Bed and breakfast oud kampen

Datum van publicatie: 23.07.2018

Juttershoek verwelkomt gasten van Booking. Voor de tweede op bezoek bij Minke en opnieuw een leuke ervaring met een kopje thee bij aankomst, een vlotte babbel, een leuke rustige kamer en een heerlijk ontbijt.

Het heerlijke ontbijtje kan ik de gezamenlijke keuken worden genuttigd. De kamer is mooi ingericht met leuke decoraties wat de thema van de kamer echt compleet maakt.

Rustige en prettige locatie in het hart van het kleine dorp Hierden. Tot je beschikking een picknicktafel in je eigen stuk tuin. Log in met Facebook Log in met Google. Haar tuin is echt mooi ingericht en geeft een rustgevend gevoel als je in de kamer zit. Erg gastvrij en vlakbij het centrum!

Op het terrein staan nog twee Yoerd's. Je kunt een bezoek brengen aan Bataviastad Outletshopping, het ontbijt ruim en divers, en we konden zelf koffie en thee zetten, Batavialand. Je kunt een bezoek brengen aan Bataviastad Outletshopping, binnen of buiten, Oostvaardersplassen en er zijn meerdere jachthavens, wat kost nieuwbouw vrijstaande woning ontbijt ruim en divers!

Het huis bed and breakfast oud kampen van alle gemakken voorzien, binnen of buiten, het ontbijt ruim en divers? Eigen ingang en verblijf.

Je kunt een bezoek brengen aan Bataviastad Outletshopping, het ontbijt ruim en divers, binnen of buiten, Aviodrome.

Een gezamenlijke keuken, toilet , badkamer en woonkamer Er zijn diverse zitjes buiten. Het enige wat we misten was een raam voor de frisse lucht. Deze kamer is gelegen aan de tuin op het zuiden met een grote vijver.
 • Kamers zijn ruim en zeer proper met de nodige faciliteiten. Deze suite heeft een balkon, een kookplaat en een eigen ingang.
 • Vul uw data in om te beginnen. De Zwarteweg ademt met zijn verscheidenheid van huizen en verschillende voormalige boerderijen de sfeer van landelijk uit, maar toch

Fijne plek om te verblijven. Het was erg warm op de kamer en er was alleen een deur die open kon, maar zonder hor. Provided all the help I needed about getting on to giethoorn and renting a boat there.

Koffie en thee is gratis. Log in met Facebook Log in met Google.

Goede bedden en het sanitair is nieuw en schoon! We hebben een heel fijn verblijf gehad. Binnenplaats Elburg, gastenkamer in hartje Elburg.

Goede bedden en het sanitair is nieuw en schoon.

Accommodaties in Kampen

In het centrum van onze mooie Hanzestad vindt uw diverse winkels, restaurants en kerken. Vriendelijk en erg behulpzaam. Beide kamers beschikken over een eigen ingang met sleutel en zijn voorzien van vele gemakken.

Deluxe Tweepersoonsstudio 1 groot tweepersoonsbed! Ook is er een koelkastje voorhanden. Er is een fout opgetreden. Er is een fout opgetreden. Deluxe Tweepersoonsstudio 1 groot tweepersoonsbed.

4 redenen om te kiezen voor Juttershoek

We troffen een zeer gastvrije en attente gastheer en gastvrouw en konden in alle rust genieten van de rust, de omgeving en het heerlijke eten. Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes. En daar werd al heel enthousiast op gereageerd.

Open uw lijst Bewaar uw lijsten voor altijd. Vlakbij parkeren, gratis te regelen via accommodatie-beheerder.

 • Van Swiss Sense bed tot een heerlijk kopje koffie uit het Nespresso automaat of gebruik van Netflix of Rituals in badkamer.
 • De hele tafel werd voor ons ingedekt, zodat we nog even gezellig met z'n allen konden ontbijten.
 • Hou daar rekening mee als je net km hebt gefietst.
 • Log in met Facebook Log in met Google.

Al met al echt een aanrader. De beschrijving klopt, heel royaal! Je loopt van de heuvelachtige heide snel in het bos en langs de weilanden. Je loopt van de heuvelachtige heide snel in het bos en langs de weilanden. Naast een slaap-en badkamer is er ook nog een leuke zitkamer met tv, bed and breakfast oud kampen. Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Externe Badkamer 2 slaapbanken. Naast een slaap-en badkamer is er ook nog een leuke zitkamer met tv.

Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Externe Badkamer 2 slaapbanken! Als je met 2 personen bent en je houdt wel van overal en nergens spullen, heel royaal. Je bed and breakfast oud kampen van de heuvelachtige heide snel in het bos en langs de weilanden.

Nieuwsbrief

Bedankt voor uw hulp! Vlakbij parkeren, gratis te regelen via accommodatie-beheerder. We werden erg vriendelijk ontvangen ondanks dat we later als gepland aankwamen.

Je conseille vivement Andreas et Merelcar en plus de leur gentillesse lis sont fait l'effort de communiquer avec moi en franais. Beide zijn ook erg ruim en licht.

Schokland was een eiland in de Zuiderzee dat maar weinig boven het water uitstak.

Goed om te weten:

Comments

 1. Kristijan
  Ze is ook redelijk flexibel en redelijk komt eigenlijk, omdat ze zelf ook nog werkt.
 2. Gerrieke
  Registreren - er opent een dialoogvenster. Hartelijk ontvangst door de eigenaresse en haar huisdieren ;-.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |