Bedankt voor je vriendschap het afgelopen jaar

Datum van publicatie: 23.06.2018

Bedank tekst trouwen Bedankt voor jullie komst en gezelligheid, bedankt voor de mooie en liefdevolle woorden. Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Vul svp een juist telefoonnummer in.

Bedankt voor je vriendschap, ik meen het oprecht en hoop dat dit kerstcadeau verder alles zegt. Als bloemen dromen waren Die eeuwig zouden duren Dan plukte ik de allermooiste Om naar jou te sturen. Daarvoor onze grote dank. Menü Springe zum Inhalt. Er zijn nog geen bestellingen aanwezig. Bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft!

Onder de boom ligt voor jou iets moois schat, je vriendschap maakt me gelukkig en blij.

Samen naar de kerk, de nachtmis begint. Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Dus kijk eens onder de kerstboom, de nachtmis begint. Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders? Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten!

Stille nacht, heilige nacht, terwijl ik op mijn vrienden wacht. Bedankt voor alle lieve kaarten, bedankt voor de prachtige bloemen. Dus ga nu maar zitten en geniet van dit feest.
  • De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button: Ze hebben mijn dag nog mooier gemaakt.
  • Je bent mijn maatje, mijn beste vriend. In de kerststal staan de wijzen rondom het kleine kind.

Op ons onvergetelijk huwelijksfeest! Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Iemand die je door en door kent. Bedankkaartjes Home Bedankkaartjes Kaart teksten Bedankt tekst voor op je bedankkaart of bedankje Vorige 1 2 3 1 2 3 Volgende.

Zo ook weer vanavond:

Bedankt dat jullie er zijn geweest. Daarmee weet jij me altijd op te beuren! Want geloof maar, het eten is klaar, het eten is klaar! Want geloof maar, het eten is klaar, red je het bedankt voor je vriendschap het afgelopen jaar niet. Because you are so thoughtful This note is warmly sent To thank you and to let you know How much your kindness meant.

Daarmee weet jij me altijd op te beuren.

Ons is zoveel liefde en steun gegeven, het geeft ons moed om verder te leven. Een warme handdruk en een arm om je heen, Dat is alles wat je nodig hebt om te weten: Bestel vandaag je eerste kaart! Bedankt voor jullie komst en gezelligheid, bedankt voor de mooie en liefdevolle woorden.

BFF, lees ik op je facebook en jas met bril in capuchon verwijst naar mij. Ik kijk in je oogjes Mijn hartje klopt blij Dat is het wonder In jou en in mij. Wij hebben samen met jullie genoten van deze prachtige dag. Ik kijk in je oogjes Mijn hartje klopt blij Dat is het wonder In jou en in mij. Ik kijk in je oogjes Mijn hartje klopt blij Dat is het wonder In jou en in mij.

Dank aan allen die er waren. Bedankt lieve mensen voor jullie aanwezigheid echte vriendschap is wat een mens verblijdt. Jij weet altijd precies….

  • Dank je voor onze echte vriendschap, toen ik dacht dat niemand mij begreep.
  • Heel veel dank voor jullie aandeel tijdens ons jarig huwelijksfeest.
  • Er zijn nog geen bestellingen aanwezig.
  • Oude bekenden weer gezien, onder 't genot van een biertje, misschien.

Die er altijd voor je is, Je altijd steunt. Selecteert een van jouw bestellingen om deze mee te sturen in het contact formulier. Selecteert een van jouw bestellingen om deze bedankt voor je vriendschap het afgelopen jaar te sturen in het contact formulier.

Die er altijd voor je is, Je altijd steunt. Selecteert een van jouw bestellingen om deze mee te sturen in het contact formulier. Komen jullie snel weer eens langs. Rudolf the red nosed reindeer klinkt op de achtergrond.

Veel liefs van NAAM. Bedankt voor jullie belangstelling, attenties en aanwezigheid! We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten!

En soms gaat het om die ne, die jou even aandacht gaf … Ja, die jou even aandacht gaf … Ja. De blijken van medeleven na het overlijden van NAAM waren ontroerend.

En soms gaat het om die ne, echte vriendschap reikt nog steeds van de wieg tot aan het graf … Maria Risten-Brouwer, echte vriendschap reikt nog steeds van de wieg tot aan het graf … Maria Risten-Brouwer.

Goed om te weten:

Comments

  1. Charissa
    Alvast bedankt, namens de ontvanger van uw bedankt gedichtje! Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |