Babydeken haken voor beginners

Datum van publicatie: 08.07.2018

Nederlands haakpatroon van Veritas. Trek de haaknaald uit de lus en knip je draad af op 15 cm van het werk.

Een haakpatroon voor de Sunburst granny en het hele dekentje. Bekende babydekentje "Call the Midwife". Haal het werk uit tot een steek voor de fout. Zelf iets maken voor een pasgeboren baby is altijd een feestje. Voor je eigen baby, maar ook erg leuk als origineel kraamcadeau.

Veel haak- en welke maat haaknaald je nodig hebt. Ga op dezelfde manier verder tot je bij je beginpunt uitkomt. Veel haak- brei-en naaiproducten.

De derde ronde bouwt het vierkant nog verder uit. De dikte van het garen bepaalt hoe groot je babydeken haken voor beginners zijn, brei-en naaiproducten, brei-en naaiproducten.

Nederlands Een opengewerkt dekentje met ruiten. Maar je kunt ook eenvoudig een deken maken die in feite één grote Granny Square is.

Page content

Het haken van een babydeken is kleiner, goedkoper en minder tijdslurpend. Steek een haaknaald bovenin een steek aan het eind van je dekentje. Voor een simpele rand keer je je werk zo dat de goede kant voor je ligt, en dan draai je het 90 graden. Steek de naald door de onderkant van een aantal steken ongeveer 5 cm.

Je steken gaan los.

  • Nederlands Gehaakt dekentje met een vintage look.
  • Haak vasten langs de hele kant van je werk tot je bij de volgende hoek komt, maak 2 vasten in die hoek.

Freppi Gratis Haakpatronen Babydekentjes Haak ook een warm babydekentje. Het is verstandig om af en toe even te stoppen en je werk te controleren. Dus als je 7 cm franje wilt hebben zoek je iets dat 7 cm breed is. Haken babydeken haken voor beginners je huis.

Trek de haaknaald eruit en trek de losse einden van je draden door de lus. Freppi Gratis Haakpatronen Babydekentjes Haak ook een warm babydekentje.

Gehaakte babydekens

Een babydekentje haken 6 methoden: Hij wordt niet in heen-en-weergaande toeren maar in rondes gehaakt. Dus als je 7 cm franje wilt hebben zoek je iets dat 7 cm breed is.

Steek de naald door de onderkant van een paar steken, ongeveer 5 cm. Als beginner wel ooit lang geleden gehaakt heb ik twee vragen. Boekje van Claire Boeter. Boekje van Claire Boeter. Babydeken haken Haak een mooi babydekentje met een van deze gratis haakpatronen.

Article content

Begin van dit jaar had ik me aangesloten bij de C crochet AL along Facebookgroep waarbij je iedere week een nieuw patroontje krijgt om te haken.

Dan kun je een rand maken, je draad afknippen en de losse eindjes wegwerken. Steek je haaknaald in het lusje van die steek en haak vanaf dat punt weer verder.

Begin met de tweede steek vanaf de haaknaald, maak vasten in alle steken van de basisketting.

Flower Baby BLanket Bron:. Flower Baby BLanket Bron: ? Haak nu vasten met kleur B tot je weer bij het eind babydeken haken voor beginners de ronde bent. Flower Baby BLanket Bron:. Haak nu vasten met kleur B tot je weer bij het eind van de ronde bent.

Sla het garen van achter naar voren over de haaknaald; dit heet omslag o. Flower Baby BLanket Stroomstoring bergen op zoom.

Om de beginronde van een Granny Square te haken, moet je midden in de ring haken in plaats van in de steken. Begin je deken met een basisketting. Haakpatroon baby dekentje Vrolijk gehaakte baby deken van Karin aan de haak.

Trek je naald uit zijn lusje en trek voorzichtig aan het garen. Trek je naald uit zijn lusje en trek voorzichtig aan het garen. Trek je naald uit zijn lusje en trek voorzichtig aan het garen. Trek je naald uit zijn lusje en trek voorzichtig aan het garen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een ketting haak je door een serie lossen l achter elkaar te haken. Made by Do Taal:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |