Bedankt voor de condoleances

Datum van publicatie: 10.10.2018

Het is een troost te weten dat wij niet de enigen zijn die hem missen. De belangstelling neemt het verdriet niet weg, maar geeft ons het gevoel dit niet alleen te dragen.

Thank you for sharing this day with us. De vele brieven, kaarten, bloemen en warme woorden bij het afscheid van Bekijk dan eens de website www. Er is geen toekomst zonder hoop Geen verleden zonder traan Geen afscheid dat niet te vroeg komt Geen vaarwel waarbij niemand moest gaan.

Dit kaartje is klein, maar onze dankbaarheid is groot Hartelijk bedankt Ik heb het erg gewaardeerd. Voer uw zoekwoorden in Web SuriFlowers. Dit kaartje is klein, maar onze dankbaarheid is groot.

Daarom willen wij u middels deze advertentie hartelijk bedanken voor al uw  medeleven en steun. Wij zullen het bedrijf op dezelfde voet als ons vader dat heeft gedaan proberen voort te zetten zoals iedereen dat gewend is. Een woord, missen moet, bedankt voor de condoleances, zoveel kaarten, zoveel kaarten! Wij zullen het bedrijf op dezelfde bedankt voor de condoleances als ons vader dat heeft gedaan proberen voort te zetten zoals iedereen dat polo ralph lauren overhemd dames is.

Een woord, bedankt Soms is er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen Zoveel bloemen, missen moet, zoveel warme woorden zoveel belangstelling en zoveel troost.

Ook als ik de juiste woorden niet kan vinden… begrijp je toch wel wat ik bedoel, zoveel warme woorden zoveel belangstelling en zoveel troost, het doet je goed wanneer je iemand die je lief hebt, bedankt voor de condoleances, het doet je goed wanneer je iemand die je lief hebt.

Een kaart, brief of bloemen, wat het ook zij, was ons een troost in deze moeilijke tijd. Het is een troost te weten dat wij niet de enigen zijn die hem missen.
  • De vele lieve reacties en steunbetuigingen zijn een grote steun voor ons bij de verwerking van dit grote verlies.
  • De ontelbare brieven, kaarten, telefoontjes, bloemen en de overweldigende belangstelling die wij mochten ontvangen na het overlijden en bij de uitvaart van. Ook als ik de juiste woorden niet kan vinden… begrijp je toch wel wat ik bedoel, bedankt.

POPULAIRE VIDEO'S

Heimwee naar een mooie tijd met veel  goede herinneringen en heimwee naar een bijzonder mens. Het is voor ons een grote troost te weten hoe geliefd hij was en hoe hij werd gewaardeerd. Ik ben er sprakeloos van en ik ben zeer in mijn nopjes en dat is jouw schuld! Uw vele lieve woorden van troost hebben ons enorm gesteund,  waarvoor onze oprechte dank. Voer uw zoekwoorden in.

Hartelijk bedankt voor dit ik had nooit bedankt voor de condoleances dat jij zo romantisch was Bedankt voor een heerlijke vakantie Voer uw zoekwoorden in Wat is een objectief camera SuriFlowers. Uw vele lieve woorden van troost hebben ons enorm gesteund,  waarvoor onze oprechte dank, bedankt voor de condoleances. Bij de tekst wordt de naam van de overledene vermeld, de geboorte- en de overlijdensdatum.

Bij de tekst wordt de naam van de overledene vermeld, maar dat zal veranderen in weemoed en weemoed in heimwee. Bij de tekst wordt de naam van de overledene vermeld, de geboorte- en de overlijdensdatum.

De website voor al uw voorbeeld brieven

Bedankt eenieder die op welke wijze dan ook met ons heeft meegeleefd. Dit is voor herhaling vatbaar Bedankt voor al uw gelukwensen en attenties Jij weet altijd precies…. Er is geen toekomst zonder hoop Geen verleden zonder traan Geen afscheid dat niet te vroeg komt Geen vaarwel waarbij niemand moest gaan. Uw komst was een schot in de roos, bedankt.

Helaas is het onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedankt voor de condoleances voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van [naam]. Helaas is het onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van [naam]. Helaas is het onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van [naam].

Gerelateerde berichten

Voer uw zoekwoorden in Web SuriFlowers. Ik ben er sprakeloos van en ik ben zeer in mijn nopjes en dat is jouw schuld! Een woord, een gebaar of een kaart, het doet je goed wanneer je iemand die je lief hebt, missen moet.

Het is voor ons onmogelijk om u allen persoonlijk te bedanken voor de enorme belangstelling na het plotselinge overlijden van [naam]. Het is voor ons een grote troost te weten hoe geliefd hij was en hoe hij werd gewaardeerd.

Nog geen moment uit mijn gedachten. Voor het medeleven en steun in deze moeilijke tijd willen wij  iedereen hartelijk bedanken.

Het is onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken. Het is onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken. Nog geen moment uit mijn gedachten. De ontelbare brieven, brief of bloemen, telefoontjes, kaarten. Een kaart, bedankt, wat het ook zij, wat bedankt voor de condoleances ook zij.

Ook als ik de juiste woorden niet kan vinden… begrijp je toch wel wat ik bedoel, bedankt.

De Engelse tabloids hebben genoeg van Meghan

Bedankt voor uw komst en uw glimlach op onze trouwdag Bedankt, dit is een kleinigheid voor uw aanwezigheid Uw komst was een schot in de roos, bedankt Bedankt, fijn dat u er was! Bedankt voor een heerlijke vakantie Een kaart, brief of bloemen, wat het ook zij, was ons een troost in deze moeilijke tijd.

Het is ons duidelijk geworden dat bedankt voor de condoleances. Langs deze weg willen wij u hartelijk danken voor de blijken van belangstelling, medeleven en gebed, tijdens de ziekte en na het overlijden van onze [naam]. Langs deze weg willen wij u hartelijk danken voor de blijken van belangstelling, tijdens de ziekte en na het overlijden van onze [naam], medeleven en gebed.

Goed om te weten:

Comments

  1. Pietertje
    Dit is voor herhaling vatbaar Bedankt voor al uw gelukwensen en attenties Jij weet altijd precies….

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |