Auto wax van de action

Datum van publicatie: 30.06.2018

Breng de Wax aan met onze TS24 handpad met foamlaag. De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling. De Extreme Gloss waxen van Soft99 zijn gericht op maximale glans maar toch met een goede duurzaamheid.

De oplossing voor iedere poetsklus Poetsen was nog nooit zo eenvoudig Ruime keus aan accesoires en poetsmiddelen De middelen zijn voorzien van een aangename geur. Turtle wax fg glass wipes. CarPro ReLoad is niet alleen te gebruiken op autolak, maar ook op an De perfecte pad voor het waxen. Om jouw auto de totaaloplossing te geven adviseren wij altijd in 3 fases te werk te gaan om zo een langdurige bescherming en glans te geven aan uw auto.

Heb je al een account?

Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling, auto wax van de action. HG car wax shampoo voegt wax componenten toe tijdens het wassen en. Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling. Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling.

De polish voedt de lak waardoor de oorspronkelijke kleur weer terugkomt en met de gepigmenteerde carbaubawas worden lichte krasjes weggewerkt en ontstaat er een onovertroffen glans?

Niet in direct zonlicht gebruiken. Het design is dun, waardoor de wax zeer gelijkmatig verdeeld kan worden.
  • Turtle wax koplamp reparatieset.
  • Dit artikel heeft ean Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Meguiars Last Touch is het perfecte middel om stof en vingerafdrukken van je pas gepoetste auto te verwijderen. Angelwax Corona is zo ontworpen dat het een goede en diepe glans geeft, maar voor namelijk een goede bescherming wat zich uit in een lakverzegeling.

Kleurpigmenten bedekken kleine krassen. Deze polish haalt de kleine verweringen van de vorige stappen uit de lak en deze wax is siliconenvrij! Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Daarnaast verwijder je met deze set kleine krassen en schaafplekken.

Geeft een snelle en duurzame glans aan de lak. De wax is opgebouwd uit premium carnauba, dat deel van de wassen en harsen in een gesloten beschermende film, auto wax van de action. Geeft een snelle en duurzame glans aan de lak.

De wax is opgebouwd uit premium carnauba, dat deel van de wassen en harsen in een gesloten beschermende film.

Home » Auto's » Autowax action - Auto's. Ultimate Quik Wax is de perfecte oplossing om tussen de regelmatige waxbeurten in de auto bij te werken. Turtle Wax Clearvue Glass Clean De Turtle Wax Clearvue glass clean is een streeploze glas reiniger voor het reinigen van alle glasoppervlakken, zoals de binnenkant en buitenkant van uw autoruit.

Sonax ProfiLine Hardwax Siliconenvrij Gebruik deze pad in combinatie met uw favor Bij uitstek geschikt voor show auto's om met maximale glans naar een show te gaan, auto wax van de action. Hydrophobische polymeren Technology zorgt voor een technologisch geavanceerde lak-onderhoud en -bescherming Kenmerken: Het herstellen van de koplampen gebeurd door middel van verschillend schurende pads en een polijstmiddel.

Zo hoeft u niet direct te polijsten, Een echte wipe-on, wipe-off dus. Turtle wax fg glasreiniger ml. Deze polish haalt de kleine verweringen van de vorige stappen uit de lak en deze wax is siliconenvrij!

Met natuurlijke carnaubawas voor alle standaard en metallic lakken. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. Met natuurlijke carnaubawas voor alle standaard en metallic lakken. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. De Soft Buff Foam Finishing pad is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen wat is een kubieke decimeter uitpoetsen van wax. Turtle Wax Clearvue Glass Clean De Turtle Wax Clearvue glass clean is een streeploze glas reiniger voor het reinigen van alle glasoppervlakken, de badstof zijde droogt en brengt extra glans, auto wax van de action.

Een must voor de echte Carna Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.

Tijdens het wassen verwijdert al het vuil als sneeuw voor de zon en wordt tegelijk een waxlaagje aangebracht op de laklaag.

Turtle wax fg pf metal shine ml. Een echte wipe-on, wipe-off dus.

Breng de Wax aan met onze TS24 handpad met foamlaag. Polish Rosa is een nieuwe beschermende was die eenvoudig met een zachte poetsdoek wordt aangebracht. Polish Rosa is een nieuwe beschermende was die eenvoudig met een zachte poetsdoek wordt aangebracht.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ideaal voor donkere afwerking. Turtle wax clear vue rain kleer ml.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |