Baby born interactief bad

Datum van publicatie: 19.04.2018

Gerber 23 juli Ik raad dit product aan. Daniel66 Zulte 13 januari Ik raad dit product aan. Er wordt veel mee gespeeld.

Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Leuk ontwerp. ErikPeeters 3 juni Beste Richard Sonnemans Ik lees wellicht deze vraag te laat, maar het klopt inderdaad dat het badje 35 a 39 euro koste toen ik het bij bol. Tegenwoordig is er voor elke fase van jouw kindje een pop. Dus eerst de pop en dan het bad. Mirelle82 Rotterdam 8 maart

Prima artikel, onze dochter heeft er veel baby born interactief bad van. Mijn dochter is er helemaal weg van en kan de pop niet laten liggen Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten!

Klopt dit want dan kunnen we dit beter elders halen. Prima artikel, Elke pop welke in bad kan. Leuk badje, onze dochter heeft er veel speelplezier van!

Prima artikel, Elke pop welke in bad kan.

Bestaan er echt kinderen die in bad gaan niet leuk vinden? Over de verzorging van BABY born is ook nagedacht, zo zijn er kleertjes, poppenwagens en poppenmeubeltjes.

Wordt graag mee gespeeld. Kleine onderdelen Moeilijk te gebruiken. Heel erg leuk en direct geaccepteerd door onze kleindochter.

ShirleyW Maastricht 5 december Ik raad dit product aan. Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 40,8 x 26,6 x 22,4 cm lxbxh. Maar het blijft een badje, dus de mogelijkheden zijn wat beperkt. Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 40,8 x 26,6 x 22,4 cm lxbxh. Beste wampieton, dus de mogelijkheden zijn wat beperkt, dus de mogelijkheden zijn wat beperkt. Breng me op de hoogte Op baby born interactief bad.

Productbeschrijving

Maakt het in bad gaan van de kinderen extra leuk. Bestaan er echt kinderen die in bad gaan niet leuk vinden? BABY born Interactief bad met eendje!

TriForceS Lelystad 16 januari Ik raad dit product aan. TriForceS Lelystad 16 januari Ik raad dit product aan. TriForceS Lelystad 16 januari Ik raad dit product aan! Jouw BABY born kan zichzelf heerlijk vermaken in dit badje, samen met het meegeleverde badeendje.

Meer weten over?

AWFJ 17 april Ik raad dit product aan. Het is een leuk leuk badje voor kinderen die veel met popen spelen! Nu kost dit bad 20 EURO meer als de adviesprijs.

Mijn zusje van 7 vind het helemaal geweldig. Vind het echte zonde van mn geld. Omapietje 11 december Ik raad dit product aan. Leuk badje, met muziek. Vind het echte zonde van mn geld. Vind het echte zonde van mn geld, baby born interactief bad. Mijn zusje van 7 vind het helemaal geweldig. AnneliesLej 7 augustus Ik raad dit product aan.

Een ontzettend leuk speel item voor de kleine poppenmoeder. Badje ziet er erg leuk uit. Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind.

Mijn dochter vindt het wel baby born interactief bad leuk, maar om het nu elke keer met echt water en zeep te vullen, maar om het nu elke keer met echt water en zeep te vullen. TriForceS Lelystad 16 januari Ik raad dit product aan. Speeleigenschappen Met geluid Ja.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het bad is erg klein, het eendje kukelt voorover in plaats van goed drijven en de doucheslang kan ongeveer 2 cm uitgetrokken worden.
  2. Dit badje is ook voorzien van een waterpomp waardoor de douchekop echt werkt.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |