Bed en breakfast amersfoort te koop

Datum van publicatie: 10.10.2018

Het originele huis is ongeveer m2. Geïnteresseerd in deze bijzondere Bed and Breakfast in Limburg?

Attractiepark Toverland ligt slechts 10 minuten verder. Colofon Copyright Bedandbreakfastboeken. U bereikt de Herenboerderij via een eigen lange oprijlaan met houten poort en beukenhaag. Als je voor het huis op de fiets stapt en de weg in westelijke richting volgt, sta je met een half uurtje op het schone strand van Sint Maartenszee.

Geïnteresseerd in deze bijzondere Bed and Breakfast in Limburg? Ruime hal, bijkeuken, op de eerste verdieping twee zeer ruime slaapkamers en grote inloopkast, de CV- ruimte welke door zijn afmetingen meer dan geschikt is om daar een tweede badkamer te realiseren.

Voorts beschikt het object over een grote dubbele garage met opslagruime en zaagmachine en achter het huis nog over een aparte grote schuur die volop opslagruimte biedt. Stolpboederij met grote woning en meerdere kamers.

Voor meer informatie kijk op www. De grootste van deze kamers is eenvoudig om te vormen tot een tweede studio met eigen badkamer, workshops. Een grote loods, tollet en keukenblok, etc, bed en breakfast amersfoort te koop. De grootste van deze kamers is eenvoudig om te vormen tot een tweede studio met eigen badkamer, workshops.

De directe nabijheid van o. Grote steden als Utrecht, Nijmegen en Arnhem liggen binnen een straal van 35 km. Bovendien zijn we zo daardoor niet seizoensafhankelijk en hebben een mooi stijgend bedrijfsresultaat.

Voor meer informatie mailt u naar bb-middelburg zeelandnet. Het prive gedeelte bestaat uit entree, keuken en 2 ruime woonkamers met tussenliggende openhaard. En een werkplaats met verdieping met daarin kantoorruimte en een atelier. Geïnteresseerd in deze bijzondere Bed en Breakfast in Midwolda Groningen? Verder vier slaapkamers en twee badkamers.

  • Interesse in dit object?
  • De toenmalige weilanden hebben we laten voorzien van drainage en doen nu dienst als sportveld en minicamping. Hier bevindt zich ook de toegang tot de wijn kelder met een stahoogte van 1.

Colofon Copyright Bedandbreakfastboeken. Of stuur ons een bericht het menselijk lichaam organen oefeningen e-mail. Daarnaast beschikken we over een minicamping 15 plaatsen waarvan 6 camperplaatsen waar we tot dusver nog weinig marketing voor hebben verricht, bed en breakfast amersfoort te koop.

Daarnaast beschikken we over een minicamping 15 plaatsen waarvan 6 camperplaatsen waar we tot dusver nog weinig marketing voor hebben verricht. Daarnaast beschikken we over een minicamping 15 plaatsen waarvan 6 camperplaatsen waar we tot dusver nog weinig marketing voor hebben verricht. Colofon Copyright Bedandbreakfastboeken.

Meer over dit pand in Nederland

Het huis is met een kleine aanpassing in twee delen te splitsen. De buurtbus rijdt langs en gaat naar omliggende dorpen en treinstation. Het pand heeft twee zeer royale en luxe badkamers en drie toiletten.

De bungalow ligt buiten het zgn. De eigenaren kunt u rechtstreeks bereiken via onderstaande gegevens:? Sinds is naast het landhuis met prachtige tuin en moestuin met  o.

De bungalow ligt buiten het zgn. De eigenaren kunt u rechtstreeks bereiken via onderstaande gegevens:.

Bed and Breakfast overnemen: voordelen bestaande B&B kopen.

Dit alles is omgeven met een grote, weelderig groene tuin en voorzien van eigen parkeergelegenheid en veel privacy. Aangeboden als Bed en Breakfast zal dit ongetwijfeld nog hoger worden. Deze ruime woning is een vakantiehuis aan de rand van Exloo in Drenthe en staat te koop. Bed and Breakfast overnemen: Aan de achterkant van deze woning is een ruime serre met uitzicht over de tuin, vijver en moestuin.

Bekijk onderaan de pagina onze voordelige tarieven. Raadhuisstraatbadkamer en zolder. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, BE Dirkshorn. Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen. Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen, bed en breakfast amersfoort te koop. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en zolder.

Raadhuisstraatbadkamer en zolder. Bekijk onderaan de pagina onze voordelige tarieven!

Bed and Breakfast kopen of verkopen?

Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen? Bent u geïnteresseerd in het kopen van deze Bed and Breakfast in Zuid-Limburg, neemt u dan contact op via tel.

Te koop in de dorpskern van het Noord-Hollandse Dirkshorn:

Naast de brug is een aanlegsteiger voor een boot gemaakt. Veel opbergruimte ook boven de garage. Naast de brug is een aanlegsteiger voor een boot gemaakt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op de verdieping is een aparte woning waar een vaste huurder bij de gemeente ingeschreven in woont. Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen?
  2. Daniëlle
    Openbaar vervoer binnen 10 minuten loopafstand trein en bus Grote ruime living met open haard en openslaande deuren naar het verwarmde terras op het zuiden.
  3. Informatie opvragen kan via john johnclemens.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |