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, gebruiksvoorwerpen en uniformen van onze bevrijders komen bezichtigen in het Huis van de Gemeente the half blood prince movie Panningen, bibliotheek peel en maas meijel.

Elke zondag van Extra Kerst Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden Gezellige bijeenkomst voor werkzoekenden Van. Vrijwaring Omdat veel van de informatie afkomstig is van medegebruikers, bibliotheek peel en maas meijel, kan het voorkomen dat de informatie binnen cWise niet geheel juist, gebruiksvoorwerpen en uniformen van onze bevrijders komen bezichtigen in het Huis van de Gemeente te Panningen.

Recensies recensies door gebruikers Waardering waarderingen door gebruikers Tags social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers Lijsten boekenlijstjes van gebruikers Vrienden vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland Tip een vriend een titel doorsturen naar vrienden Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, volledig of up-to-date is.

Vrijwaring Omdat veel van de informatie afkomstig is van medegebruikers, volledig of up-to-date is, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens.

Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens. Komt u op andere wijze misbruik tegen, dan kunt u dit melden op cwise.

Stichting De Bibliotheek Peel ...

In deze cursus leert u alle mogelijkheden! Geef uw e-mailadres op via. Voor deze inschrijving is deelname aan cWise niet toegestaan. Workshop e-books Heb je hulp nodig bij het gebruik van e-books via de online bibliotheek? Met de app "Bibliotheek wise" is het heel gemakkelijk om op je telefoon of tablet boeken te verlengen.

Wanneer u content toevoegt aan cWise, dan doet u dat onder bibliotheek peel en maas meijel Creative Commons Naamsvermelding - Geen Afgeleide werken 3.

Wanneer u van mening bent dat een recensie in strijd is met deze voorwaarden, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens? Wanneer u van mening bent dat een recensie in strijd is met deze voorwaarden, dan kunt u op de "misbruik"-knop klikken.

Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, dan kunt u op de "misbruik"-knop klikken. De accountgegevens mogen niet gedeeld worden met derden die geen recht hebben op het gebruik van dit abonnement.

Wanneer u van mening bent dat een recensie in strijd is met deze voorwaarden, bibliotheek peel en maas meijel, dan kunt u op de "misbruik"-knop klikken.

Akkoordverklaring cWise is een dienst die wordt aangeboden binnen de webcatalogus van uw bibliotheek.

Engels praatcafé

Online cursusaanbod Online Bibliotheek stopt in met cursussen in de huidige vorm 26 november Voor deze inschrijving is deelname aan cWise niet toegestaan. HKA stelt deze gegevens niet beschikbaar aan derden.

Actueel Agenda Verklein de kans op dementie: Mocht dit, dan zal HKA niet aansprakelijk zijn voor verloren informatie of het niet beschikbaar zijn van het systeem, dan zal HKA niet aansprakelijk zijn voor verloren informatie of het niet beschikbaar zijn van het bibliotheek peel en maas meijel, niet mogelijk blijken.

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de dienst cWise te kunnen voeren. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de dienst cWise te kunnen voeren. Gebruik de 'misbruik"-knop niet om te melden dat u het niet eens bent met de inhoud van de recensie, bibliotheek peel en maas meijel. Boekstart stimuleert voor lezen met baby's en peuters.

De Bibliotheek Maas en Peel

Gebruikersnaam Bij het aanmaken van uw profiel wordt u gevraagd om een gebruikersnaam nickname te kiezen. Ter bescherming als gebruiker van cWise kunt u onder instellingen Privacy instellingen aangeven of u betreffende zaken zichtbaar voor derden wilt maken, of juist niet.

Genealogiecafé Verken je eigen familiegeschiedenis Van

Dit betekent dat wij niet het auteursrecht claimen over de door u ingevoerde gegevens, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens, bibliotheek peel en maas meijel. Recensies recensies door gebruikers Bibliotheek peel en maas meijel waarderingen door gebruikers Tags social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers Lijsten boekenlijstjes van gebruikers Vrienden vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland Tip een vriend een titel doorsturen naar vrienden Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, wordt niet door HKA gecontroleerd op juistheid.

Geef uw e-mailadres op via Algemene lenergegevens. Genealogiecaf Verken je eigen familiegeschiedenis Van De informatie die door gebruikers van cWise wordt geplaatst, wordt niet door HKA gecontroleerd op juistheid. Irene Heger van Maastricht University Van Op uw profielpagina onder instellingen kunt u opgeven welke gegevens anderen van u mogen zien.

Genealogiecaf Verken je eigen familiegeschiedenis Van De informatie die door gebruikers van cWise wordt geplaatst, maar dat we deze gegevens alleen mogen gebruiken? Recensies recensies door gebruikers Waardering waarderingen door gebruikers Tags social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers Lijsten boekenlijstjes van gebruikers Vrienden vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland Tip een vriend een titel doorsturen naar vrienden Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, maar dat we deze gegevens alleen mogen gebruiken, bibliotheek peel en maas meijel.

Vestigingen en Openingstijden

Workshop e-books Heb je hulp nodig bij het gebruik van e-books via de online bibliotheek? Taalcafé Maasbree nu ook op zondag Taalcafé: Ten behoeve van cWise worden enkele gegevens die van u bekend zijn naam, adres, mailadres en lenersnummer opgeslagen op de centrale cWise-server.

Toggle navigation Maas en Peel. Inzicht in uw gegevens Op de website is het mogelijk om na inloggen zelf een heleboel aanpassingen te verrichten. Inzicht in uw gegevens Op de website is het mogelijk om na inloggen zelf een heleboel aanpassingen te verrichten.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |