Avi films afspelen op ipad

Datum van publicatie: 23.06.2018

Bij filmbestanden met surround geluid via AC3 kan deze app het geluid niet afspelen. De app voldoet ook aan alle kwaliteitsvereisten om AC3 af te spelen.

Zo wis je je smartphone of tablet. Binnen enkele seconden, kan dit programma elke video naar een geschikt MP4-bestand converteren. Daarna de film in iTunes en syncen! Download het om het zelf te proberen. De iPad 2 is sterk verbeterd ten opzichte van de eerste. Om er zeker van te zijn dat je wel al je films en series kunt afspelen, heb je de Pro-versie nodig.

Het overzetten van ondertitels naar je iPad werkt hetzelfde als het overzetten van de films waar ze bij horen. Oorspronkelijk geplaatst door Bhola mp4 is toch video formaat. Binnen enkele seconden, kan dit programma elke video naar een geschikt MP4-bestand converteren. Als je avi films afspelen op ipad opslagruimte hebt, kan dit programma elke video naar een geschikt MP4-bestand converteren.

Als je genoeg opslagruimte hebt, kan dit programma elke video naar een geschikt MP4-bestand converteren.

Je hoeft geen bestanden te converteren en is één van de weinige apps die voldoet aan de nieuwste eisen van Apple voor het afspelen van AC3 gecodeerde video's. Het is een online toepassing welke gratis is en geen andere vereisten heeft. Beste mede iPad fans, Hoe kan ik.
  • Zorg er dan voor dat je iPad op hetzelfde netwerk zit als je pc waarop je films staan. Of kun je ze niet afspelen?
  • Smartphone en tablet opladen op reis.

Films kijken op iPad, iPhone en Ipod Touch: favoriete apps

Na conversie bestand toevoegen in iTunes en dan syncen. Bij filmbestanden met surround geluid via AC3 kan deze app het geluid niet afspelen. Gelukkig kunt u een professionele video-omzetter gebruiken om uw MP4-bestanden eenvoudig te converteren naar een compatibel formaat voor iPad. VLC Player is de enige volledig gratis app in dit rijtje waarmee je al je films en series op je iPad kunt zetten.

Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Een echte aanrader is VLC speelt bij mij echt alles!

Inloggen Maak gratis kennis! Daarna de film in iTunes en syncen. Daarna de film in iTunes en syncen. Inloggen Maak gratis kennis. Tablets De beste Vergelijker Koopadvies Gebruikstips.

Schermafbeeldingen

In dit artikel kom je alles te weten over de iPad. Als u dit probleem ook heeft, kunt u gebruik maken van de volgende instructies. Voor het importeren van films hoef je echter niets te betalen.

Nep leren jasje met studs opties heb je dan om films te kijken op je iPad.

Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Maar hoe zet je die films dan op je Ipad. Movado Ik heb geen iPhone   Windows. Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Avi films afspelen op ipad hoe zet je die films dan op je Ipad. Nachtmodus op je tablet: Eredivisie op de iPad kijken.

Beschrijving

Voer een geldig emailadres in! Als uw MP4-video niet overeenstemt met bovenstaande specificaties, zult u er zonder twijfel niet in slagen MP4 naar de iPad over te brengen, laat staan te genieten van MP4-bestanden op uw iPad. Voor het importeren van films hoef je echter niets te betalen. Gesponsorde links verdwijnt na registratie.

Eén van de apps waarbij je geen last hebt van bovenstaande problemen, is PlayerXtreme Media Player.

Ze komen dan gelijk ook in je iTunes bibliotheek terecht. Voer uw naam in. Laat de strijd beginnen. Wacht even tot het proces is voltooid? Tot nu toe is het mij nog niet gelukt nee. Bijvoorbeeld, als uw apparaat een iPad mini is, als uw apparaat een iPad mini is. Ze komen dan gelijk ook in je iTunes bibliotheek terecht, avi films afspelen op ipad.

Direct importeren vanuit iTunes

Deze app werkt minstens net zo goed als PlayerXtreme, op 1 punt na. BB code is Aan. Reparatie van je tablet. Wil je op de hoogte blijven van het laatste computernieuws en tips ontvangen?

IPad 2 van Apple De iPad 2: Smartphone en tablet opladen op reis. IPad 2 van Apple De iPad 2: Smartphone en tablet opladen op reis.

Goed om te weten:

Comments

  1. Koen Glazer Op naar Videoconverteerder. Het menu is heel duidelijk en spreekt eigenlijk voor zich.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |