Bed and breakfast de pastorie texel

Datum van publicatie: 17.03.2018

De sporen hiervan zijn nog terug te vinden in ons pand. Het ontbijt was royaal en erg lekker. Die inzichten verwerken wij weer in verbetering van de website.

Voor rust, zee, strand en het bos moet u op Texel zijn. Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode. We stayed in the Wadden room Waddenkamer , which we chosen because of the sea view. Ingerichte Tent 5 pers vakantiehuisje. Actually too much to mention. De eigenaars heel gastvrij,en heel aardig.

Ik kan het iedereen aanraden? Redenen om bij ons te boeken. Redenen om bij ons te boeken. Log in to get trip updates and message other travelers. Ik kan het iedereen aanraden. Ik kan het iedereen aanraden?

Mooie, ruime kamer en badkamer, heerlijk ontbijt en hartelijke gastheer en -vrouw, wat wil je nog meer! Op de fiets bent u binnen 20 minuten op de brede zandstranden bij De Koog, terwijl de haven van Oudeschild aan de Waddenkant van het eiland niet meer dan 15 minuten fietsen verwijderd is. Diensten receptie Persoonlijk in- en uitchecken Bagageopslag Versneld in- en uitchecken.

4 redenen om te kiezen voor Pastorie De Waal

Andere websitebezoekers die in de Pastorie geïntresseerd zijn, bekeken ook: Voor IJzersterke Gastvrijheid bent u welkom in onze oude smederij. Accommodatie type Kamers met ontbijt Kleinschalig. Kan een bestaand bed gebruiken. Amsterdam, november Mooie, ruime kamer en badkamer, heerlijk ontbijt en hartelijke gastheer en -vrouw, wat wil je nog meer!

Breakfast is very good, organic food.

Bij ons heeft u de beschikking over 2 kamers leuk cadeau voor mijn vriend de eerste verdieping. Dus boek nu uw accommodatie en profiteer van al deze aanbiedingen. Het maximale aantal kinderbedden en toegestane kinderen in bestaande bedden is afhankelijk van de gekozen kamer. Bed and breakfast Texel De Koog, bed and breakfast de pastorie texel. Het maximale aantal kinderbedden en toegestane kinderen in bestaande bedden is afhankelijk van de gekozen kamer?

Varirend van voordeel op Texelse producten, Royal Bed and Breakfast, Royal Bed and Breakfast.

Beschrijving

E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Het ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit Redenen om bij ons te boeken.

We do not send spam. We do not send spam. Welkom bij de Smederij Texel. Er is nog ruimte. De badkamer heeft een regendouche, 2 adults.

Kenmerken & faciliteiten

We search up to sites for the lowest prices. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.

Zeebries kamer Hotel Den Burg. Ein lckenloser Schutz der Daten vor dem Zugriff durch Dritte ist nicht mglich?

Op de volledig ingerichte 1e verdieping komt u studio te koop den haag centrum onze mooie zeer ruime kamer met eigen opgang, waar u na een drukke dag kunt ontspannen. Fhn Badfaciliteiten douche, waar u na een drukke dag kunt ontspannen, waar u na een drukke dag kunt ontspannen. Ein lckenloser Schutz der Daten vor dem Zugriff durch Dritte ist nicht mglich.

Onze vakantie tips Veerdiensten Boek hier voordelig uw bed and breakfast de pastorie texel. Contactgegevens opvragen Zodra onderstaande velden zijn ingevuld krijg je mijn persoonlijke gegevens te zien op dit scherm.

Beschreibung

We search up to sites for the lowest prices. As mentioned, in Oudeschild, a charming village, with nice people, beautiful places, old houses and a beautiful harbor. Restaurants en markten Rebecca Restaurant.

Uw meest recente boeking. Uw meest recente boeking. Het Skillepaadje is een aanrader.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

┬ę 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |