Archeon prehistorie alphen aan de rijn

Datum van publicatie: 01.06.2018

Dit is het dorp uit de steentijd. Verdiep je in grote en kleine verhalen over de Nederlandse literatuur. Zoek informatie voor een dagje weg of leuke attractie Het Historisch Museum in Eindhoven.

Geldigheid Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 24 maart , Komt u vanuit Amsterdam? Lekker eten en prima voorzieningen. Winterse verrassing geheel in Dickensstijl. Winterse verrassing geheel in Dickensstijl. In themapark het Archeon komt onze geschiedenis weer tot leven. Geef je beoordeling Titel is niet ingevuld.

Castellum op 1,8 km. Neem wel een paraplu mee, er zijn weinig 'schuilplekken' als het regent. Personeel is niet beoordeeld. Castellum op 1,8 km.

Castellum op 1,8 km.

Er is zoveel te leren op een leuke manier over de geschiedenis.
  • De route naar het Archeon is duidelijk aangegeven via borden.
  • Lekker eten en prima voorzieningen. De kinderen zien dat er meer is als alleen een mobiele telefoon ze kunnen weer kind zijn.

Reis terug in de tijd

Indoor Speelparadijs Zuiderpark - Zui Ook voor volwassenen is er veel te beleven. Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers.

Zwerf lekker lang door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, duik diep door de middeleeuwen en ontdek hoe Romeins je bent in het Romeinse museum. Overal in het Archeon laten mensen, Archeotolken, u zien hoe men vroeger leefde en werkte. Bij de rotonde rechtsaf en de weg vervolgen, over de hefbrug en alsmaar rechtdoor.

Heerink, 22 mei Gezin Leuk en leerzaam.

  • Winterse verrassing geheel in Dickensstijl.
  • Stad van Sinterklaas   -   Sint is in Archeon! Toelichting is niet ingevuld.

Meld een fout Bent u werkzaam bij deze locatie! Maak zelf vuur, neem boogschietles, zie hoe een smid werkt, zie hoe een smid werkt, bak brood. Vue Alphen aan den Rijn op 1,8 km. Meld een fout Bent u werkzaam bij deze locatie.

Je kunt er de hele t mobile verzekering aanvragen vermaken van jong tot oud.

Archeon ligt vlak bij Alphen aan de Rijn en organiseert het hele jaar door allerlei evenementen. Maak zelf vuur, en kijk naar de gevechten tussen strijders van weleer, zie hoe een smid werkt, bak brood, zie hoe een smid werkt, archeon prehistorie alphen aan de rijn. Je kunt er de hele dag vermaken van jong tot oud!

Beoordelingen

Rondvaarten over de Binnendieze. Bij de rotonde rechtsaf en de weg vervolgen, over de hefbrug en alsmaar rechtdoor. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer.

In de bakkerij zie je de pepernotenpiet hard aan het werk, Den Haag en Gouda op? Geef een oordeel per criterium Sfeer is niet beoordeeld. Word lid Word lid. Geef een oordeel per criterium Sfeer is niet beoordeeld.

Geef een oordeel per criterium Sfeer is niet beoordeeld. De route naar het Archeon is duidelijk aangegeven via borden.

Overal in het Archeon laten mensen, Archeotolken, u zien hoe men vroeger leefde en werkte. En in de pietenhuisjes kan je heel veel verschillende opdrachten doen, zoals pakjes gooien en rijmen met rijmpiet.

Kom héél dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel.

Archeon scoort een 7,9 uit 10 op basis van 43 stemmen en 23 reviews. Op de binnenplaats van de Romeinse herberg is een terras. Op de binnenplaats van de Romeinse herberg is een terras. Op de binnenplaats van de Romeinse herberg is een terras.

Het eerste en oudste museum van Nederland is Teylers Museum. Actievoorwaarden Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.

Schildpaddencentrum op 1,7 km.

Klantenbeoordeling Archeon

Pijl en boog schieten vonden ze fantastisch, in de boomstam varen. Ik ben er met enkele leerlingen geweest en zal zeker een keer terugkomen Kasteel Duivenvoorde Een laan met bomen aan weerszijden leidt u naar het statige kasteel Duivenvoorde, waar u kunt wandelen in het omringende park of de kunstcollectie kan bezoeken.

In themapark het Archeon komt onze geschiedenis weer tot leven! In themapark het Archeon komt onze geschiedenis weer tot leven. In themapark het Archeon komt onze geschiedenis weer tot leven.

Goed om te weten:

Comments

  1. In de buurt van het Archeon kunt u overnachten in diverse vakantieparken.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |